Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה הכל הDSG, הוא לא מותאם לחום הישראלי ותראו מה זה גורם!

אין על מזדה..הכי אמין שיששש!!!11אחדשתיים

(טוקבק :lol: )

בטח הבנאדם מסוכסך עם מישהו. לא נעים בכלל.

הרגת אותי....

ובהחלט נראה כמו סיכסוך לא נעים בכלל

פורסם

דווקא היום ראיתי פסאט שעלתה באש בכביש החוף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חמה עליך אש.

יאללה, לך תעשה לה ברווזונים!:lol:

אין סיכוי בעולם שערס משתמש בכאלו מילים!

אם זה אכן טרול אז הוא לא ערס ובהחלט יש לו רמות גבוהות מהנורמה של אסטרוגן בדם.

לי נראה שהפעם הצלחת להרגיז ברווזה אמיתית...! :wink:

אף אחד כבר לא מתעניין ברכב השרוף, נושא הת'רד כרגע הוא היחסים הזוגיים בין ברווז לברווזה. :lol:

אשכרה גנבו את ההצגה שני אלה...:-)

daisy_and_donald_duck-1057.jpg

GUYS, GUYS, PLEASE... במילים של ביל קלינטון:

I did not have any relations with this psychopath. החלטתי שלא להאכיל את הטרול. לפחות לבינתיים.

ואני עדיין מצטער שזה לא הייתה מאזדה שנשרפה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חמה עליך אש.

באגירה ,עד כמה שאני זוכר אתה מבין בחיות .עזור נא לברווזון להתרבות ..(הסבר לו כיצד) .:wink:.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
חמה עליך אש.

נראה לך?! :shock::shock::shock: אני יצאתי עם הדבר הזה רק בתקופה שהייתי מסוממת. הטמבלון ניצל את התקופה הזאת וקפץ על המציאה. זה לא הוגן, בתקופה ההיא גם דובי גל היה נראה לי כוסון :cry:...

מאז שאני נקיה עזבתי (ודרסתי חהחהחה) אותו ומאז הוא השתגע יותר :lol:

אני עדיין מוכנה לשרוף את המזדה אם הוא מתנדב להיות בתוכה :twisted:

פורסם

מה נסגר עם השרשור הזה...:?:

אך הגענו מתמונה של פולו TSI שרופה, לתמונה של תרנגול בביקיני ? :puzzled:

אני חושב שהמנהלים לא נועלים רק בגלל יצר הסקרנות, לאיזה עוד כיוון הזוי השרשור הזה הולך להתפתח. :-|

זמין 8)

פורסם
מה נסגר עם השרשור הזה...:?:

אך הגענו מתמונה של פולו TSI שרופה, לתמונה של תרנגול בביקיני ? :puzzled:

אני חושב שהמנהלים לא נועלים רק בגלל יצר הסקרנות, לאיזה עוד כיוון הזוי השרשור הזה הולך להתפתח. :-|

חכה, עוד רגע תבוא פולו שרופה בביקיני ואז תבין את ההקשר

פורסם

וואלה לא יודע, הפורום הידרדר קצת עם כל היצורים האלה שמופיעים בו לאחרונה. מה השלב הבא? נראה כתבות מדוב נמלים או מסוס ערבי?... לא יודע מי יותר סרוט, הפיל או הברווזה. אבל שמע- זו באמת פרגית צעירה בתמונה! :lol: :lol: :lol:

חכה, עוד רגע תבוא פולו שרופה בביקיני ואז תבין את ההקשר

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הסיבה היא חוקי החניה בגרמניה: רכב החונה בצד כביש שאינו מואר חייב בתאורת חניה. עכשיו - הסיפור מסתבך, כיון שבגרמניה מקובל לכבות קטעים מסויימים של תאורת רחוב בחצות לצורך חסכון בחשמל ושמירת איכות הסביבה. במקומות אלה יש סימון מיוחד על עמודי התאורה, וחובה להאיר את הרכב בשעות שבהן פנס הרחוב כבוי - כלומר או להשאיר את פנסי החניה כל הלילה או לרדת בחצות ולהפעילם.

אני הכרתי פטנט אחר ברכב גרמני - פרינץ 4L שאבי רכשת בשנת 1969. בכב זה היתה בכל צד מנורה זעירה בקטע האחורי של הכנף הקדמית ועליו מנורה זעירה - קוטר כ-1 ס"מ - שחציה הקדמי לבן והאחורי אדום. מנורה זו צוידה בנורה עוד יותר זעירה, שימשה כפנס חניה ויתרונה היה צריכת זרם קטנה ביותר שלא חיסלה את המצבר כל כך מהר. מי שיסתכל כאן יוכל לראות בליטות זעירות על הכנפיים - אלה המנורות האמורות.

אני מוריד בפניך את הכובע.

סגרת לנו (לי ולחבר'ה שצחקו על האיביזה המשוגעת של אחד החברים)פינה שפתחנו עוד ב96

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

במקרה היום ראיתי גולף דור 5 (אולי 4, לא הספקתי לראות טוב) שרופה בצד הדרך מועמסת על גרר. זה היה בעמק יזראל, נראה לי בכביש 66, בכיוון דרום-מזרח.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...