Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחף לקניית אייפד חדש מחר. :/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד שיקום מסך מקביל של חברה מתחרה באותה רזולוציה,

אייפד3 יישאר בבדידות מזהרת - בנושא הזה לפחות

הם הציבו חתיכת רף שייקח אולי שנה להגיע אליו.

זה די מטורף, האמת, להישאר שנה שלמה עם משהו שיש לך ואין למתחרים, לא משנה באיזה תחום.

KINDLE FIRE עולה שליש מהאיפד ולהוציא מסך איכותי יותר הFIRE די זהה לאיפד מבחינת הפונקצינליות וחומרה.

הבאתי אחד כזה מארה"ב ב180 דולר ול90% מהשימושים של אדם ממוצע הוא מספיק מעל ומעבר.

נכון שחווית המשתמש לא אותו הדבר, אבל על זה לא הייתי מוכן לשלם כמעט פי 3.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני סובל מה"דחפים" מהסוג הנ"ל, במיוחד כשמדובר בנעלי ספורט ומשקפי שמש... ואני אחד שאוהב מותגים, נכון להיום אני מוצא את עצמי עם לא פחות מ9 זוגות נעלי ספורט (כל זוג לפחות 500-600 ש"ח) ולא פחות מ4 משקפי שמש רודי פרוג'קט... (מחיר כל זוג 950 ש"ח) :oops:

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אייפד3 יישאר בבדידות מזהרת...

הבעיה שלי שגם הלפטופ שלי נראה עכשיו די עלוב עם המסך שלו וזה לא שיש להשיג היום לפטופים שמתקרבים אפילו לזה, אפילו השולחני רק מצליח לתת קרב כדי בקושי להוציא תיקו

שמועות מדברות על הכנסת מסך עם רזולוציה של האיפד3 גם לכל הלפטופים של אפל, כזה דבר בלפטופ זה מאה-מם (מהפרסומת למאה-מגה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אייפד3 יישאר בבדידות מזהרת - בנושא הזה לפחות

הם הציבו חתיכת רף שייקח אולי שנה להגיע אליו.

דווקא קיימים מסכי pc מקצועיים ברזולוציה דומה ואף גבוהה מזה.

נכון, אין עדיין דבר כזה על טבלט, אבל כאן אני סומך על סמסונג שידביקו מהר מאוד את הפער - סך הכל עניין של לפתוח פס ייצור נוסף בשבילם (אאל"ט, הם אלה שמייצרים את המסכים עבור אפל וכמעט כל מה שיש בו מסך) ולקרוא לו סופר אולטרה מגה אמולד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

FAT - נכון - והצגים האלו הם לרוב בגודל 27" ומעלה.

שי - קינדל FIRE מגרד את הנתונים של האייפד 2 מלמטה (מעבד מקביל בתדר אולי , אבל חלש יותר וכרטיס מסך חד ליבתי חלש משמעותית מהאייפד 2) ועם מסך לא מרשים במיוחד.

אז הוא עולה קצת פחות מחצי (1000 ש"ח בארץ , בחו"ל iPad עולה 500 דולר) , אבל הוא מריץ מערכת הפעלה אנדרויד 2.3 (נורא) סגורה מאוד שכל דבר מעבר למה שבא בקופסא הוא די גרוע. זה אחלה מכשיר - אבל ממש ממש לא קשור לאייפד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שוב, זה לא קשור אם אתה צריך או לא צריך רזולוציה מטורפת,

אין לי שום בעיה עם הרזולוציה של אייפד1 (מה לעשות, ראייה לא משהו).

הנקודה היא אחרת - למתחרים אין ולא יהיה בקרוב.

וכמו שציינו לפני, הקטע של הרזולוציה הזאת איננו מספר פיקסלים,

אלא... אהם, רזולוציה, יענו, אי אפשר לראות את הפיקסלים בלי להדביק את האף למסך.

FAT - אפל מייצרים באופן בלעדי את המסך הזה, זה לא שייך לשום פס ייצור של חברה אחרת,

כי הם קנו את החברה שמייצרת המסכים. די מזמן, האמת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כניראה שלא... אני רואה ביד 2, אנשים התחלקו לגמרי על הראש.

מוכרים אייפד 3 ב-150 שקל פחות ממה שחדש, אייפד 2 בן חצי שנה ב-300 שקל פחות מחדש :? , כאילו, באמת יש אנשים שקונים?

בדיוק לפני חודש העלתי את הסוגיה בהודעה הזו, כמובן שבסופו של דבר רכשתי לפני כשבועיים מכשיר חדש מ iDigital - לא לפני שחרשתי כאן על ההודעות של ליביו ושות' כי הדילמה בין האייפד לסמסונג היתה דיי קשה (מבחינתי, כי זה לא ממש התחום שלי).

אנשים חיים בסרט, זה לא חדש.

זה מזכיר לי סיפור נדל"ני:

לפני שבועיים אני רואה ב YAD2 שאחד השכנים שלי פרסם את הדירה שלו למכירה. לפני כמה ימים פגשתי אותו ליד תיבת הדואר ושאלתי אותו איך מתקדמת המכירה. הוא לא הבין על מה אני מדבר. אחרי שהזכרתי לו את הנ"ל הוא הסביר שהוא בכלל לא מתכוון לעבור דירה והוא רק בודק את ה"שוק" (יש לו בסה"כ 2 ילדים בגילאי הטיפשעשרה והוא לא מתכנן להעביר אותם מקום מגורים בגלל הבית ספר וכד'. כרגע הוא נמצא בדירה מרווחת מספיק ויש חדר נפרד לכל ילד - כך שבאמת אין לו שום סיבה הגיונית לעזוב). כמובן שהמחיר שהוא פרסום הוא הזוי (דירת קבלן בת 19 שצריכה שיפוץ [מטבח+אמבטיה חדשים]) לכם גם רואים שהוא לא ממש "רוצה" למכור.

לנו, כישראלים, יש תכונה מאוד בולטת בשוק המוצרים המשומשים (לא משנה אם זה דירה, רכב או אייפד): לנו יש "סף" מאוד בולט מתי אנחנו מוכרים מוצר מסויים ומתי לא. או שאנחנו מזיינים במחיר ואז "משתלם" לנו למכור, או שלא מוכרים בכלל.

כל אחד אומר לעצמו: "אם יתנו לי X ש"ח על הרכב\אייפד\דירה, אני מוכר. בפחות מזה - אני כבר אשאר עם זה". בשוק הרכב זו תופעה מעניינת כשלעצמה (גם בגלל שהסכומים הם, לרוב, גבוהים יותר משמעותית מאיזה אייפד או סלולאר) ומה שיפה בכל הסיפור הוא שגם החזקים לבסוף נשברים (לרוב בגלל אילוצים כספיים - גם רכב שעומד בחניה עולה כסף והלחץ למכור בגלל רכב אחר שכבר נקנה או סתם בזבוז של כסף על רכב עומד הוא גדול): תסתכלו בעצמכם על מכוניות שמפורסמות כאן בפורום, כל חודש\שבוע המוכרים שוחטים את המחירים (תראו באיזה סכומים התחילו ובאיזה סכומים נמכר), כמו למשל ה 306XSI שפורסמה ב 12K ונמכרה ב 7K, הקנגו DCI מודל 2008 שכבר 7 חודשים מוצעת למכירה - התחילה ב 50K [הציעו לו 32K שח - סירב למכור] וכרגע הוא כבר ירד ל 37,5K שח) וכו' וכו'

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
FAT - נכון - והצגים האלו הם לרוב בגודל 27" ומעלה.

שי - קינדל FIRE מגרד את הנתונים של האייפד 2 מלמטה (מעבד מקביל בתדר אולי , אבל חלש יותר וכרטיס מסך חד ליבתי חלש משמעותית מהאייפד 2) ועם מסך לא מרשים במיוחד.

מנסיון קרוב גם עם קינדל פייר וגם עם ואייפד 2 (יש לנו את שני המכשירים בבית) - גם מבחינת החדות וגם מבחינת הצבעים המסך של הקינדל נראה טוב יותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני בכלל לא מנסה למכור מכשירים ישנים. הטרחה הכרוכה במכירה אינה מצדיקה, מבחינתי, את כמה השקלים המעטים שאקבל תמורת המכשיר. הרי אם הוא טוב הוא ישאר בשימוש, ואם הוא מיושן או לא תקין - מי ירצה לשלם תמורתו סכום משמעותי?

אם מדובר בציוד שמיש הוא נשאר אצלי לשימוש נוסף או כרזרבה, או שהוא מועברים לבן משפחה או מישהו אחר שיהנה מהם. ציוד לא שמיש - דינו במיחזור או בהשמדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
FAT - אפל מייצרים באופן בלעדי את המסך הזה, זה לא שייך לשום פס ייצור של חברה אחרת,

כי הם קנו את החברה שמייצרת המסכים. די מזמן, האמת.

זה בסדר, אני סומך על היכולת ההעתקה הקוריאנית :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה מסכי מחשב אתם מכירים עם רזולוציה גבוהה מ 1920X1200 ?

היחיד שמצאתי זה הדל 3011 (2560x1600)

כל השאר שמצאתי הם מסכים גדולים אבל לא רזולוציה משופרת.

לגבי מכירה, אני מוצא את זה מלכוד22 בשבילי, אני משתדל לפרסם מוצרי יד שניה במחירים טובים כי אין לי כוח למסחרה ו/או למשוך את זה, אני בעד ששני הצדדים יצאו מרוצים ובלי כאב ראש.

אז כ-ל מי שמתקשר בטוח שמשהו תקול, או שזה גנוב או שלא יכול להיות שזה במחיר הזה

אין אחד שבא אלי עד היום לראות משהו שאני מוכר ולא קנה ממני בסוף ורוב הדברים שאני מעלה ליד2 נעלמים תוך פחות משבוע בסופו של דבר, אבל החשש הראשוני תמיד זהה "למה כזה זול..."

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
תסתכלו בעצמכם על מכוניות שמפורסמות כאן בפורום, כל חודש\שבוע המוכרים שוחטים את המחירים (תראו באיזה סכומים התחילו ובאיזה סכומים נמכר), כמו למשל ה 306XSI שפורסמה ב 12K ונמכרה ב 7K, הקנגו DCI מודל 2008 שכבר 7 חודשים מוצעת למכירה - התחילה ב 50K [הציעו לו 32K שח - סירב למכור] וכרגע הוא כבר ירד ל 37,5K שח) וכו' וכו'

איציק

שכחת את הפוקוס מליסינג שהתחילה ב 50.0 או קצת יותר וכרגע היא מתחת ל 40.0. אם המוכר היה ענייני ומפרסם מראש מחיר "בשביל לסגור" הוא היה מוכר את הרכב מזמן.

תמיד מצחיקות אותי מודעות עם הסלוגן "יודע מה יש לי ביד ולא יורד שקל" וכל חודש המחיר לא יורד אבל יש עדכון "עבר טסט/אחרי טיפול גדול/הוחלף רדיאטור", והתוספת שאני הכי אוהב "לרציניים בלבד/למבינים בלבד". זה כבר מסנן אותי כקונה פוטנציאלי. אני לא רציני ולא מבין מהחיים שלי דבר, למעט זה שדבר משומש כמו אייפד/מערכת סאונד וכד' שווה חצי ממחירו כחדש. בשביל הפרשים של חמש מאות שקלים אני מעדיף לקנות חדש.

רוצים למכור - תמכרו. רוצים לזיין את הקונים - בהצלחה. תעמדו בתור עם כולם.

לפני כשנתיים מכרתי שברולט ויונט של אישתי, אנחנו יד שניה מהשכרה. מחירון נקי 43.0, תפחיתו השכרה מגיעים ל 32.0 - 35.0 אש"ח. כל בדיקה שלא תהיה מורידים עוד לכיוון 30.0, וזה בלי לציין את עשרות הויונט בעלות ק"מ נמוך יותר שיש ביד 2. יום אחרי ששמתי מודעה התקשר בחור ואמר בטלפון "אחי, יש לי מקסימום 25.0 אלף. בא, עושה סיבוב ואם נראה לי טוב - לוקח בלי דיבורים". התבאסתי אבל אמרתי "בוא". האיש בא עם אישתו, עשה סיבוב קצר, האוטו היה שמור למרות הכל, הגיע אלי הביתה, הוציא 25.0 מזומן, והלכנו לדואר. נכון, אולי הייתי מקבל עוד 2000 או 4000 שקלים אם הייתי מחכה - ואולי לא, ובינתיים משלמים ביטוחים, ואולי עוד תיקון כזה או אחר, ואיש לא מבטיח לי שיגיע קונה שישים יותר כסף.

מוסר השכל - רוצים למכור באמת? - תורידו במחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
איזה מסכי מחשב אתם מכירים עם רזולוציה גבוהה מ 1920X1200 ?

היחיד שמצאתי זה הדל 3011 (2560x1600)

זה:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF05a/382087-382087-64283-3884471-3884471-4194577.html?dnr=1

פורסם
KINDLE FIRE עולה שליש מהאיפד ולהוציא מסך איכותי יותר הFIRE די זהה לאיפד מבחינת הפונקצינליות וחומרה.

הבאתי אחד כזה מארה"ב ב180 דולר ול90% מהשימושים של אדם ממוצע הוא מספיק מעל ומעבר.

נכון שחווית המשתמש לא אותו הדבר, אבל על זה לא הייתי מוכן לשלם כמעט פי 3.

למעט שהגודל המקסימלי (בפעם האחרונה שבדקתי) היה 8 גיגה, שזה חצי מהכי קטן שיש באייפד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...