Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לקבל עזרה וייעוץ בקניית רכב בתקציב של 40K-50K. אנחנו כרגע זוג צעיר עם כוונות להתרחב :)

חשובה לנו מאוד הבטיחות וכמובן גם צריכת הדלק... ראיתי לא מעט יונדאי גטס בטווח המחירים ועם ציוני בטיחות של 4 כוכבים למבוגרים ולילדים. האם הוא רכב מומלץ לצרכינו? כמה משמעותית העובדה שלא ניתן לבטל בו את כרית הבטיחות של הנוסע?

אשמח מאוד לכל מידע שהוא על הגטס או על כל רכב אחר שיכול להיות רלוונטי.

תודה ויום טוב :)

איתמר

פורסם

שלום,

אם חשובה לכם הבטיחות, בתקציב שלכם אני ממליץ לשקול רנו קליאו 3 עם 5 כוכבי בטיחות.

רכב יותר נוח, יותר מהנה ויותר מאובזר, בקיצור, יותר רכב.

גם צריכת הדלק של קליאו טובה.

בתקציב שלכם אפשר למצוא אחת כזאת שמורה מידיים פרטיות ועם קילומטראז' נמוך מודל 2008 או אפילו 2009:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1298&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

גטס ברמת אבזור מליסינג לא להיט מבחינת אבזור בטיחותי .

היא לא חיסכונית , אבל אמינה וזולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שכתב vladclar, רוב הגטס האוטומטיות הן מרמת הגימור הנמוכה שציון הריסוק שאתם רואים אינה רלוונטית עבורה כיוון שהגיעה עם מעט כריות אוויר. אם חשובה לכם מאוד הבטיחות אז רכבי רנו הם המובילים בשנים הרלוונטיות לתקציב שלכם. בפחות מ-50 אלף ש"ח תוכלו למצוא רנו מגאן מודל 2008-2009, עם שלוש שניות אחריות מלאה ורמת בטיחות גבוהה מאוד. זה רכב משפחתי גדול ומרווח שללא ספק יספיק למשפחה הצעירה שלכם גם אחרי שתתרחבו.

פורסם

היי,

המון תודה על הייעוץ! האם הרכבים האלו נכנסים הרבה למוסך? טיפולים/חלפים יקרים?

תודה ויום טוב :)

איתמר

פורסם

ראיתי רנו מודל 2008. נוח, גדול ויציב.

מישהו יוכל לייעץ בנושא של עלות טיפולים לרכב?

תודה ויום טוב,

איתמר

פורסם

יש המון מידע על המגאן בארכיון הפורום. חלקו הקטן מסודר כבר בעמוד של רנו מגאן, תוכל להיכנס ולמצוא לא מעט שרשורים שדנים בעלויות האחזקה של המגאן כולל דוגמאות מהשטח.

אם אתה הולך לכיוון של מגאן 2008 אז אני ממליץ לך לבדוק את המבצע של קרסו טרייד אין שנותנת על הרכב שלוש שנות אחריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתנאי השוק היום, מגאן היא עסקה מעולה. יש המון מידע בפורום בעניין.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היי,

הייתי אצל קרסו בדיוק בשביל המבצע עם האחריות, אבל למען האמת לא הבנתי מה האחריות מכסה... יש כתב אחריות לא קצר שמגדיר מה היא לא מכסה, אבל מאחר ואני לא כזה מבין ברכבים, אני לא סגור כמה היא טובה האחריות הזאת. מישהו ניסה או יודע? (אני בכל מקרה אנסה גם לחפש בהודעות אחרות בפורום).

המון תודה למגיבים!

שבוע טוב ושקט בדרום,

איתמר

• תוכן חדש...