Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כך אז גם אני טיפש. וכל השוטרים/אוכפי מדיניות בבריטניה, צרפת, איטליה...שאמשיך?

יהללך זר ולא פיך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סלח לי אבל טפשות כזאת כבר מזמן לא קראתי

בדיוק כמו שלפני ממל"ז תבקש שישימו לך שלט נייד : זהירות עוד 600 מטר שוטר עם ממל"ז.המשטרה אף הודיעה כי תתקין עמודי דמה ועמודים בו המצלמות יתניידו ממקום למקום.

הכל כדי להביא אנשים לנסוע כחוק, לא תיסע כחוק תשלם.

מה הקשר של זה לבטיחות או להקטנת תאונות ? אין קשר!!

מה לעשות שהמהירות החוקית והמהירות הטבעית לא נפגשים

משנים את החוק!!

אז רצוי בשכך יעסקו חברי הכנסת ולא בפיקנטריה.

אתה קורא לזה טיפשות, בארצות אירופה שם לא מנסים לדפוק את הנהג אלא לגרום להורדת מהירות בקטעי כביש מסוימים קוראים לזה הרתעה.

קצת צניעות לא תזיק , בתחום המוטוריקה ישראל מדינת עולם תשיעי, התגובה שלך מבהירה היטב זאת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הטפשות כוונה לחברי הכנסת ולא לך.

ואין כוונה להרתיע אלא יש כוונה לגבות כסףףףףףףףףףףףף "מהפושעים המסוכנים" המסתובבים בכבישים.

ולכן ההצעות שמעלה הח"כית הנכבדה הם מטופשות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישראל, נתקעה לך המקלדת :lol:

אפשר ועשו את זה במזרח ירושליים. עבד מעולה.

באיזו הודעה לעיתונות שמעת על זה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הטפשות כוונה לחברי הכנסת ולא לך.

ואין כוונה להרתיע אלא יש כוונה לגבות כסףףףףףףףףףףףף "מהפושעים המסוכנים" המסתובבים בכבישים.

ולכן ההצעות שמעלה הח"כית הנכבדה הם מטופשות

מצטער על חוסר ההבנה, קבל התנצלות ממני.

אתמול נסעתי בכביש החוף לכיוון ת"א, המצלמה בעליה ממחלף זיכרון היא פשוט מלכודת למנסים להאיץ ולהשתלב במחלף הבעיתי ממילא שיש שם, המצלמה בישורת שאחרי גיסר א זרקא היא רשעות לשמה, קטע כביש ישר ופתוח, שלא לדבר על המצלמה אחרי מחלף חדרה.

הורדת התאונות ? , בולשייט , גבית כספים פר אקסלס, והמצלמות צבועות אפור לעשות את החיים קשים לנהגים.

כל הנהגים על הכביש האטו לפני המצלמות ומיד האיצו לאחר מכן, משמע הקישקוש הזה אינו עובד, הוא יתפוס רק את המסכנים שלא מודעים ואילו אשר נוהגים ללא ניווט מעודכן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המצלמה במחלף זיכרון היא סכנת נפשות.

המחלף עצמו בעייתי ביותר, וכבר היו פרסומים בעיתונות לאחר השיפוץ שם על איך לא הגדילו בשני הצדדים את נתיב ההאטה בירידה מהנתיב ואת נתיב ההאצה בכיוון דרום - שניהם קצרים מאוד, וכל השתלבות שם מחייבת לחיצה מאוד חזקה על הרקס/האצה מאוד חזקה על מנת שלא להסתכן ולסכן את התנועה שעוברת.

וכמובן שאחרי שהתמקדת בלהאיץ על מנת שלא יתנגשו בך רכבים שבאו מכיוון חיפה, עכשיו הגיע הזמן לבלום בכדי לא לקבל דוח תנועה.

שלבו הכל ביחד, וקיבלתם מתכון לתאונות שרשרת באדיבות השפים ממע"צ.

מגאן 265

פורסם

בעניין המצלמות - האם הגיוני שראיתי גטסו כ-1-2 ק״מ אחרי איזור התעשיה של יבנה(כאשר נוסעים צפונה בכביש 4)?

המצלמה נראית כמו גטסו.

פורסם
מצטער על חוסר ההבנה, קבל התנצלות ממני.

אתמול נסעתי בכביש החוף לכיוון ת"א, המצלמה בעליה ממחלף זיכרון היא פשוט מלכודת למנסים להאיץ ולהשתלב במחלף הבעיתי ממילא שיש שם...

הם אף הגדילו לעשות וכמה רגעים טרם הגעה למצלמה הנ"ל המהירות המותרת מתעדכנת ל90 קמ"ש במקום 100 קמ"ש. מעניין אם יש קשר...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

שאלת תם - נניח שיקום מישהו,יכין שלט מטר על מטר שמתריע על המצלמה,ויקבע אותו עם עמוד קטן משהו כמו 300מ' לפני המצלמה באותיות יפות.

תוך כמה זמן המשטרע תתלוש את השלט כלא-היה? או שאולי חלילה,יסייעו לנו הנהגים ויעזבו את זה בשקט?

אני חושב ברצינות להכין אחד ולנסות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שאלת תם - נניח שיקום מישהו,יכין שלט מטר על מטר שמתריע על המצלמה,ויקבע אותו עם עמוד קטן משהו כמו 300מ' לפני המצלמה באותיות יפות.

תוך כמה זמן המשטרע תתלוש את השלט כלא-היה? או שאולי חלילה,יסייעו לנו הנהגים ויעזבו את זה בשקט?

אני חושב ברצינות להכין אחד ולנסות.

לשים אחד זאת עבירה לעומת זאת לעמוד ולהחזיק אחד זה כבר עניין אחר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שאלה לכל הנחומים למיניהם

בוא נגיד לרגע שהמחוקק החליט להעלות את המהירות החוקית ל 150 למה ? ( כי מפלגת carsforum זכתה בשני שרים שר התחבורה והשר לבטחון פנים ):shock::-D:-D

באיזה מהירות תיסע על כביש 2 כביש 6 כביש 431 נתיבי איילון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפעמים חבל שאי אפשר לעשות לייק :-D

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה שאותי מפתיע(ומרתיח) הוא שלפני בערך כשנתיים אם אני לא טועה שפורסמה הכתבה על המצלמות החדשות שהולכים להתקין כתבתי בכל מקום שצריך להעלות את המהירות המותרת או לחלופין לעשות כל דבר בשביל לבטל את הפרוייקט המטומטמם הזה,בכל אופן מה שהפתיע אותי בקריאת ההודעות פה הוא שבזמנו הרבה מאוד ליצנים פה רשמו שאני עבריין ושאני טועה טעות מרה שצריך להעלות את המהירות המותרת בערך ל140-150 והפלא ופלא,כשזה פתאום התחיל לגעת בכולם אז כולם פתאום רוצים להעלות את המהירות המותרת,תאכלו את הדייסה שבישלתם לעצמכם.

יצא לי לדבר אתמול עם חברה שלי חבר ותראו כמה שהתקשורת עושה שטיפת מוח לאנשים שלא מבינים,היא אומרת כמה שהפרוייקט הזה הוא דבר נכון וכמה שזה הולך להציל חיים למנוע תאונות וכו',היא גם אמרה לי איזה חוק מבורך החוק הזה שאסור עכשיו אפילו לשתות בירה ולנהוג(בחיאת בירה???!) מה קורה במדינה אצלנו,אני כרגע לא בארץ אבל לשמוע את הדברים ההזויים האלה זה פשוט משאיר אותי פעור פה (למרות שאני בעד איסור לשתות אלכוהול ולנהוג אבל בירה אחת??).

בכל מקרה כמו שאני אומר כבר שנתיים,עד שלא תתארגנו כמו שצריך,תפרסמו על יום מסויים בחודשים הקרובים שבמהלך היום הזה אתם הולכים לעשות כנס ענק ולאסוף בו המון כספים בשביל לשלם לגופי תקשורת,כתבים וכו' בשביל לשדר כתבה משלנו נגיד פעם בשבוע על מה שהמדינה באמת מנסה לעשות.

תחשבו היה לנו ארגון עם שם והיינו מפרסמים את היום הזה של הכנס בכל מוסך,פורום,פליירים בכבישים,אני מבטיח לכם שהיינו מגייסים המון המון כסף ומן הסתם זה לא למטרת רווח.

עד שלא נעשה משהו כזה אתם תמשיכו לקטר ולהתבכיין ולא להבין מה קורה במדינה שלנו ולמה אנחנו חיים בכזה חור.

• תוכן חדש...