Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקאסו 2008 עם 200K ק"מ -האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך מושג על מה אתה מדבר או שאתה סתם מפריח בלונים באוויר.

אשתי מחזיקה פיקאסו מודל 2004 , אשר מעבר להחלפת שסתומי גיר מגלה אמינות של טיפול פעם בשנה וזהו...

הרכב אמין לחלוטין , נוח , ובעל מחיר מצחיק כמשומש.

הרכב עם 145K ק"מ ומשרת נאמנה בנסיעות מאומצות בעיר , בקיצור הרבה רכב במעט כסף.

אכן , את הרכב קונים בזול ומוכרים בזול, והלכה למעשה הכלל נכון לכל הרכבים הנפוצים בליסינג.

את הרכב הספציפי עם 200K לא הייתי רוכש ב 50K, הרכב במצב השוק של היום לא יקבל אפילו 35K.

אני אוהב את הלויאליות שלך לסיטרואן .

אישית בכל מה שקשור לרכבים גם אני פרנקופיל :-)

אבל לא הבנתי מאיפה הבאת את הערכת המחיר של ה35K . אני כבר כמה חודשים מחפש פיקאסו ומעולם לא נתקלתי באחת במחיר נמוך יותר מ60K ולא משנה מה מצבה ובאיזה קילומטרג' היא

פורסם
אני אוהב את הלויאליות שלך לסיטרואן .

אישית בכל מה שקשור לרכבים גם אני פרנקופיל :-)

אבל לא הבנתי מאיפה הבאת את הערכת המחיר של ה35K . אני כבר כמה חודשים מחפש פיקאסו ומעולם לא נתקלתי באחת במחיר נמוך יותר מ60K ולא משנה מה מצבה ובאיזה קילומטרג' היא

רכב עם 200K ק"מ , יוצא ליסינג, המחיר אשר מבוקש עליו ללא מיקוח הינו 50K, ואני מבטיח לך שהרכב הזה לא הולך לשום מקום במחיר הזה, כאשר בעוד 10-12 א"ש אתה מקבל רכב עם חצי מהנסועה.

המחיר הראלי של רכב כזה לא עולה על 35- 40 א"ש, וגם אז לצערי כפי שנוכחנו פה בפורום, ישחקו עם הק"מ וימכרו אותו כבובה שמורה עם נהג יחיד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לך בכלל תוכיח שה 200 אלף שלו הם אמיתיים....

אם יש לו תיעוד על כל התקופה של 10 טיפולים שבוצעו בזמן? שאל ותראה מה תהיה התגובה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לך בכלל תוכיח שה 200 אלף שלו הם אמיתיים....

אם יש לו תיעוד על כל התקופה של 10 טיפולים שבוצעו בזמן? שאל ותראה מה תהיה התגובה.

קצת טיפשי לזייף קילומטרג' ל200,000 לא? אם כבר אתה מזייף זייף עד הסוף .

אבל לצורך העניין מדובר על לובינסקי טרייד ויש להם את כל היסטורית הטיפולים .

בסופו של דבר לקחתי את המכונית לבדיקה היא יצאה די נקי

הריג'קטים היחידים היו שני בולמים אחוריים נוזלים ,4 צמיגים בלויים ,כיוון פרונט וכמה נורות לא דולקות . מבדיקה של היסטוריית הטיפולים נראה שלרכב כבר הוחלף קלאצ' ובוצע טיימינג ב150K והוחלפו רפידות בלם קידמי ב180K . רפידות בלם אחורי הוחלפו רק ב120K.

בשורה התחתונה הרכב עכשיו במוסך יוחלפו לו 4 צמיגים בולמים אחוריים,רפידות בלם אחוריות והפנסים הלא תקינים ואז אם הכל יהיה בסדר אני ארכוש אותו ב48K ש"ח

אני מקווה שהחסכון של ה14K בבדיקה לא יחזיר את עצמו בתיקונים ...

פורסם

אני מקווה שהחסכון של ה14K בבדיקה לא יחזיר את עצמו בתיקונים ...

רק בשביל לסבר את האוזן, השוואה בין הרכב המדובר לפיקאסו אחרת עם קילומטראג' סביר לאחר שנתיים נגיד:

סיטרואן פיקאסו עם 80-90K ב-65 אלף, תעלה לך לאחר שנתיים - נניח ירידת ערך 15 אחוז כול שנה- 47 אלף. ובגלל הקילומטרג' של בערך 180-200K תימכר בסביבות ה-40 אלף.

סיטרואן פיקאסו עם 300K אם תימכר ב-25 אלף, שיחקת אותה.

ככה שבמצב רגיל הפסדת בירידת ערך - 65 אלף - 45 אלף = 25 אלף.

במצב הנוכחי- 50 אלף- 25 אלף= 25 אלף.

ככה שה"חיסכון" של ה-14 אלף שכביכול אתה בונה עליו, הוא לא יותר מפיקציה.

פורסם

לפי דעתי:

כולם מחפשים שנתון גבוהה בפחות כסף, בסופו של דבר אין ארוחות חינם ורק חבל שצריך ללמוד את זה בדרך הקשה.

ככה אנחנו הישראלים, כולם יותר חכמים מכולם וכולם דופקים את כולם.

בהצלחה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...