Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הריפוד העליון של הרכב השתחרר מעט ויצא כמו בועה כזו ,אז הלכתי לשני רפדים ואמרו לי שצריך להחליף ריפוד וזה נע בין 900 ל1100 ש"ח .כרגע אני לא יכול לבזבז סכום כזה והריפוד במצב ממש טוב ואני לא מבין את הצורך של להחליף ..

אז האם באמת אי אפשר פשוט להדביק את הריפוד ?או שזה באמת בלתי אפשרי כמו שאמרו לי?

חשבתי לנסות לסדר את זה בעצמי ע"י אקדח סיכות או נעצים ...האם זה יכול לגרום לנזק לגג ברכב??!?!?!?!?!?

תודה!

פורסם

שלום

לא רשמתה מאיזה איזור אתה בארץ ובאיזה רכב מדובר

אם אתה מאיזור הצפון יש לי המלצה על רפד בחסד עליון במחיר שיתאים גם לך

יום טוב

פורסם

מדובר על רכב מסוג פיגו' 307 ,אני מאזור ירושלים..אשמח לדעת אם מישהו מכיר רפד לא יקר באזור..

אני לא מחפש להחליף לבד את הבד ,כי אני לא ממש מוכשר בדברים האלו ,אני מחפש פתרון זמני לחודש חודשיים עד שאחליף לחדש את הריפוד ,אבל לבינתיים השאלה שלי היא האם יכול להיגרם נזק לגג עם אני אשדך את זה?????!??

תודה

פורסם

בעיקרון- צריך להחליף ריפוד. זה מה שכל בעל מקצוע יעשה. יש לריפוד מעין ספוג כזה ואי-אפשר לעשות תיקון מקומי (לא באופן מקצועי לכל הפחות).

אבל

לאשתו של אבא שלי היתה פעם אופל אסטרה (שנת 95). קנה אותה מהניילונים ושמר עליה כמו מטורף במשך כמעט 8 שנים.

"פתאום", התחילה בעיה כמו שתיארת.

לא התבלבל, לקח סכין יפנית, עשה חתך בגודל של חצי ס"מ בבועה, תקע לחריץ מזרק גדול (מאלה שמוכרים בקניון, מלאים בשוקולד) ממולא (לא,לא בשוקולד:-P ) בדבק פוסטרים (תבקש בקרביץ,זה כמו דבק מגע רק לא רגיש לחום) לחיצה קטנה על המזרק, ואח"כ בעדינות עם היד כדי שזה יתפזר בין הבד לדיקט של הגג. ואז להדק טוב את אזור הבועה עד שמתייבש.

החזיק עוד שנתיים (ואז הוא סוף-סוף הסכים למכור אותה...)

יש לציין שזה קרה יותר מפעם אחת במהלך הזמן הזה, אבל לא במקום ההדבקה אלא במקומות "חדשים".

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נסה את שיטת המגהץ. אם לא עוזר שיטת הזרקת הדבק. אם לא עוזר - או שתחיה עם זה או שתכניס את היד עמוק לכיס.

פורסם

דאבוש ריפודים, בזמנו עשו עבודה מצויינת לריפוד הגג שהתקלף(VW בורה) אם אני לא טועה העלות הייתה 700 שקל וזה כלל גם אחריות לשנה.

03-9320778

• תוכן חדש...