Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה I20 של זוגתי בת שנתיים וחצי ועברה 44K, מה שאומר שהגיע העת לטיפול 45K.

עד עתה הפגינה המכונית אמינות מוחלטת, למעט המערכת שחדלה לפעול עקב התקעות דיסק, ולאחר שחולץ הדיסק הסורר ואותחלה המערכת, הכל כשורה.

אבל פטור בלא כלום אי אפשר הרי.

אחד החוטים שמחזיקים את המדף האחורי נקרע, עקב עומס יתר ובנוסף ציפוי הניקל על ידית ההילוכים החל להראות סימני התקלפות ראשונים.

שנמסר הרכב לטיפול, דיווחנו על התקלות הקטנות הללו, שלפי ההגיון לא אמורות להיות מכוסות באחריות.

כשקיבלנו את המכונית לאחר הטיפול, הוחלף המדף האחורי בשלמותו וגם הציפוי שעל ידית ההילוכים הוחלף בחדש, ללא כל חיוב.

סך הכל אלו פריטים לא יקרים, אבל עצם התחושה שלא מיתחשבנים עם לקוחות על זוטות כאלו נותנת הרגשה טובה.

הרבה חברות יכולות ללמוד מכלמוביל שרות מהו, וזהו מפתח ללקוח מרוצה.

ולקוח מרוצה שב וקונה שוב אותו מותג.

חבל רק שיבואנים רבים לא מפנימים את זה, ושוב ושוב מיתווכחים עם לקוחות עם שטויות, מה שמשאיר טעם רע בפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אני מרוצה מהשירות במוסך, שבועיים לפני הטיפול נדלקה נורית ESP OFF מספר פעמים מעצמה ושום לחיצה על כפתור הניתוק לא שינתה את זה, בנוסף אשתי טענה יום אחד שהרכב לא הניע לה ורק אחרי שהיא נעלה אותו וחזרה אחרי 10 דקות הוא הניע.

הרכב הוכנס לטיפול ציינתי את הבעיות, החיישן של ה-ESP הוחלף וגם המצבר הוחלף לחדש לחלוטין ולגדול מהמקורי בכדי למנוע בעיות דומות בעתיד. זה כמובן בלי ויכוחים, בלי להגיד שמצבר זה בלאי טבעי וכנראה שמניעים את הרכב הרבה, פשוט מימוש אחריות.

פורסם

נשמע שיש שרות מעולה, אני וההורים שלי בתור מחפשים רכב חדש והפנו אותנו ליונדאי i30 עכשיו באמת חזקת את מה שאמרו לנו על שירות אמין וטוב. וגם רכב שלא עולה הרבה לתחזוקה.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

המוסך המטפל הוא יונדאי ראשון ששייך לרשת הילוך שישי.

לפני כל טיפול תמיד שואלים אם אנחנו מעוניינים בתוסף לשמן ולדלק, ובפעם היחידה שהם חייבו ללא אישור, נוכה הסכום מהחשבון ללא שום בעייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

באמת כל הכבוד. לא בכדי יונדאי כיום מובילה את שוק הרכב הישראלי בגאון ובצדק.

לצ'מפיון יש שנות אור עד שבכלל ינסו להפנים תודעת שירות מהי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שלום רב

גם אני רוצה לחזק את פותח ההודעה, אני בעל I20 1.6 מזה כשנתיים וחצי, וממש מרוצה מהרכב עצמו, ומאוד מרוצה מהשירות שאני מכניס לטיפול את הרכב ב"אוטו קליניק פ"ת", שהכי חשוב לציין שכיף להכניס לשם את האוטו אצלהם לטיפול,הרגשה תמיד יחס מעולה ללקוח, תמיד לא ניקלתי באייזו שהיא בעייה, אני רוצה לספר השייתה לי בעייה אם המפתח הקפיצי שנשבר לי, שמגיע עם הדגם היקר של I20, לפניי כשהיגעתי למוסך לברר את עלות תיקון עשיתי בירורים לגביי עלות תיקון המפתח, הייתי בטוח שזה איינו מכוסה באחריות אז, הסתבר שהופתעתי, נאמר לי שמחליפים לי את המפתח ללא עלות תיקון מיצידי, כלכך הופתעתי והייתי מרוצה שכן עלות תיקון מפתח קפיצי עולה באיזור 900 ש"ח.

עוד אני רוצה לציין שהאוטו מפגין אמינות יפה עד כה ואני ממש מרוצה ממנו.

SWIFT 07' 2007-2010

NEW I20 SUPREME 1.6

פורסם

שלום לכותב המאמר ולכל בעלי הi20 והיונדאי

רציתי לשאול משהו שקשור בדרך עקיפין לנושא, אני מעוניין לרכוש עכשיו אוטו מסוג יונדאי המליצו על I30 או אקסנט החדשות

ופתאום פתחתם את העיניים שלי וגם ה-i20 פתאום נראת כאופציה לא רעה בכלל מה דעתכם על האוטו איך החווית נסיעה, בטיחות, מהירות, וכל שאר הפרמטרים?

פורסם
שלום לכותב המאמר ולכל בעלי הi20 והיונדאי

ה-i20 פתאום נראת כאופציה לא רעה בכלל מה דעתכם על האוטו איך החווית נסיעה, בטיחות, מהירות, וכל שאר הפרמטרים?

לקרוביי משפחה שלי יש i20,

נהגתי על הרכב מספר פעמים,

הרכב משמעותית טוב מהגטס, אבל גם עולה יותר כמובן,

מודרני יותר, יותר נוח, חווית הנסיעה סבירה,

הבטיחות טובה - 5 כוכבים במבחני הריסוק, מהירות - סוחב בכיף, האוטו מגיב טוב.

בסך הכול רכב טוב, לא הכי אהבתי את הפלסטיקה באיזור של המזגן, נראית טיפה מיושנת, אבל חוץ מזה באמת שאין לי הרבה דברים להגיד עליו, ההגה די מנותק, אבל מעט יותר טוב מההגה פלייסטיישן שיש ב30CW.

בכל מקרה - גם אני קיבלתי שירות טוב מיונדאי, במוסך המורשה בבאר שבע, החליפו לי על חשבונם כל מיני דברים, טיפול לקראת סיום אחריות, החליפו משולשים, החליפו תושבות מנוע וגיר, החליפו חיישני ESP וABS כי פעם אחת הייתה התרעה, הכול על חשבונם.

זה שירות, אני מקווה שתהיה לי חווית שירות טובה לספר עם קרסו גם כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ה I20 של זוגתי בת שנתיים וחצי ועברה 44K, מה שאומר שהגיע העת לטיפול 45K.

עד עתה הפגינה המכונית אמינות מוחלטת, למעט המערכת שחדלה לפעול עקב התקעות דיסק, ולאחר שחולץ הדיסק הסורר ואותחלה המערכת, הכל כשורה.

אבל פטור בלא כלום אי אפשר הרי.

אחד החוטים שמחזיקים את המדף האחורי נקרע, עקב עומס יתר ובנוסף ציפוי הניקל על ידית ההילוכים החל להראות סימני התקלפות ראשונים.

שנמסר הרכב לטיפול, דיווחנו על התקלות הקטנות הללו, שלפי ההגיון לא אמורות להיות מכוסות באחריות.

כשקיבלנו את המכונית לאחר הטיפול, הוחלף המדף האחורי בשלמותו וגם הציפוי שעל ידית ההילוכים הוחלף בחדש, ללא כל חיוב.

סך הכל אלו פריטים לא יקרים, אבל עצם התחושה שלא מיתחשבנים עם לקוחות על זוטות כאלו נותנת הרגשה טובה.

הרבה חברות יכולות ללמוד מכלמוביל שרות מהו, וזהו מפתח ללקוח מרוצה.

ולקוח מרוצה שב וקונה שוב אותו מותג.

חבל רק שיבואנים רבים לא מפנימים את זה, ושוב ושוב מיתווכחים עם לקוחות עם שטויות, מה שמשאיר טעם רע בפה.

אתה לוקח את הפרט ומשליך על הכלל. טעות.

רוב היבואנים, כולל צ'מפיון הנוראים...מתקנים תקלות כאלו באחריות ובלי מלחמות וויכוחים ואתה פשוט לא ער לכך.

תחשוב כמה רכבים ביום נכנסים למוסכי הרשת של היבואנים השונים ותקלות דומות לשלך מתוקנות באחריות, מדובר בעשרות מקרים.

אתה שומע רק תלונות נקודתיות של אלו שבחרו לספר את סיפורם כאן ולא שומע את אלו שבשוויון נפש הרכב שלהם פשוט תוקן.

אתה מרוצה? יופי, תעלה את סיפורך ותחושתך אך לדעתי זה שגוי להכליל את השאר בבנימה שלילית באותה נשימה וגם להקיש שבגלל זה יש ליונדאי מכירות גבוהות.

יש סיבות טובות אחרות למכירות של יונדאי והם לא קשורות לשירות לאחר מכירה.

פורסם

בקרוב אני עומד לבדוק את השירות שלהם .

ברשות משפחתי I20 מודל 2010 שעברה 20 אלף ק"מ וכבר חלק מהפלסטיקה מראה סימני עייפות.

החלק הכסוף בתוך ההגה, ה"ניקל" של הידית הילוכים וגם האיזור של ההילוכים עצמם ועוד כמה פאנלים...

דיי מאכזב בשביל רכב בתול יחסית.

מצד שני: ממש נהניתי לפרק שם את כרטיסי הדלתות שבנויים מפלסטיק גס וזול, 3 קליפסים והדיפון של הדלת קומפלט בחוץ.

בVW זה שעה עבודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה לוקח את הפרט ומשליך על הכלל. טעות.

רוב היבואנים, כולל צ'מפיון הנוראים...מתקנים תקלות כאלו באחריות ובלי מלחמות וויכוחים ואתה פשוט לא ער לכך.

תחשוב כמה רכבים ביום נכנסים למוסכי הרשת של היבואנים השונים ותקלות דומות לשלך מתוקנות באחריות, מדובר בעשרות מקרים.

אתה שומע רק תלונות נקודתיות של אלו שבחרו לספר את סיפורם כאן ולא שומע את אלו שבשוויון נפש הרכב שלהם פשוט תוקן.

אני מסכים אם זה היה קורה לבודדים, אבל איכשהו שמתי לב שיותר מדי תלונות יש על צ'מפיון, אם זה חברים שלי/מכרים/חברי הפורום, אפילו לי היה מקרה שקיבלתי התנצלות רק בגלל שפניתי לדרג הגבוה עקב תקלה חוזרת.

דווקא על כלמוביל לא שמעתי שום דבר, זה לא אומר שהם מושלמים, אבל עצם העניין שאין עליהם תלונות בפורום.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

דניאל בהחלט צודק אי אפשר להכפיש אותם רק בגלל כמה תגובות פה בפורום, ישראלים מאוד אוהבים להתלונן

ופחות לכתוב תגובות חיוביות כמו בנושא הזה, אז יותר קל לנו לבוא אליהם בתלונות מאשר לכתוב כמה הם טובים.

• תוכן חדש...