Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי רכב קבריולט מסוג מרצדס SLK צורה ישנה 2002,

אני לא מרוצה מהרמקולים של הרכב ורציתי לקבל המלצה לזוג קומפוננט טוב ומגבר שיחזיק אותו.. התקציב גבוה ויותאם בהתאם לציוד הרכבה אני מבצע..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

התקציב גבוהה?

תודיע לנו כמה ואפשר יהיה לעזור.

לא הייתי ממליץ לך לבצע התקנה בעצמך אלא אם כן יש לך ידע יותר מבסיסי בהתקנות.

קח בחשבון שבשביל לקבל איכות

תצתרך גם רדיודיסק איכותי וסאב.

פורסם

תקציב גבוהה זה עניין יחסי.

בשביל אנשים מסויימים זה יכול להיות 20 אלף ויותר

ובשביל אחרים זה יכול להיות 3000 שקל.

תנקוב בסכום וככה העזרה תגיע יותר מהר.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תוסיף בבקשה גם איזה סגנון מוזיקה אתה שומע בעיקר ואם אתה מחפש איכות או עוצמה.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

תקציב זה בסביבות 3K-4K, רדיו דיסק אני לא צריך יש לי אלפיין איכותי וכן יש לי ניסיון בהתקנות..

אני רוצה לישמוע איכותי וגבוה לא מחריש אוזניים הכי חשוב איכותי

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

דווקא לרכב קבריולט צריך מע' חזקה יחסית, ברגע שהגג למטה הווליום יורד משמעותית, במיוחד בתחום הנמוך. אם עם הגג למעלה 35 זה גבוה אצלי, כשהגג למטה 45 זה סביר ואני לא מגביר יותר בשביל לא לעשות נזק, לאוזניים בעיקר אבל גם לרמקולים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

איך הסט קומפוננט הזה של רוקפורד T1652-S גודל 6.5 הספק 200 וואט ומוציא 100 RMS

פורסם

100W RMS מרמקולים 6.5?! אני לא מבין גדול במערכות אבל זה לא נשמע לי כל כך הגיוני. 100W RMS זה סדר גודל של רמקולים רצפתיים במע' קולנוע ביתי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ה-T1 הנ"ל לא סט מרשים ה-Rockford Fosgate T2652-S

טוב ממנו בהרבה ובמחיר חול קצת יותר יקר,בארץ התמחור שלהם גבוהה ללא פרופורציה

והתמורה לדעתי לא מצדיקה את המחיר.

פורסם

הבנתי ואתה ממליץ על הT2 של רוקפורד הדגם הספיציפי שאמרת שעדיף חברה אחרת או סידרה אחרת ואני מציין שוב שאני אוהב איכות ואם המערכת תספק סאונד צורח לא שווה לי כל המאמץ..

פורסם

להבטיח לך הבטחות אף אחד לא יכול מאוחרי צג המחשב.

אופי הצליל של סט קומפננט שונה מאחר, במיוחד של חברות שונות.

על טעם וריח אין להתווכח. סאונד שאתה תאהב מסט מסויים לא אומר שזה הסאונד האולטימביטי לכולם.

תנסה ללכת למתקין שלך או לכמה ולנסות לשמוע כמה סטים שונים בטווח המחיר שאתה מוכן להשקיע.

בנוסף אני יכול להמליץ לך להגיד למפגשים של הפורום. הרבה חברה באים עם הרבכה מכוניות (בד"כ) והרבה מערכות שונות ומגוונות. ככה תוכל לקבל אינדיקציה לגבי המערכת שאתה רוצה לבנות.

פורסם

רכשתי את הסט הראשון שאמרתי מסדרת הT1 מקווה שאני יהיה מרוצה ממנו..

פורסם

למה דווקא את הסט שהוא אמר שהוא לא ממליץ לך ? הוא אומר סתם הרי.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

זה הסט הכי טוב שהיה ליבואן שלי והוא הבטיח לי שאני יהיה מרוצה ואם לא אני יחזיר לו אותו.. בכל מקרה אני מרוצה מהסט והכל אבל המגבר שלקחתי הוא של לאוטנינג אודיו דגם S.4.4000.2 מגבר שני ערוצים וברגע שאני שומע חזק הוא ממש מתחמם וכעבור 10 דקות הוא ניהיה ריח ממש לא טוב באוטו זה אומר שמהגבר חלש מיידי ?

פורסם

אני מניח שאתה מרוצה מהסט כי הוא סט דיי חזק אבל ה-T2 משמעותית איכותי ממנו

בכול אופן הסט שלך הוא סט של 100RMS

והמגבר שלך הוא מגבר של 50RMS X2

מה שאומר שכאשר אתה מגביר את הרמקולים בווליום גבוהה

המגבר עובד בתחום העיוות שלו

בסופו של דבר אתה תגרום נזק או למגבר או לרמקולים

• תוכן חדש...