Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מסחטת כסף, הם רק רוצים להרוויח, נראה לכם באמת שאכפת להם???

תחשבו כמה אנשים יתעשרו רק מהסיפור של הקנסות, אז למה להעלות מהירות?[/quote

מי שיסע כחוק לא ישלם אגורה, באחריות.

הבעיה שבמקום לעסוק במהירות הנסיעה הנמוכה מידי בכבישים רבים, התקשורת עוסקת רק באכיפה.

ואכיפה יש בכל מקום בעולם, ההבדל היחידי הוא במהירות הנסיעה המותרת, ולזה אנחנו צריכים לשאוף, במקום לבכות ולקטר על האכיפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מסחטת כסף, הם רק רוצים להרוויח, נראה לכם באמת שאכפת להם???

תחשבו כמה אנשים יתעשרו רק מהסיפור של הקנסות, אז למה להעלות מהירות?[/quote

מי שיסע כחוק לא ישלם אגורה, באחריות.

הבעיה שבמקום לעסוק במהירות הנסיעה הנמוכה מידי בכבישים רבים, התקשורת עוסקת רק באכיפה.

ואכיפה יש בכל מקום בעולם, ההבדל היחידי הוא במהירות הנסיעה המותרת, ולזה אנחנו צריכים לשאוף, במקום לבכות ולקטר על האכיפה.

גם נכון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מסכים עם חן.

מי שמתעקש לנסוע מהר למרות שהוא יודע שיש על זה קנסות- שישלם.

לדעתי זה בדיוק כמו שיפורי רכב. אסור, למרות שזה לא מזיק לאיש, אבל אם תופסים אותך אל תתחיל להתעצבן ולבכות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אסור, למרות שכמעט בכל העולם זה מותר (שיפורים).

מחר מוציאים חוק שאסור לאכול בשר, כי זה זה גורם לזיהום אויר יותר מתעשית הרכב ומי שיתפס, ישלם 500 ש"ח. נראה כמה בלאגן יגרם מחוק כזה.

בקיצור - עדיף לא להקטין ראש, כי זה יבוא לנו כחרב מתהפכת.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה צריך לשנות את החוק במקום לעבור עליו, לחטוף קנסות ולממן את המפגרים שחוקקו אותו כדי להרויח ממנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נו חבר'ה, באמת. לא חוכמה להגיד את המובן מאליו. לומר "מי שיסע מעל המהירות החוקית, ישלם" זה כמו להגיד "מי שיאכל כל היום פחמימות ושומנים, ישמין". אתם מציגים את זה כאילו היינו צריכים כל השנים האחרונות לנסוע 90-100 ולא יותר, ועכשיו כשסוף סוף מתחילים לאכוף את זה ברצינות, החוק יתפוס אותנו כמו שמגיע לנו.

כשבעצם, "החוק" רק שיפר את מסחטת הכספים שלו, וכעת כולנו נשלם את המחיר. לא הייתי פוצה פה אם היו מעלים את המהירות המותרת בכבישים המהירים. במקום זאת אני אצטרך להיזהר בשבע עיניים שלא לעבור 101 קמ"ש בכביש של 90, כי אולי אקבל על זה קנס.

אני חותם לכם, זה רק יגרום ליותר תאונות. לא שזה משנה, בשנה הבאה יהיו 5% פחות הרוגים בתאונות דרכים והמשטרה תמהר להצהיר על "הצלחה לתוכנית המצלמות החדשה", כשלכולם צריך להיות ברור שהשיפור יקרה כתוצאה מהשיפור המתמשך בבטיחות כלי הרכב. שלא לדבר על כך ש-90%+ מההרוגים נהרגו בלי שום קשר למהירות מופרזת ביחס לחוק...

האטה ממהירות גבוהה קשה יותר ומפתיעה יותר. אם אתה מאיץ לרמזור על 120, ו"נעול" על לעבור אותו, אז כשתראה אותו מהבהב, תלחץ, ואתה עלול גם להגיע ל-150 כשאתה ממוקד במטרה הזו ועלול גם להתנגש בעוצמה בנהג שבחר לעצור ואתה תהיה אשם.

אם אמרת 120, אז ההבדל בין 100 ל-120 הוא "רק" 20 קמ"ש, אבל ב-100 קמ"ש לא תקבל דוח ונראה לי ששווה את זה.

120 מהירות מסחררת? כן, גם 80, רק שהרכבים החדשים מונעים ממך להרגיש זאת. אתה תרגיש זאת היטב אם תעשה זאת על רכב דו גלגלי ותרגיש זאת היטב, אם חלילה וחס וחלילה תהיה בתאונה במהירות הזו, תגלה עד כמה היא מסחררת וחלילה שלא יקרה.

נו באמת, אני אמרתי שאני מאיץ לרמזור על 120? הכל במידה. מה גם שמרבית הרמזורים נמצאים בכבישים עירוניים, ושם אני כמובן שלא נוסע 120 קמ"ש.

חוצמזה, לשיטתך גם 80 זו מהירות מסחררת, אה? אז אולי תסע 80 בכביש המהיר, כדי שחס וחלילה לא תחטוף סחרחורת, או תאבד אוריינטציה עם סביבתך :-P

למזלי, אני לא מעז לעלות על דו"ג, אני יותר מדי חושש לחיי בשביל לעשות את זה. וכבר הייתי בתאונה שהחלה במעל 100 קמ"ש, אפילו עשיתי שני פליקפלאקים באוויר ושרדתי בלי פגע. לא שלא יכולתי למות באותה המידה אם הייתי נופל מצוק, נניח, אבל אם 80 זה מהיר לך, אולי עדיף שלא תצא מהבית. חשבת לרגע על מה תעשה לך פגיעה של מכונית שנוסעת 40 קמ"ש בעיר, שסוטה מנתיבה לתוך המדרכה שבה אתה הולך לך לתומך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נו חבר'ה, באמת. לא חוכמה להגיד את המובן מאליו. לומר "מי שיסע מעל המהירות החוקית, ישלם" זה כמו להגיד "מי שיאכל כל היום פחמימות ושומנים, ישמין". אתם מציגים את זה כאילו היינו צריכים כל השנים האחרונות לנסוע 90-100 ולא יותר, ועכשיו כשסוף סוף מתחילים לאכוף את זה ברצינות, החוק יתפוס אותנו כמו שמגיע לנו.

כשבעצם, "החוק" רק שיפר את מסחטת הכספים שלו, וכעת כולנו נשלם את המחיר. לא הייתי פוצה פה אם היו מעלים את המהירות המותרת בכבישים המהירים. במקום זאת אני אצטרך להיזהר בשבע עיניים שלא לעבור 101 קמ"ש בכביש של 90, כי אולי אקבל על זה קנס.

אני חותם לכם, זה רק יגרום ליותר תאונות. לא שזה משנה, בשנה הבאה יהיו 5% פחות הרוגים בתאונות דרכים והמשטרה תמהר להצהיר על "הצלחה לתוכנית המצלמות החדשה", כשלכולם צריך להיות ברור שהשיפור יקרה כתוצאה מהשיפור המתמשך בבטיחות כלי הרכב. שלא לדבר על כך ש-90%+ מההרוגים נהרגו בלי שום קשר למהירות מופרזת ביחס לחוק...

נו באמת, אני אמרתי שאני מאיץ לרמזור על 120? הכל במידה. מה גם שמרבית הרמזורים נמצאים בכבישים עירוניים, ושם אני כמובן שלא נוסע 120 קמ"ש.

חוצמזה, לשיטתך גם 80 זו מהירות מסחררת, אה? אז אולי תסע 80 בכביש המהיר, כדי שחס וחלילה לא תחטוף סחרחורת, או תאבד אוריינטציה עם סביבתך :-P

למזלי, אני לא מעז לעלות על דו"ג, אני יותר מדי חושש לחיי בשביל לעשות את זה. וכבר הייתי בתאונה שהחלה במעל 100 קמ"ש, אפילו עשיתי שני פליקפלאקים באוויר ושרדתי בלי פגע. לא שלא יכולתי למות באותה המידה אם הייתי נופל מצוק, נניח, אבל אם 80 זה מהיר לך, אולי עדיף שלא תצא מהבית. חשבת לרגע על מה תעשה לך פגיעה של מכונית שנוסעת 40 קמ"ש בעיר, שסוטה מנתיבה לתוך המדרכה שבה אתה הולך לך לתומך?

כשיצייתו לחוקים, אסכים להגמשתם.

אמרת שאתה מגיע לרמזור ב-120, אתה מתקדם אליו די במהירות, כך שאתה מאיץ עוד יותר... אני נוסע ברגיל 100 קמ"ש, מגיע לרמזור ל 80-90, ואם אני כבר קרוב אליו, אז מאיץ טיפה עד 100 ועובר, ואם אני לא כזה קרוב, אז אני עוצר ברכות. אתה רק מתחיל את העסק מ-120.

אתה שוב לא הבנת אותי. אמרת בציניות ש-120 היא מהירות מסחררת, ואמרתי לך באמת - שכן, ולא מעבר לכך. זה לא נכון להציג כאילו 120 זה כלום.

פורסם

רגע רגע רגע,

נחום, אתה נוסע על 100 בכביש עירוני? ומאט ל80-90 רק כשאתה מתקרב לרמזור? ועוד מעז להטיף לאחרים מוסר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
רגע רגע רגע,

נחום, אתה נוסע על 100 בכביש עירוני? ומאט ל80-90 רק כשאתה מתקרב לרמזור? ועוד מעז להטיף לאחרים מוסר?

אני יודע שיש לך תאבון גדול לתפוס אותי בקלקלתי. בכביש בינעירוני שהמהירות המותרת בו 90, לא עירוני.

פורסם

ואתה בטח לא מבין מה אינהרנטית שגוי במה שאתה אומר כאן?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהגתי היום מתל השומר עד צפת על מקס' 80קמ"ש (הורים מאחוריי ברכב נפרד,לא מכירים את הדרך)

אין כלי רכב שלא עקף אותי בטיסה מהשמאלי - אוטובוסים,טריילרים של חצץ\גז\דלק,מוביליות ארוכות של רכבים,סמי טריילרים,ובפרט המון פרייבטים כועסים או משהו.

מייאש,וקיבלתי וואחד כאב ראש..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אמרת שאתה מגיע לרמזור ב-120, אתה מתקדם אליו די במהירות, כך שאתה מאיץ עוד יותר... אני נוסע ברגיל 100 קמ"ש, מגיע לרמזור ל 80-90, ואם אני כבר קרוב אליו, אז מאיץ טיפה עד 100 ועובר, ואם אני לא כזה קרוב, אז אני עוצר ברכות. אתה רק מתחיל את העסק מ-120.

אתה שוב לא הבנת אותי. אמרת בציניות ש-120 היא מהירות מסחררת, ואמרתי לך באמת - שכן, ולא מעבר לכך. זה לא נכון להציג כאילו 120 זה כלום.

אתה ממש צדיק הדור אין מה להגיד , אתה מציית לכל החוקים, ישר כמו סרגל...

היום לא צריך להסתמך על העינים , יש מכשירי ניווט + התראות כמעט און ליין על מכמונות + מלכודות לייזר כך שאין בעיה להתנהל במהירות המסחררת של 120 ק"מש.

הצדקנות הזו די מאוסה בעייני, מהירות אשר נקבעה לפני 20 ו 30 שנה כאשר רכבים היו פחנועים ממונעים קיבלה אצלך מעמד של תורה מסיני, תמשיך לנסוע על 90 בימין ותפנה לי את השמאל, מצטער, אין לי סבלנות של ברזל כמוך להזדחל במהירות שגם במודל T היה ניתן להתנהל בה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נהגתי פעם ב70 קמש ב431 (שעורי נהיגה) והנסיעה הרגישה כאילו תכף פורסים פקל קפה ועושים פיקניק. רכבים הגיחו מהאופק הרחוק שמאחורי ונעלמו במהירות באופק לפני כלעומת שהגיחו.

יש כבישים שפשוט לא מתאימים למהירויות האלו. זה לא משנה אם יש כאלו שמתפרעים או לא. לסוע על 70 בכביש 2-3 מסלולים ארוך שנמשך לאורך קילומטרים זה לא ריאלי. זה לא העניין של האם הרכב נותן לנו להרגיש כאילו אנחנו עומדים במקום. הרי גם אם נסע 150 נרגיש שאפשר יותר. אבל בכל זאת, יש כבישים בארץ שמתאימים גם ל130 ו140 ומן הראוי שננצל זאת. מעבר לזה שלא הגיוני שבמדינה קטנה כמו שלנו יקח שעתיים - שלוש להגיע מבאר שבע לתל אביב על כביש 3 מסלולים ריק כי מישהו שם שם מצלמה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בתור אחד שנוסע ביום-יום לא יותר מ-100 קמ"ש ומאיץ ל-80 קמ"ש בכ-15 שניות, אני מרגיש כאילו יום אחד מישהו יוריד אותי מהכביש.

מצד שני זו חוצפה בלתי נסבלת כשאתה יוצא מרמזור והנהג שמאחורייך מצפצף או משחק עם האורות! יום אחד אני אדפוק ברקס לאחד שלא יהיה חגור.

לא מתאימה לך מהירות שלי? אתה מתעצבן? מעולה, נוריד קצת את הרגל מהגז.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

נראה לי שהתבלבלת באשכול. תלונות על נהגים ישראלים זה במקום אחר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...