Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחף לקניית אייפד חדש מחר. :/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה כאן כתבו שקנו ובקושי משתמשים. יש מצב למכור במחיר ריאלי?

כניראה שלא... אני רואה ביד 2, אנשים התחלקו לגמרי על הראש.

מוכרים אייפד 3 ב-150 שקל פחות ממה שחדש, אייפד 2 בן חצי שנה ב-300 שקל פחות מחדש :? , כאילו, באמת יש אנשים שקונים?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכן ביקשתי "ריאלי". ברור שבשביל 300 שקלים, ואפילו כפול מכך אקנה חדש מהחנות, עם אחריות ושירות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מוכרים אייפד 3 ב-150 שקל פחות ממה שחדש, אייפד 2 בן חצי שנה ב-300 שקל פחות מחדש :? , כאילו, באמת יש אנשים שקונים?

זה אותם אלה שמוכרים קיאה פיקנטו ב90 אלף שקל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זאת בעיה ישראלית כללית - ב-95% מהמקרים

המחיר שמציעים המוכרים על משהו משומש, לא משנה מה,

ולא משנה באיזה מצב, הוא מגוחך ולפעמים יקר יותר מאותו מוצר חדש...

חלק מתרבות המיקוח הים-תיכונית, כנראה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לאייפד 3 יתרון על מחשב נייד?

מה הקטע הזה עם אייפד אני לא מבין מה צריך את דבר הזה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש לאייפד 3 יתרון על מחשב נייד?

מה הקטע הזה עם אייפד אני לא מבין מה צריך את דבר הזה?

לטאבלט יש יתרונות וחסרונות מול מחשב נייד:

היתרון - מדובר במכשירים קומפקטיים וקלים, נוחים מאוד לנשיאה, התפעול פשוט ובד"כ גם ההפעלה מהירה מאוד, לא צריך לחכות זמן רב לעלית מערכת ההפעלה.

החסרון - המסך קטן (המחשבים הניידים הקטנים ביותר הם בעלי מסל "10, בודמה לטאבלטים הגדולים), אין מקלדת פיזית, והקלדה על המסך לא נוחה וכמובן שהמקלדת הוירטואלית גוזלת משטח המסך הקטן ממילא.

בסופו של דבר הטאבלט הוא מכשיר מצויין כאשר נזקקים לקריאה ולגלישה, עם הקלדה מעטה - הן לצרכי בידור והן לצרכי עבודה. המחשב הנייד יהיה מתאים יותר לשמש ככלי עבודה כאשר יש צורך בכלי יותר חזק (פיזית) ובמקלדת ממשית ולא וירטואלית.

אישית אני מחזיק בנטבוק "10.1 שרכשתי לפני כ-3 שנים ומשמש אותי בנסיעות, אבל שוקל לרכוש טאבלט זול כתחליף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתרון העיקרי של מחשב נייד על טבלט (חוץ מטאבלט PC), זה שזה עדיין מחשב PC שיודע לעשות כל מה שמחשב PC יודע לעשות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תתחדש :-)

איפה?

הורגש תור מיוחד או שנכנסת-יצאת?

רכשתי באופיס דיפו אחריות דרך אידיגיטל. אותו המחיר.

זכור לי שבהשקה של האייפד 2 בקניון רמת אביב היה תור ארוך ממש! אנשים חששו שהם ישארו בלי אייפד 2 חלילה.

נ.ב

הפורום נראה טוב דרך האייפד:wink:

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
"דחף שמחף"...אם באייפד הבא, נראה כניסת USB ומסך 11-12 אינץ', אני אעמוד בתור כמו גדול.

ואפשרות להתקין windows או לפחות אנדרואיד. ומסך עם זכוכית גורילה

פורסם

יתרונות - תמיד דלוק , סוללה מספיקה ל10 שעות עבודה אמיתיות , מסך שאין שום דבר ברמה שלו (עם כל הדיבורים על 10" , הרזולוציה באייפד החדש מטורפת), המון אפליקציות ומשחקים בגרושים.

חסרונות - זה מכשיר לצריכת תוכן - לא יצירת תוכן - על כל המשתמע מכך - לקרא מסמכים , לראות סרטים , לשמוע מוסיקה , לגלוש , לשחק משחקים - בכל הדברים האלו - הוא לא פחות ממדהים ויהיה משמעותית טוב יותר מכל לפטופ קטן בגודל הזה. בכל דבר שקשור ליצירת תוכן - הוא יהיה גרוע משמעותית (יש תוספים ד"א של מקלדות פיזיות)

ד"א , פיזית שמיזית - iPad3 כבר חזק משמעותית מנטבוקים , אולי לא במעבד ישירות , אבל כשמכלילים גם את הכרטיס מסך - הוא עושה סביבם סלטות באוויר.

למי ששאל למה לא לקנות ארכוס שעולה רבע , קודם כל - אייפד 3 בסיסי זה 2350 ש"ח , ארכוס בסיסי בבאג עולה 1400 ש"ח - זה לדגם 8 אינץ' , הדגם 10 אינץ' כבר עולה איזה 1600-1700 ש"ח. לא חצי ולא נעליים.

והמכשיר הזה גרוע! בכלליות אנדרויד לא כ"כ בשל בתור טאבלט וחסרות המון אפליקציות , אבל הארכוסים נוראיים.

זה מכשיר שבקושי התחרה עם האייפד 2 , יותר עבה , עשוי מפלסטיק , מתחמם כמו חמור , טוחן סוללה כמו מטורף ויש לו רום נוראי.

כשעוברים לאנדרוידים יותר טובים כמו הזום לדוגמא או הSAMSUNG GALAXY TAB - אתה מגיע כבר למחיר של האייפד בשביל מכשיר דור אחד אחורה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עד שיקום מסך מקביל של חברה מתחרה באותה רזולוציה,

אייפד3 יישאר בבדידות מזהרת - בנושא הזה לפחות

הם הציבו חתיכת רף שייקח אולי שנה להגיע אליו.

זה די מטורף, האמת, להישאר שנה שלמה עם משהו שיש לך ואין למתחרים, לא משנה באיזה תחום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם תשים לב - בכל דור של האייפון והאייפד כמעט הם הציגו חומרה מתקדמת ראשונים בשוק.

אם זה עכשיו המסך והמעבד מסך ה4 ליבתי , אם זה DUAL CORE ראשון למעבד ולכרטיס מסך במכשיר הקודם , אם זה מסך רטינה באייפון 4 ואפילו אם עוברים ללפטופים - אם זה אולטראבוק לפני שאינטל הכריזו על התקן הזה - ראשון בשוק וקובע את הסטנדרט.

החברה הזו במקום שהיא נמצאת לא רק בגלל UI טוב ויפה - אלא פשוט כי היא קובעת את הטון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...