Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המוסך אני לא מכיר אישית, אבל יש לכם שם זהב אנושי יוצא דופן.

קוריאם לו רנה מכלוף, ואני מניח שהוא יחליף צבעים אם ישמע שאני מדבר עליו כאן.

מכלוף הוא חשמלאי הרכב הכי טוב שהכרתי אי פעם, ויותר מזה הוא מומחה אדיר דווקא ב ...מרצדס. הוא היה החשמלאי של מוסך ״תובל״ ולא הכרתי הרבה אחרים שיכולים להוציא, לתקן ולהחזיר למשל יחידת מזגן / חימום ב w108 בעיניים עצומות. היכולות שלו אדירות, הידע שלו במרצדס אספנות (ולא רק) הוא עצום וייחודי, והוא אחד האנשים הצנועים והמקסימים שהכרתי אי פעם.

אז רק למקרה שלא ידעתם...יש לכם זהב ביד, תשמרו עליו טוב :-D

לילה טוב

פורסם

אני מודה לך מקרב לב ואעביר למכלוף ולהנהלת החברה את הערכתך.

מוניטין של 67 שנות מקצועיות ורמת שירות שאין דומים להם, נבנים אך ורק באמצעות אנשים טובים - אנשים מקצועיים, ותיקים, בעלי ניסיון ומודעות שירות - אנשים כמו מכלוף!

אתה מעיד על עצמך שאינך מכיר את המוסך. אני מזמין אותך לסיור מודרך, הקפה עלי!

בברכה,

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

פורסם

הגיע זמן לאוורר את החיפושית. האם המוסך פתוח בימי שישי?

נמרוד

בוודאי. שעות העבודה מפורטות באתר מרכז השרות, בחתימה.

התקשר 6522* וקבע פגישה עם יועץ שירות לפחות יומיים מראש.

התקשרתי הבוקר, ענתה לי פקידה מנומסת וחביבה וביקשתי לקבוע תור.

התקלה הראשונה היתה עם מספר הרכב. לא הסתדר לה שלרכב יש רק 6 ספרות, והסבירה לי שחסרה ספרה. נתבקשתי לחזור כמה פעמים על המספר, ונתקלתי בחשד גובר כשניסית לשכנע אותה שאין טעות.

התקלה השניה היתה כשניסיתי לשאול אם יש מי שיטפל ברכב מיושן, ויש את כל החלקים שצריך. היא ענתה בבטחון שאין שום בעיה ושאם לא מתקשרים להודיע לי אחרת - לבוא. ניסיתי לבקש ממנה לברר עם מכונאי, ואז כבר התעצבנה עלי.

התקלה השלישית היתה כעבור כמה דקות. התקשר אדם שהזדהה בשם רמי מהמוסך, שאל באיזה רכב מדובר, והסביר לי שהסמנכ"ל שלהם מנסה להיות נחמד ומפזר בקארזפורום הבטחות ללא כיסוי, ושהם לא יכולים לטפל ברכבים ישנים כאלה.

:cry:

נמרוד

פורסם
לא תקין.

תתקשר בבקשה למר שלומי טפיארו, מנהל המוסך, בטלפון 0577249855 . הוא מעודכן וממתין לשיחה.

כל טוב,

אבי

מתחיל להישמע כמו המערכון של הגשש.

עזוב הכל מה היה לנו שם פלגים פילטר שמן .....- והאלמנט?!

Dr laster Israel

פורסם
התקשרתי הבוקר, ענתה לי פקידה מנומסת וחביבה וביקשתי לקבוע תור.

התקלה הראשונה היתה עם מספר הרכב. לא הסתדר לה שלרכב יש רק 6 ספרות, והסבירה לי שחסרה ספרה. נתבקשתי לחזור כמה פעמים על המספר, ונתקלתי בחשד גובר כשניסית לשכנע אותה שאין טעות.

היא כנראה עבדה קודם במוקד 100 של המשטרה.

פורסם
הכנסתי את האוטו היום לפליקס להכנה לטסט, VW MK1 שנת 1986.

קיבלתי על-ידי אבי סיור מודרך במוסך המסחרי והמוסך החדש לפרטיות הצמוד אליו וכן במוסך הפחחות צבע ובעיקר... תחושה שלא הפלתי עליהם תיק עתיק שאף אחד לא רוצה להתעסק בו, אלא תגובה של כמה מכונאים שאמרו שם שאין דבר שהם לא ישמחו לעבוד עליו... תגובה מפתיעה ב"נוף" המוסכים הישראלי :)

ליאור.

attachment.php?attachmentid=324584&stc=1&d=1360070677

וזו התוצאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=467079

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
מתחיל להישמע כמו המערכון של הגשש.

עזוב הכל מה היה לנו שם פלגים פילטר שמן .....- והאלמנט?!

חחחחח

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...