Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימני או רכב מיני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חייל משוחרר, בקרוב סטודנט באזור הדרום, חובב טיולים ובעל תקציב לקניית רכב עד 60 אלף ש"ח.

אני מתלבט בין התחביב שמושך אותי לכיוון הסוזוקי ג'ימני שנת 2006 בסכום של כ 50 אלף שקלים, לבין הפרקטיות\חסכון בהוצאות מאוחרות שבלקנות רכב חדש מהניילון מסדרת המיני בכ 60 אלף שקלים..

עם מה הולכים הלב או השכל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה חובב טיולים, ומתכוון להשתמש בג'ימני בשטח, אז אין פה שאלה בכלל. הג'ימני נחשב אמין ומוצלח בשטח, אבל לא חסכוני יחסית למנוע 1.3.

מיני חדשה מהנילונים תהיה חסכוני וגם אמין אבל לדעתי תרגיש שבזבזת 60K על משהו שאתה לא באמת רוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מנסיון אישי עם ג'ימיני 2005 VVT אוטומטי.

הרכב לא ממש נעים לנסיעה מחוץ לעיר. כבר ב - 100 קמ"ש האוטו מרגיש "עסוק" מידי.

גיר קצר מאוד. רועש. לא חסכוני כמו שחושבים - 1:10 בממוצע כולל בינעירוני על 100 כמו זקנה.

קטן, נכנס לכל מקום, חניות בכיף.

א-ב-ל בשטח - תענוג!

לי היה אחד נעול אחורה - לא היה מקום שהוא לא עבר. גם ג'יפים שעלו פי 5 ופי 6 ממנו לא עברו.

אם אין לך כמעט נסיעות כביש - לך על הג'ימיני.

אם יש לך נסיעה יומיומית של כמה עשרות קילומטרים, לדעתי - קנה מיני חדשה.

בכל מקרה לא משנה מה תחליט - שיהיה בהצלחה.

חג שמח.

פורסם

60k זה המון כסף ונותן לך המון אופציות.

ג׳ימני זה אוטו בסדר בכביש כל עוד מכירים במגבלות. צר, גבוה וקצת חלש. צריכת דלק משולבת וריאלית בער 1:10 כמו שכתבו לך. גיר אוטומט רגיש לחום ומומלץ מאוד להתקין קולר. הדגמים עד 2005 מצויידים בתיבת העברה מכנית אמינה מאוד, אח״כ עברו לחשמלית, לא רעה אבל אמינה פחות.

אופציה נוספת שכדאי לשקול אם יש הרבה נסיעות כביש היא ויטרה בשנים 95-98, (מנוע 16v מוזרק רב נקודתי) תישאר עם עודף ליישור קו, הרכב נוח ונעים יותר ביום יום, הוא גם יהיה קצת יותר חסכוני בדלק.

עוד אופציה מעט זללנית יותר היא הגראנד ויטרה הקצרה.

לב או פרקטיות? זה רק הלב שלך יכול לקבוע. אני הלכתי בעקבותיו. בהצלחה.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• תוכן חדש...