Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחף לקניית אייפד חדש מחר. :/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכלל לא מנסה למכור מכשירים ישנים. הטרחה הכרוכה במכירה אינה מצדיקה, מבחינתי, את כמה השקלים המעטים שאקבל תמורת המכשיר. הרי אם הוא טוב הוא ישאר בשימוש, ואם הוא מיושן או לא תקין - מי ירצה לשלם תמורתו סכום משמעותי?

אם מדובר בציוד שמיש הוא נשאר אצלי לשימוש נוסף או כרזרבה, או שהוא מועברים לבן משפחה או מישהו אחר שיהנה מהם. ציוד לא שמיש - דינו במיחזור או בהשמדה.

חבל. לי היו כל מיני מוצרי אלקטרוניקה שלא השתמשתי בהם יותר (PSP לדוגמא) ומכרתי אותו ב450 שקל (עם משחקים). אז זה אולי לא מתקרב למחיר שבו קניתי את המכשיר (סמוך להשקה) אבל עדיף לי 450 שקל ביד, מאשר מכשיר מעלה אבק בארון

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מלכתחילה אני חושב 3 פעמים לפני רכישה של מכשירים, כך שהסכנה שמכשירים ישכבו ללא שימוש קטנה. אני גם לא נוטה לשדרג מכשירים שמישים, כך שנניח, טלפון נייד, שכבר חסר שימוש אצלי, יהיה חסר שימוש לכל אחד אחר - אם משום שהוא מיושן לגמרי, אם משום שהסוללה כבר לא מחזיקה יותר משעות ספורות ואם כיון שהוא פשוט התפרק. אז נכון שיש לי אוסף קטן של טלפונים ישנים - אבל בבדיקה מתברר שאו שיש להם שימוש (למשל - בנסיעות לחו"ל, ל-SIM מקומי) ואם כמכשיר רזרבי בעת שמכשיר אחר נמצא בתיקון, או שהם גרוטאות שעדיין רשומות בחברת הסלולר ואני לא יודע מתי אזקק להם באיזה שדרוג.

מכשירים ביתים מוחלפים רק כאשר הם מקולקלים, רהיטים כאשר הם שבורים וכו', כך שהם חסרי ערך כספי.

מה לגבי מכשירים שמתישנים אבל עדיין שמישים - למשל מחשבים ישנים? לאלה אני מוצא בית חם, מישהו שזקוק למחשב עבור ילד צעיר או גיבוי כלשהו. אז אולי אני מוותר על 100 ש"ח - אבל אם מישהו אחר נהנה מהמכשיר אני לא מצטער, וההתעסקות במכירה של מכשיר בעל ערך פעוט לא מצדיקה מבחינתי את הזמן המושקע בה.

בגדים ישנים שאינם ממש סמרטוטים אני תורם לעולים - או שמניח ליד מרכז קליטה של אתיופים או נותן לעוזרת שכבר דואגת להעביר אותם למנגנון של העולים מרוסיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...