Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מישהוא ממוצא רוסי אני יכול להגיד שכמו בכל עדה יש את הגזענים, לפי דעתי זה בעיקר יותר נפוץ בקרב העולים הקשישים, שמתקשים לקבל את המנטליות של העדה האתיופית. אפשר להבין שאנשים שגדלו כל החיים שלהם בצורה מסוימת אם קוד התנהגות מסוים, יתקשו לראות ילדים עושים את צרכיהם בלובי של הבנין ולא שומרים על הסדר.(אני לא מכליל כמובן אבל ניתקלתי במקרים כאלה במהלך חונכות בבניינים שרובם מאוכלסים על ידי העדה אתיופית) אבל בקרב האוכלוסיה הצעירה יותר אני לא חושב שקיימת בעיה של גזענות. לפי דעתי יש לטפל באנשים כאלה ולדאוג שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם.

פורסם
אתם בסדר ? מה לעזאזל הקשר ?

"ויינט מלכלכך ומסכסך", "הידיעה לא נכונה", "השכנים האתיופים אצלי השתלטו על המקלט ושמו שם בירות" ועוד...

איזו דרך מסריחה להצדיק בעקיפין את הגזענות המבחילה הזו.

חס וחלילה.

פשוט כבר ניתקלתי מנסיון אישי במקרים שויינט ווואלה היו מציגים מקרים, שלי אישית הייתה מעורבות כזאת או אחרת בהם, והם פשוט היו "מעובדים" קשות. זו גם הסיבה שאני כבר לא נכנס לאתרים כאלה.

פורסם
אספר לכם סיפור, בשכונה שלי ישנם כ-4 בלוקים. בבלוק שלי גרות 2 משפחות אתיופים וכל השאר רוסים/צברים.

בשלושת הבלוקים האחרים רוב הדירות מאוכלסות באתיופים שהפכו את המקלטים שלהם למחסן, גם את שלנו כמעט הפכו!

במקרה של אזעקת אמת, מעניין מי לא יכנס למקלט שלנו.. ? :lol:

נשמע כמו אפליה כשלא יודעים את כל הפרטים הקטנים.

אני מניח שאתה לא מודע לזה שזו תופעה רווחת בבניינים ישנים עוד הרבה לפני עליית אתיופיה. זה ככה כמעט בכל בניין עם מקלט אז מספיק עם הגזענות.

מעניין איך אותם גזענים מגעילים היו מגיבים אם היו אומרים שיש מספיק רוסים במקלט ובגלל שהם גרים עם הסבתא והדודה באותה הדירה אז הסבתא והדודה צריכות להישאר בחוץ.

תסלח לי אבל אין שום סיבה שבעולם שתצדיק השארת אדם בחוץ בזמן אזעקה גם אם זה אומר שהוא יעמוד את הדקה הזו על הרגל שלך. התנהגות כזו גובלת בניסיון לרצח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כתבתי פה משהו ומחקתי, לא רוצה להכנס לוויכוח מיותר שלא ישנה את דעתי.

מזכיר את בני דודינו, שצועקים "אפליה", נוסעים ברכב 2012 מסדרה 7, ויעשו הכל רק לא לשלם אגרה / מס.

שבת שלום.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

שומאכר, גראדים מכל אחד זו סיבה טובה לחסל את מי שזורק אותם רק שזה לא אותם בני דודים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...