Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכן פנסיוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הבוס שלי אילץ את כל העובדים (שהיו בעבר כל אחד עם סוכנות אחרת), לעבור לסוכן אחד שאותו כמובן המעסיק בחר.

אני מבין את האינטרס של המעסיק שלי, זה הרבה יותר נוח ככה.

השירות שנותן הסוכן החדש פשוט מחפיר, כבר 3 חודשים אני מנסה לקבל ממנו תשובה של כמה כסף יש ואיפה.

הבוס שלי מודע למצב אבל כנראה אין לו כוח לרדוף אחריו בעצמו.

האם אני יכול לעבור לסוכן אחר ולאלץ את המעסיק שלי לעבוד איתו?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לאחרונה הבוס שלי אילץ את כל העובדים (שהיו בעבר כל אחד עם סוכנות אחרת), לעבור לסוכן אחד שאותו כמובן המעסיק בחר.

אני מבין את האינטרס של המעסיק שלי, זה הרבה יותר נוח ככה.

השירות שנותן הסוכן החדש פשוט מחפיר, כבר 3 חודשים אני מנסה לקבל ממנו תשובה של כמה כסף יש ואיפה.

הבוס שלי מודע למצב אבל כנראה אין לו כוח לרדוף אחריו בעצמו.

האם אני יכול לעבור לסוכן אחר ולאלץ את המעסיק שלי לעבוד איתו?

בוודאי, אתה יכול להיות באיזה קרן פנסיה שבא לך מתי שבא לך,אם איזה סוכן ואפילו בלי סוכן(לנהל את המשא ומתן בלי העמלה שהסוכן מקבל עליך), והוא חייב להפריש לך לכל קרן שבו אתה נמצא ומשויך.

אם זה רק קרן פנסיה עדיף להתנהל לבד בלי שום סוכן, אם אתה צריך ייעוץ ואתה מבטח עוד מס' דברים אצל הסוכן(דירה, בית ,רכוש) אז אולי שווה לך לשלם את הכמה מאות שקלים הללו.

פורסם

תעבוד מול יועץ פנסיוני בבנק שלך. ראשית - הוא אובייקטיבי. שנית - הבוס שלך לא יוכל לטעון שום טענה אם אתה מקבל ייעוץ פנסיוני בבנק שלך, ותמיד תוכל לגלגל עיניים לשמיים ולומר שהבנק הציע לך ייעוץ פנסיוני בחינם.

שלישית - אני לא אובייקטיבי, אבל ההצעה הזו נכונה לכל הבנקים, ולא רק לזה שאני עובד בו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עצוב, אבל ועדת בכר הרעה את המצב . העובד זכאי לבחור קרן הפנסיה, אבל המעביד יכול להכריח את העובד לעבוד דרך "מנהל הסדר פנסיוני", שזה שם כיסוי לסוכן ביטוח בעל אינטרס להרויח לכיסו כמה שיותר עמלות. הסוכנים האלה מתישים עובדים שרוצים קרן טובה וזולה בעמלות, כי זה נגד האינטרס שלהם. למעביד נוח כי הוא חוסך פקידי כ"א שאחרת היו מטפלים בנושאים אלה.

איך יוצאים מזה?

יש בעיה. אפשר להתלונן במשרד האוצר, ואחרי כמה חודשים סביר שהבעיה תיפתר. פקידי האוצר פונים לסוכן עם תלונת העובד, והסוכן מחליט לותר ומתחיל לטפל כמו שצריך. הוא יודע שבודדים יפנו להתלונן כך.

חברת אמדוקס היתה בסדר ועקפה את מנהל ההסדר, לטובת העובדים.

קרא כאן עוד על הנושא.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...