Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בספק אם יש יותר מ 5 מתקינים ברמה של יוסי וישראל.

ברמה שלהם יש אולי עוד 3 שאני מכיר

HEAD UNIT: ALPINE INA-W987D

AMPLIFIERS: TWO BOSTON ACOUSTICS GT-2200

MONO: ALPINE PDX-M12

COMPONENT SET: TWO BOSTON ACOUSTICS SPZ-60 SUBWOOFER: BOSTON ACOUSTICS SPG-555

• תגובות 785
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום.

זה קרוס אקטיבי, לפני המגבר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

או שאתה פשוט יכול להשתמש בו לתחום קרוס פסיבי מלמעלה ומלטמה ולעשות בתוך תחום התדר הזה איקולציה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניראה לי שהוא לא הבין כלום

פורסם

דווקא הבנתי, תודה על התשובות המהירות.

איך אפשר להשתמש בקרוסאובר פסיבי אם הוא יתחבר לפרוססור בנקודה אחת אז איך תוכל לעשות איקולציה שהוא יוצר רק בנקודה אחת?

פורסם

נראה לי שלא הבנת

:-D

או שאני לפחות לא מבין מה זה "נקודה אחת".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אסביר את עצמי

הכוונה שמה-HU יוצא כבל לקרוסאובר של הקומפונט הקדמי (נגיד הימני) ומשם הוא מתפצל לטוויטר ולמיד.

עכשיו בוא ניקח את הפרוססור והאי שמים אותו בין ה-HU לבין הקרובאובר אז זה אומר שהפרוססור אמור להעביר את הסיגנל כמו שהוא אך אם נחתוך איתו תדרים אז רק התדרים שחתכנו יגיעו לקרוסאובר (ומשם הוא יפצל לטוויטר ולמיד) והשאר לא.

פורסם

חסר לך חלק בדרך. המגבר.

משתמע שכרגע אתה מגביר את הקומפ' שלך דרך הHU. פרוססור מקבל אות מהHU דרך כבל RCA, מהפרוססור יוצא עוד RCA שמגיע לשני ערוצים במגבר, שממנו יצאו הכבלים לקרוס ומשם יפוצלו לכל אלמנט.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למדתי עוד משהו (-:

פורסם
אני אסביר את עצמי

הכוונה שמה-HU יוצא כבל לקרוסאובר של הקומפונט הקדמי (נגיד הימני) ומשם הוא מתפצל לטוויטר ולמיד.

עכשיו בוא ניקח את הפרוססור והאי שמים אותו בין ה-HU לבין הקרובאובר אז זה אומר שהפרוססור אמור להעביר את הסיגנל כמו שהוא אך אם נחתוך איתו תדרים אז רק התדרים שחתכנו יגיעו לקרוסאובר (ומשם הוא יפצל לטוויטר ולמיד) והשאר לא.

לא

את הפרוססור אתה שם בין הHU למגבר - לא בין הHU לקרוס הפסיבי של הסט.

אתה חותך מה פרוססור יציאה אחת שלו שתכנס לתוך המגבר ושם כבר התדר יהיה חתוך בהתאם לצרכים שלך - מהיציאה של המגבר אתה יוצא אל הקרוס הפסיבי.

אז בוא נאמר שיש לך קרוס פסיבי שני חלקים - בין המידבאס לטוויטר הקרוס הפסיבי עושה את החיתוך.

ביציאה שמיועדת לסט הזה בפרוססור אתה תחתוך גבול תחתון לסט קמופוננט שיחסום את המידבאסים מלמטה וגבול עליון שיחתוך את הטוויטר מלמעלה אם בכלל זה דרוש.

בנוסף לכך על היציאה הזו בפרוססור אתה תעשה עבודה על האיקולייזר שלו בכדי לאזן את התדרים בתוך הסט בשביל לנסות להשוות עוצמות בין הטוויטר למידבאסים - רוב הסיכויים שאתה תיאלץ להנחית כאן את הטוויטר קצת, לתת טיפה הגברה לתחום הבאס ולמיד - לפי הדרישות.

Pioneer TS-X150

פורסם

בשעה טובה נקנו rca של

vivanco

וגם

van den hul

IMG-20120518-WA0004.jpg

IMG-20120518-WA0005.jpg

IMG-20120518-WA0003.jpg

IMG-20120518-WA0002.jpg

IMG-20120518-WA0001.jpg

IMG-20120518-WA0000.jpg

פורסם

אני גם מתלבת בין וויונקו לסופרה יש לי גם זוג טפלקס מקוריים . מה עדיף?

ImageUploadedByTapatalk1337337473.900501.jpgImageUploadedByTapatalk1337337486.922700.jpg

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

חד וחלק vivanco

יש לי ניסיון טוב איתם לעורך שנים וכל כבל זה כבל יש לו גם עובי ובידוד ליגה

פורסם

אני מקווה שכולם פה מבינים שלא משנה איזה ציוד יש לך אתה עדיין צריך התקנה נכונה וכוונים.

כי בלי זה ישמעו אצליך בית שימוש בשווי 50K שקל :brickwall:

• תוכן חדש...