Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב שלילה צריך רעיונות לכלי תחבורה שיאפשר לי להתנייד..

תנו רעיונות שלא מצריכות פעילות גופנית ועוברים ת30 קמ"ש.

תודה לעונים, גם רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.(שיפורים וכאלו לאופציות הקיימות בשוק).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

YE0333407_wa.jpg

לא צריך רישיון וביטוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
התחלה טובה:lol:

יש גם עיצובים יותר מודרניים

1195.jpg?w=463897_royal-big-1.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש הרבה אופניים חשמליות שמגיעות ל50 קמ"ש אפילו.

אין בזה באמת פעילות גופנית.

עם אני לא טועה לפי החוק עם זה עובר את ה-20 קמ"ש זה נחשב בישראל לאופנוע או כלי תחבורה

שמעתי נכון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
עם אני לא טועה לפי החוק עם זה עובר את ה-20 קמ"ש זה נחשב בישראל לאופנוע או כלי תחבורה

שמעתי נכון?

Specialized_road_bike.JPG

משרד התחבורה/רישוי מחפש כבר שנים איפה לחבר לוחית רישוי לדבר הזה.

מקום למדבקה הם מצאו..

פורסם

כנראה שאתה לא תל-אביבי מצוי,

במרכז של הטבור עברו מזמן לאופניים מתקפלים חשמליים

עם חיבור ישיר של המנוע ל"דוושת הגז".:-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שמעתי נכון?

אתה בישראל, לא מעניין אף אחד מה החוק אומר.

ראיתי פעם קורקינט שהיה קטנוע קימקו 50 סמ"ק שפירקו לו את הפלסטיקה.

אופניים חשמליות שלא עומדות בחוק זה מה שאתה צריך.

אייל

פורסם

שמעתי נכון?

אם אני לא טועה ההגבלה למנועים חשמליים היא הכוח של המנוע. את זה צריך לברר בחנות אופניים מול מוכר.

חוץ מזה, לכל אופניים חשמליות יש פדלים ככה שלקבוע אם אתה נוסע מעל 20 או המנוע זה קצת לא אמיתי, ככה שאני לא הייתי מפחד מהחוק בנושא זה.

TFSI Power

פורסם

יש בגוגל כל מיני התייחסויות לעניין האופניים החשמליים בארץ.

בעיקרון, לפי החוק, כל מיני דברים אסורים -

למשל, אסור שתהיה מערכת המפעילה את המנוע בלי דיווש.

בפועל? רואים כל מיני אנשים "טסים" בלי להזיז איבר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בגדול, מנוע חשמלי חוקי הוא עד 250W.

בקטן, אין אכיפה בכלל.

ניראה לי שווה לפתוח עסק השכרת קורקינטים/אופניים חשמליים לתקופות ולעשות הנחה למי שיש שלילה :wink:

בכל אופן יש לי חבר שבדיוק סיים את השלילה שלו, והוא מחפש למכור את האופניים חשמליות שלו, אם אתה רוצה אני יקשר ביניכם.

זה נכון

• תוכן חדש...