Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

גם לנו יש מספר רכבי אספנות. החבובות שלנו משתתפות תדיר באירועי פליקס ומקדמות את הקהל המגיע לאירועי המכירות שלנו.

כמה מהלקוחות הותיקים שלנו כבר קיבלו מאיתנו תעודות הוקרה על 50 שנות שירות בפליקס וגם הם נהנים להציג את החבובות שלהם באירועים שלנו.

ראו להנאתכם ברצ"ב.

אבי וייזל, סמנכ"ל

קבוצת פליקס

החברות הותיקות של פליקס.JPG

IMG_0031.JPG

IMG_0035.JPG

IMG_0039.JPG

פורסם

יפיפיות!!!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

חמודות מאוד!

תגידו פליקס, אתם נמצאים בתחום המכונאות ו VW כבר כ"כ הרבה שנים שהיה מעניין לשמוע האם יצא לכם לטפל באחת משתי ה1-SP שהיו/ יש בארץ?

VWSP1-Roberto02.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יפה מאוד!

רק תחליפו טסה לחיפושית הכחולה !!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש לי יותר מ-12 טאסות מתכת כאלו לפולקסווגן (חלקן במצב חדש, יצא לי להביא מאוסטרליה במחיר זול ולא השתמשתי בסוף).. אם תפנו אלי בהודעה פרטית אני אשמח לתרום לכם עבור החיפושית הכחולה..

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
חמודות מאוד!

תגידו פליקס, אתם נמצאים בתחום המכונאות ו VW כבר כ"כ הרבה שנים שהיה מעניין לשמוע האם יצא לכם לטפל באחת משתי ה1-SP שהיו/ יש בארץ?

VWSP1-Roberto02.jpg

בדקתי עם ותיקי המוסך. המכונית יפהפיה, אבל מעולם לא זכינו לביקורה. חבל.

פורסם
יש לי יותר מ-12 טאסות מתכת כאלו לפולקסווגן (חלקן במצב חדש, יצא לי להביא מאוסטרליה במחיר זול ולא השתמשתי בסוף).. אם תפנו אלי בהודעה פרטית אני אשמח לתרום לכם עבור החיפושית הכחולה..

תודה מקרב לב.

השארתי לך בהודעה פרטית מס' טלפון לתאום.

אבי

פורסם
חמודות מאוד!

VWSP1-Roberto02.jpg

בשנת 89 או 90 נהגתי באחת ה-SP שהיו בארץ, היא היתה למכירה - אדומה, רקובה, וגרה בבת-ים.

לא יודע מה עלה בגורלה.

אם אני לא טועה, ה-SP השניה שראיתי באותן שנים היתה כסופה.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אבי, אם התחום קרוב לליבכם, למה שלא נשתף פעולה בין המוסך למועדון החיפושיות ?

אני בטוח שתוכלו לעזור לנו ביבוא סדיר של חלקים, בחסויות לארועים וכו', ואנחנו נוכל להציג שורה של רכבים בארועים שלכם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היי,

צר לי, אך אנו לא יבואני רכב ולא עוסקים ביבוא ו/או שיווק חלפים.

יחד עם זאת, יש לנו לקוחות רבים בעלי רכב אספנות המטפלים אצלנו באופן קבוע, חלקם יד ראשונה (!). יש לנו הידע והכלים לטפל ברכב ישן של הקונצרן.

פורסם

הכנסתי את האוטו היום לפליקס להכנה לטסט, VW MK1 שנת 1986.

קיבלתי על-ידי אבי סיור מודרך במוסך המסחרי והמוסך החדש לפרטיות הצמוד אליו וכן במוסך הפחחות צבע ובעיקר... תחושה שלא הפלתי עליהם תיק עתיק שאף אחד לא רוצה להתעסק בו, אלא תגובה של כמה מכונאים שאמרו שם שאין דבר שהם לא ישמחו לעבוד עליו... תגובה מפתיעה ב"נוף" המוסכים הישראלי :)

ליאור.

attachment.php?attachmentid=324584&stc=1&d=1360070677

IMG_3415.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...