Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקאסו 2008 עם 200K ק"מ -האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בחברת ליסינג פיקאסו 2008 עם 205K ק"מ . הם מוכרים אותה בלי אחריות אבל ב50,000 ש"ח בלבד.

אני נוסע כ50,000 ק"מ בשנה כך שמחד הייתי מעדיףלקנות עם קילומטרג' נמוך יותר אך מאידך בכל מקרה שאבוא למכור הסחירות תהיה נמוכה .

האם לדעתכם אחרי 200K הרכב עשה את שלו או ששוה לקחת את הסיכון בשביל המחיר הנמוך ?

פורסם

חבל על הכסף שלך , באמת חבל. אתה משקיע 50 אלף ברכב שעשה 200 אלף קילומטר ? זה אולי ניראה עסקה טובה ביחס למחירון, אבל במחיר כזה אתה יכול למצוא במצב יותר טוב .

ועוד אתה אומר שאתה עושה המון קילומטראז' !

אל תוותר כאן, תמשיך לחפש , אתה תמצא עסקה יותר משתלמת מזאת.

בהצלחה ! ואם תצטרך עזרה רק תבקש (:

פורסם

אם היית אומר, שאתה נוסע ממש מעט, נניח 8000 או 10000 בשנה, עוד היה על מה לדבר.

אבל אתה נוסע 50000, ועזוב את זה שבעוד שנתיים שלוש אי אפשר יהיה למכור את הרכב הזה עם 350 אלף קילומטר בשום מחיר.

פשוט אתה נכנס לתקופה (מבחינת גיל הרכב) בה כבר יכולות להופיע תקלות גדולות ויקרות, ושום מחיר קניה נמוך לא מפצה על כך.

פורסם

בכמות הק"מ שאתה נוסע כל רכב שתקנה לא יהיה בר מכירה בתוך 3 שנים. מציע לך לחשוב ברצינות על מסלול ליסינג כלשהוא או רכישה של רכב דיזל.

פורסם

לא מומלץ בעליל,

רכב עם 200 אלף ק"מ זה המון,

ואתה עוד הולך לנסוע הרבה, ממש לא כדאי.

כמו שנאמר, אילו היית אומר שאתה מתכוון לנסוע מעט אולי היה שווה.

בק"מ שלך הייתי ממליץ מאוד לחפש רכב דיזל, עדיף ידני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חשוב שיהיה מיניוואן או שכל משפחתית תתאים?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש לי 3 בנות שיושבות בספסל האחורי המאוד נדיב של המגאן כמו סרדינים בקופסה ולכן רציתי לעבור למיניוואן במיוחד כשעל הדרך אפשר לקחת גם את הסבתא בנסיעות משפחתיות.

נכון לעכשיו אין שום מיניואן שבכלל מתקרב במחיר למחיר של הפיקאסו,אבל בלי קשר לטעמי הוא מוצלח הרבה יותר מהמזדה 5 וחברותיה.

הלוואי והייתי מוצא דיזל ,אבל הם נדירות מאוד.

שורה תחתונה הסחירות היא בכלל לא שיקול. השיקול היחיד הוא עלות מול תועלת ,האם אכן הקילומטרג' הגבוהה יעלה בסופו של דבר יותר(בגלל תקלות,בלאי וכד') יותר מההוזלה המאוד משמעותית במחיר (14K זול יותר מהמחיר הזול ביותר שמצאתי )

פורסם
בכמות הק"מ שאתה נוסע כל רכב שתקנה לא יהיה בר מכירה בתוך 3 שנים. מציע לך לחשוב ברצינות על מסלול ליסינג כלשהוא או רכישה של רכב דיזל.

סתם הערת אגב ,כל מסלולי הליסינג הפרטי בנויים על 25,000 בנה יותר מזה זה כבר נהיה מאוד לא כדאי . ודיזל משומש פשוט אין!

וחדש הוא גם לא אופציה ,ירידת הערך ב3 השנים הראשונות היא אסטרונומית (תראה את הפיקאסו שאיבדה 100,000 ש"ח מערכה תוך 3 שנים ... ובאותו עניין,איך לוי יצחק לא מתבייש לתמחר אותה במחירון בעלות של 97,000 כשהיא נמכרת בסביבות ה65,000?!)

פורסם
קניתי חדש אחרי 15000 ק"מ התחילו בעיות התבאסתי ומכרתי

אתה לא היחיד חבר טוב מנהל טכני של חברת ליסינג ומספר על חוסר שביעות רצון מהרכב,

בכל מקרה לפותח השרשור בזמנו שחיפשתי מיניוואן קיבלתי הצעות לפיקאסו 08 עם קצת יותר מ100K ק"מ ב60K כך

שהרכב שראית שווה לדעתי באיזור ה40K ולך בכל מקרה לא הייתי ממליץ.

בכל מקרה אתה יכול גם לחפש איזה קאמרי (רחבה ומרווחת)...

בהצלחה

פורסם

דווקא מבחינת אמינות, הפיקאסו הוכיחה את עצמה מעל ומעבר. ברוב הרכבים אין בעיות מהותיות ולא נתקלתי בהרבה תלונות על בעיות סדרתיות.

גם אני חושב שהעסקה הספציפית הזאת קצת פחות משתלמת עבורך. במקומך הייתי מנסה למצוא סיטרואן ג'מפי דיזל שאולי יעלה לך קצת יותר אבל לאורך זמן כנראה יהיה משתלם יותר מהפיקאסו הזו.

פורסם

ג'אמפי הוא לא אופציה . רוב הזמן אנחנו נוסעים לבד ורוצים רכב שיהיה נוח כמו פרייבט,הג'מאפי מוכר לי היטב והוא מרגיש לגמרי כמו מסחרית .

שורה תחתונה השאלה היא אם 100,000 ק"מ שווים 14,000 ש"ח ?

(כלומר ההושאה היא בין פיקאסו עם 200,000 ב50,000 ש"ח לבין פיקאסו עם 100,000 ב64,000 ש"ח )

פורסם

מה עוזר לך המחיר הנמוך אם בסוף לא תוכל למכור אותו בכלל?

אין פה מתנות חינם, מה שיורידו לך בקניה, תצטרך אתה להוריד(אם לא יותר) בעת המכירה , ועוד להתעמת גם עם תקלות של בלאי גבוה.

לא שווה את זה, לדעתי.

פורסם
מה עוזר לך המחיר הנמוך אם בסוף לא תוכל למכור אותו בכלל?

אין פה מתנות חינם, מה שיורידו לך בקניה, תצטרך אתה להוריד(אם לא יותר) בעת המכירה , ועוד להתעמת גם עם תקלות של בלאי גבוה.

לא שווה את זה, לדעתי.

יש לך מושג על מה אתה מדבר או שאתה סתם מפריח בלונים באוויר.

אשתי מחזיקה פיקאסו מודל 2004 , אשר מעבר להחלפת שסתומי גיר מגלה אמינות של טיפול פעם בשנה וזהו...

הרכב אמין לחלוטין , נוח , ובעל מחיר מצחיק כמשומש.

הרכב עם 145K ק"מ ומשרת נאמנה בנסיעות מאומצות בעיר , בקיצור הרבה רכב במעט כסף.

אכן , את הרכב קונים בזול ומוכרים בזול, והלכה למעשה הכלל נכון לכל הרכבים הנפוצים בליסינג.

את הרכב הספציפי עם 200K לא הייתי רוכש ב 50K, הרכב במצב השוק של היום לא יקבל אפילו 35K.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה יודע לקרוא או שאתה סתם מפריח בלונים? מה הקשר בין הרכב שלך לבין רכב עם 200 אלף שאמור לנסוע עוד 50 אלף כול שנה? אתה יכול להרגע,לא באתי להעליב שום רכב, אלא באופן כללי כול רכב עם קילומטראג כזה יהיה יותר מועד לתקלות.

• תוכן חדש...