Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות להורים שלי מחשב חדש - הנוכחי הזדקן בכבוד ואפילו לאנשים שאין להם דרישות גבוהות, הוא עגלתי למדי.

הצרכים: גלישה ושימוש בסיסי. מארז בלבד - אין אפילו צורך בצורב DVD.

המחיר: 1K ש"ח. לא גמיש כי להרכיב מחשב סביר ב-1K ש"ח זה אפשרי, ואם להתחיל להתגמש זה לא יגמר לעולם :)

shoot!

תודה :)

פורסם

מה כבר אפשר להרכיב ב 1000 ש"ח , לא גמיש?

אפשר להכנס לאיבורי ולקנות שם מחשב הכי זול :

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4922

תוסיף לזה רק כונן אופטי ב 80 ש"ח, בכל זאת שיהיה.

כדאי לפחות לחרוג ב 200 ש"ח לטובת מעבד E6600 ומאיץ גרפי מובנה עדיף:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6949

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גולף - כמה הערות:

1. המחשב שמוצע באייבורי הוא רק עם 2 ג"ב RAM - מומלץ להשקיע עוד כמה עשרות ש"ח ולרכוש 4 ג"ב.

2. ספקי כוח גנריים - שוב, מקור לצרות, עדיף לרכוש ספק כוח מבית טוב, מיקר טיפה את המערכת אבל מאריך מאוד את חייה. לדעתי השקעה כדאית כיון שסביר שתחסוך תיקונים.

3. מה לגבי מערכת הפעלה? זו, לבד, הוצאה של כ-500 ש"ח (אלאל אם אתה סטודנט או מורה). אני מקוה שאתה לא מתכוון להתקע עם XP בתלי חוקית שתתקע לך את כל המערכת.

ועוד אופציה הייתי בודק - רכישת נטבוק או מחשב נייד בסיסי. בבית תוכל לחברו למסך ולמקלדת\עכבר הקיימים ומאידך תרויח ניידות, אם אתה זקוק לה. הבעיה היא שנטבוקים הם חלשים יחסית, מאידך תרויח יתרון ניידות, ומערכת ההפעלה כלולה במחיר, כך שבסופו של דבר החריגה מהתקציב לא תהיה קיצונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי חורג מהתקציב, אבל זה בעל פוטנציאל שדרוג. שמתי AMD בגלל מחירים חזיריים לגמרי של מעבדי אינטל.

בתוספת 100 שקלים אפשר לדחוף את זה במארז Small Form Factor חמוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בגלל המחירים המטורפים של הדיסקים הקשיחים, נראה לי שההצעה של אייבורי בלינק ששמו פה היא טובה.

באתר של KSP תחת "מחשבים זולים" תוכל למצוא מחשב עם מפרט דומה ב 890 ש"ח.

לא השוויתי ממש את שני המפרטים, אבל בגדול מדובר באותו מחשב.

קח בחשבון שאם תרכיב לבד, רק דיסק 500 ג'יגה יעלה לך משהו כמו 400 ש"ח.

לגבי המפרט עם הלוח הזה, להורים שלי גם קניתי את אותו לוח אם לפני שנה, השימושים שלהם דומים למה שאתה צריך, אינטרנט, תמונות של הילדים, קצת אופיס וקצת סקייפ.

לא תהיה שום בעיית ביצועים והפלוס הוא שאין מאוורר למעבד - לא שומעים שהוא עובד.

המינוס הוא שבגלל שהמעבד והלוח באים כיחידה אחת, אין כאן אופציה לשדרג בעתיד (אבל יכול להיות שזה לא מעניין אותך).

קח גם בחשבון שבקטגוריית המחיר, החלקים הם הכי זולים שהחנות תוכל למצוא ואני מתכוון ביחוד לספק כוח שיהיה סיני זול - אצל ההורים שלי הוא התקלקל אחרי משהו כמו שנה. פה דווקא הייתי משקיע עוד כמה שקלים. ספק טוב הוא אמין יותר ושקט יותר.

אני מתנצל אם אני מרגיז פה את המגיבים הקודמים, אבל אין צורך ביותר מ 2 ג'יגה זכרון לשימושים שציינת, ואני הייתי חוסך את ה 50 ש"ח האלו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

1. אין שום צורך ביותר מ2 ג'יגה לשימושים ג'נריים (אופיס/אינטרנט וכו')

2. אפשר להישאר עם XP לפחות עוד שנתיים. (EOL הוא ב8 באפריל 2014. אחרי התאריך הנ"ל לא יהיו יותר עדכוני אבטחה)

3. אין שום צורך בספק כח מיוחד/עוצמתי/איכותי. כולה מחשב פשוט בלי כרטיס מסך נפרד אפילו. לוקחים את המארז הכי זול שיש שכולל ספק וזהו.

הדברים שאני מחפש במחשב בסגנון הזה הם:

1. לוח אם עם צ'יפסט של אינטל. (יצרן הלוח יכול להיות איזה צ'אנג מצפון קוריאה מצידי)

2. 2GB זכרון.

3. כרטיס מסך מובנה בלוח האם (כדי לחסוך קניית כרטיס מסך נפרד). רצוי עם יציאת DVI. רצוי שבלוח האם יהיה סלוט PCIe לטובת שדרוג עתידי אם יידרש.

ואגב לגבי מחירי הדיסקים הקשיחים - אם באמת המצב כל כך חמור אז אפשר לשקול להעביר את הדיסק מהמחשב הקודם (בהנחה שמדובר בדיסק סביר ואין מצוקת מקום). התקנה מחדש של מע"פ בכל מקרה כדאי מאוד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הייתי ממליץ דווקה לרכוש 4 ג'יגה, מניסיון - לגלוש יותר משעה באתרים כגון יד2 (קורה לא מעט, כשמחפשים רכב\דירה) עם 2 ג'יגה זיכרון פשוט בלתי אפשרי. ושלא נדבר על מצב ששכחת חס וחלילה לסגור את הדפדפן לכמה שעות.

המחירים של הזכרונות מצחיקים (ההבדל בין סטיק 2G לבין 4G הוא עשרות בודדות), פשוט בזבוז לא לקנות אותם כבר עכשיו ולשכוח.

פורסם

באיזו מערכת הפעלה ודפדפן אתה משתמש?

באקספי+פיירפוקס המערכת לא מגיעה לניצול אפילו של 1 ג'יגה. גם כשפתוחים הרבה טאבים בדפדפן. גם כשבמקביל פתוחים כל מיני VLC וורד וכו'.

כל עוד המחשב לא מיועד למשחקים/אוטוקאד/פוטושופ/בסיסי נתונים וכו' - לא צריך כאלו כמויות של זיכרון.

with that said, אם באמת מדובר ב50 ש"ח הבדל אז קשה להתאפק :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ולזה לא מספיק 2GB RAM?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איזו היענות :-) תודה!

השאלה היא האם 2ג'יגה הם באמת מעט אם מחפשים מחשב בסיסי למדי לגלישה נטו?

פורסם

חבר'ה, באמת שלא צריך להגזים.

2GB זה מעל ומעבר, גם עם WIN7.

כמובן שהמגמה היא כמה שיותר, אבל הוא רוצה מחשב גלישה בסיסי לזוג מבוגרים(?).

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14158 - סטיק של 2 ג'גיה 80 ש"ח.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10232 - סטיק של 4 ג'יגה 120 ש"ח.

אתה מוזמן בעוד שנה-שנתיים (מתישהו זה יגיע) להתרוצץ בין החנויות ולחפש לך זכרון שיהיה דומה במתח, תזמונים, חברה וכו'.

או לרכוש עכשיו 4 ולשכוח מזה עד סוף החיים של המערכת שתקנה...

אני סיימתי. בהצלחה ברכישה! :wink:

• תוכן חדש...