Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המגבר רוקפורד T400-4 בשביל הקומפוננט הזה ?

יספיק לי שתי ערוצים בשביל הקומפוננט ושני ערוצים נוספים לסאב או שכידיי לעשות בריג' וליקנות מגבר נוסף לסאב (הסאב שאני מתכנן הוא סאב שטוח של סוני 12")

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

ומגבר אחד יספיק לי אם אני מחבר שני ערוצים לקומפוננט ושני ערוצים נוספים לסאב ?

ואם יש לי אפשרות למגבר T6004 הוא עדיף משמעותית ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

ה-T600-4 חזק משמעותית ,היתרון במגברים הנ"ל זה שהם גם עובדים ב-2 אום בגישור

כך שאתה יכול להגביר גם סט קומפוננט חזק וגם סאב חזק בגישור ב-2 אום על אותו מגבר.

אם יש לך כאופציה את ה-600 בתוספת מחיר יחסית זניחה שווה לך ללכת עליו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסופו של דבר רכשתי מגבר של אודיסון LRX 2.150 שיגביר לי את הסט קומפוננט..

סתם ליידע איך המגבר הזה והאם הוא טוב לדרישות של הסט קומפוננט שלי ?

ועוד דבר יכול להיות שניגרם לי נזק לרמקולים כתוצאה מהמגבר שהשתמשתי בו ?

פורסם

מגבר איכותי יחסית אבל הוא מוציא רק 80W RMS לכל ערוץ.

לפי מה ש AUDIO KING אמר הסט של אמור לקבל 100W RMS.

משמע הוא ינצל אותו אבל לא תוכל למצות את הסט ותשמע כנראה עיוותים כשתגביר כמעט עד הסוף

• תוכן חדש...