Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון - ירידת ערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

שני דברים....לאחד בטח לא תאמינו, אני יודע אני הייתי בשוק.

רכשתי השבוע סיאט לאון 1.8 TSI אוטומט DSG7 ועכשיו אני צריך לבטח אותה (הבאתי מקדמה, עדיין אפשר לבטל בשלב זה)

התקשרתי לחברת הביטוח שלי (ביטוח ישיר) והם מבטחים את הרכב הזה דגם 2012 תקשיבו טוב - 8,600 ש"ח לשנה מקיף!!!!!

אני אומר לסוכן, שמע זה לא FR ולא CUPRA, זה לאון 1.8 רגילה....הייתי בהלם.

התקשרתי לסוכן ולא לחברה, הביא לי 3,300 על הרכב! יחי ההבדל הדק....ובביטוח ישיר לאון 2.0 ליטר הם בכלל לא מבטחים. מדהים!

לעניינינו.....

הסתכלתי במחיר של הרכב שרכשתי של שנה שעברה (2011) וגיליתי שהיא עולה היום 117,000!!!

שאלתי, האם אני צפוי לראות כזו ירידת ערך עצבנית בלאון שלי אחרי 4-5 שנים? הרי הם מכרו אותה באיזור 150,000 אז בשנה

אחת האוטו התרסק 33,000 ש"ח???

זאת הבאסה היחידה כרגע, ירידת הערך של האוטו.

מישהו יכול להגיד מניסיונו?

תודה לכם אנשים!

ניר,

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, הבאתי (שילמתי), הביא לי (הציע לי) וכד׳.

דבר שני, המבצעים האחרונים שסיאט הציעו מרסקים את המחירון של השנים הקודמות.

פורסם
קודם כל, הבאתי (שילמתי), הביא לי (הציע לי) וכד׳.

דבר שני, המבצעים האחרונים שסיאט הציעו מרסקים את המחירון של השנים הקודמות.

דבר ראשון, עזוב אותך סמנטיקה עכשיו אחי :-)

דבר שני, לא הבנתי מה הכוונה פה...המבצע יצא לא מזמן, אתה אומר בגללו ה-2011 חטף ככה? קשה לי להאמין....

גם שנה שעברה האוטו עלה באיזור 150,000 ועכשיו 117,000 השאלה אם לצפות גם לבומבה כזו כל שנה. זאת השאלה...או

שהלאון שומרת איכשהו פחות או יותר....יש לך מושג?

תודה,

פורסם
ברור שבגלל המבצע, נראה לך שחדש יעלה פחות מיד 2?!

זאת לא היתה השאלה שלי איש.

מה שאני שואל, יכול להיות ששנה הבאה הלאון שלי תעלה גם באיזור 117,000 ש"ח ככה כאשר המחירון שלה היום 149,900?

כלומר, האם הלאון יורדת מאוד חזק כל שנה ושנה? זאת השאלה שלי. עזוב מבצעים בצד.

תודה,

פורסם

בשנה הבאה הלאון שלך תהיה שווה פחות מ-117K ש"ח, תהיה בטוח (עם כל המבצעים האלו שהורגים את הרכב). מחירון בסיאט? הצחקת אותם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בשנה הבאה הלאון שלך תהיה שווה פחות מ-117K ש"ח, תהיה בטוח (עם כל המבצעים האלו שהורגים את הרכב). מחירון בסיאט? הצחקת אותם.

למה כזה ריסוק אם אפשר לשאול?

תודה,

פורסם

קצת מצחיק שאתה קונה רכב בסכום מסויים ומצפה שישמור על אותו המחיר בדיוק בגלל שאתה קונה במבצע.

הקונים ועורכי המחירונים לא טיפשים ולא עיוורים, המחיר הריאלי לרכב הזה הוא מחיר המבצע ולכן המחירון מחושב לפיו.

פורסם

תקרה הודעה מעליי, ותבין למה. מה נראה לך בטח שתקנה ב-120K ש"ח ואחרי יומיים תמכור ב-140K ש"ח כי "זה המחירון הרשמי"? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קצת מצחיק שאתה קונה רכב בסכום מסויים ומצפה שישמור על אותו המחיר בדיוק בגלל שאתה קונה במבצע.

הקונים ועורכי המחירונים לא טיפשים ולא עיוורים, המחיר הריאלי לרכב הזה הוא מחיר המבצע ולכן המחירון מחושב לפיו.

אז אני חושב ש-120,000 ש"ח עבור האוטו זה אחלה מחיר....לא ציפיתי שישמור אותו דבר אבל הבנתי את ההגיון.

תקרה הודעה מעליי, ותבין למה. מה נראה לך בטח שתקנה ב-120K ש"ח ואחרי יומיים תמכור ב-140K ש"ח כי "זה המחירון הרשמי"? :roll:

כן, צודק....לא חשבתי ככה....טוב, נקנה ונהנה איתו, מקסימום אפשר תמיד לשפצר את המנוע טורבו שלו אחרי 4-5 שנים, מה לא? :lol:

פורסם
מה שאני שואל, יכול להיות ששנה הבאה הלאון שלי תעלה גם באיזור 117,000 ש"ח ככה כאשר המחירון שלה היום 149,900?

המחירון שלה היום הוא 120. עובדה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אי אפשר לחזות ירידת ערך, בדיוק כפי שגם היום אי אפשר לחזות מחיר מכירה למרות מחירון ידוע.

אם תשאל אותי, הלאון עדיפה על כל 1.6 אוטומטית, שכולן עולות יותר ממנה עכשיו בעוד 3 שנים המצב לא ישתנה.

ד"א מעטים קנו ב 150K, סיאט היו המותג העממי הכי גמיש בעת קניה, והרכב ב150K היה יותר מאובזר.

פורסם

על מה אתה רוצה להתנבא?

הרכב עוד לא נמסר ליידך.

יש כל כך הרבה משתנים. אתה חייב להכניס את המבצע לשקלול(תראה את הורדת המחירים במותג מיני לדוגמה).

בעוד 4-5 שנים תהיה כבר לאון MK3.

אתה לא יכול לדעת מה יהיו מחירי הדלק שהם גורם מכריע בביקוש לרכב כזה שהוא לא הכי חסכוני.

יש יתרון שהרכב לא נמכר בליסינג.

בקיצור אין שום דרך לדעת מה יהיה המצב בשוק בעוד תקופת זמן של 4-5 שנים.

אני יכול לתת לך את הנתון הבא שגם לא יעזור:

הלאון 1.8 ידנית שלי שעלתה לכביש בספטמבר 08 ונמכרה בתחילת מרץ השנה.

המחירון היה 83K משוקלל והרכב נמכר ב-80K.

יד ראשונה, ק"מ נמוך, ללא שיפורים, ללא תיקוני צבע ומכות(שריטת מפתח אחת). הרכב נשטף רק באופן ידני ותודלק ב-98.

קיצור רכב במצב חדש(אפילו היו עדיין חלק מהניילונים:shock: ). לכן נמכר תוך שבוע ימים ובמחיר סביר.

הקונה אמר לי שהייתה לאון עם נתונים דומים לשלי אבל לא הייתה שמורה והמוכר הסכים לקבל 72K.

פורסם

אני לא בא להתנבא, אני מבין את אשר נאמר פה אבל ידוע שיש רכבים שיותר שומרים על שווי (ראה דוגמת הונדה אקורד) ורכבים

שהמחירון שלהם והערך שלהם יורד חזק יחסית כמו דוגמת פורד, מכאן הגיעה השאלה.

ברור שאני אהנה מהרכב ואהיה איתו בתקווה פרק זמן של לפחות 4-5 שנים אני מאמין, רק רציתי לשאול קצת לגבי העתיד...אבל הבנתי את הכיוון, תודה אנשים.

פורסם

בפעם המיליון - קנית רכב זאת לא השקעה ולא תוכנית חיסכון עם תשואה מניבה אלא הוצאה. לא קונים רכב (אלא אם כן זה אספנות) כדי להרוויח עליו במכירה. קונים רכב כי זה כלי עבודה או תחבורה חיוני להתנהלות הנכרחית של כל אדם ומשפחה. זה כבר מזמן לא מותרות. לכל רכב יש ירידת ערך, גם אם תקנה ותמכור אותו שניה אחרי שיצאת מהסוכנות כשהנילונים עוד עליו.

שנית, המחירון של הלאון ממילא היה יורד בגלל שמתחלף הדגם בקרוב.

שלוש - המחיר עכשיו פשוט מטורף ללאון. אין מילה אחרת. בינינו, גם ב-150 הוא היה עדין נמוך מחווית הנהיגה שהאוטו מציע.

• תוכן חדש...