Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גועל נפש של התנהגות תאמין לי,

והעצוב זה שחלק מהאנשים שמפעילים את הגזענות זה אותם אנשים שבעבר התלוננו על אפלייה מצד אחר.

זה מגעיל.

תאמין לי, למדו איתי בבצפר הרבה אתיופים,

אחלה חבר'ה, סתם עושים מהם בלאגן, אז מה - צבע עור שונה, נו ו?

הם לא בני אדם?

בסדר, הם באו ממקום קשה ובלי מודרניזם ברוב המקרים, אבל הם השתלבו יפה בארץ, למה לתת להם לסבול?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק בדבר אחד אני מסכים עם המרואיין שם. הם לא כמוהו וטוב שכך.

בכל עדה יש אנשים טובים ויש זבל אבל בזמן חירום גם אם הזבל של הזבל יעמוד בחוץ צריך לאפשר לו להיכנס למקלט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בכל עדה יש אנשים טובים ויש זבל אבל בזמן חירום גם אם הזבל של הזבל יעמוד בחוץ צריך לאפשר לו להיכנס למקלט.

אמת ויציב. לא קשור לאתיופים, רוסים, צ'רקסים או תאילנדים.

מה שכן, כמו כל כתבה שמופיעה בצהובון הזה,

תמיד כדאי לחפור קצת ולוודא מה בדיוק קרה שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מכיר את המקרה הספציפי (אבל מאוד יכול להיות, כמו שבדרך כלל קורה, שהעניינים קצת יותר מורכבים ממה שהם מתוארים בעיתון), אבל מהדברים שאומרים הדיירים יוצאי בריה"מ עוד אפשר לחשוב שמדובר שכל בני העדה הם דוגמה ומופת להתנהגות תרבותית ומנומסת :roll:

פורסם
יש להם מקלט שלהם, למה לא ללכת לשם?

במקום עושים דווקא ואז מתלוננים.

נכון שאתה לא גר באיזור?

יש לך כ 20 שניות מתחילת האזעקה עד לבום. אתה נכנס למקום המוגן הקרוב ביותר ולא מתחיל לחפש. הרי אין בניין עם שני מקלטים או שני מקלטים ציבוריים צמודים (וגם אם היה אם הם ציבוריים אז לכל אחד מותר להיכנס לשם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אספר לכם סיפור, בשכונה שלי ישנם כ-4 בלוקים. בבלוק שלי גרות 2 משפחות אתיופים וכל השאר רוסים/צברים.

בשלושת הבלוקים האחרים רוב הדירות מאוכלסות באתיופים שהפכו את המקלטים שלהם למחסן, גם את שלנו כמעט הפכו!

במקרה של אזעקת אמת, מעניין מי לא יכנס למקלט שלנו.. ? :lol:

נשמע כמו אפליה כשלא יודעים את כל הפרטים הקטנים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

YNET זה אתר של רפש, שתמיד מחפש לכלוך גם במחיר של סילוף עובדות.

למרות שכבר פגשתי אנשים גזענים ומגעילים ברמות כאלה, במקרה שמפרסמים כתבות כאלה, יש לקחת את ה"עובדות" המוצגות שם, בעירבון מוגבל מאוד.

פורסם

לשמוע פח זבל אנושי שצועק ש"אתיופי טוב זה אתיופי בקבר" זה הרבה יותר מזעזע.

הכרתי כמה אתיופים, שכרגע הם בקבר אחרי שהסתערו ראשונים.

כולי תקווה שאותו מנוול שאמר זאת, יאבד שליטה על רכבו, ויעוף לתהום.

פורסם
YNET זה אתר של רפש, שתמיד מחפש לכלוך גם במחיר של סילוף עובדות.

מסכים בהחלט.

Freak_Miky-בשכונה הישנה שלי גם כן אותו מיקרה, כל המקלט הפך למחסן בירות, וחביות כחולות שלהם. ולא היה מפתח לאף דייר:shock:. ובתור ילדים שהיינו מכניסים את האופניים לשמה, הם היו מוציאים לנו אותם והיו מתחילים ריבים בין השכנים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אתם בסדר ? מה לעזאזל הקשר ?

"ויינט מלכלכך ומסכסך", "הידיעה לא נכונה", "השכנים האתיופים אצלי השתלטו על המקלט ושמו שם בירות" ועוד...

איזו דרך מסריחה להצדיק בעקיפין את הגזענות המבחילה הזו.

• תוכן חדש...