Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שלא הבנת הוא שמשטרת ישראל משקרת במצח נחושה כאשר היא מסבירה שמהירות היא הסיבה העיקרית לתאונות דרכים והרוגים.

משטרת ישראל משקרת שוב כאשר היא מציגה את המצלמות כתרופה לבעיה , כאשר השימוש במצלמה הוא בעיקר כגביה של מס עקיף למדינה.

מי שרוצה לסוע מהר שיכין את ה WAZE , כל המצלמות מופיעות שם, נאט לפני המצלמה וניתן גז לאחריה, כי בחלם תתנהג כמו בחלם.

אם כולם ינהגו כחוק המצלמות הללו לא יפיקו דוח תנועה אחד בודד.

אז איפה המיסוי העקיף כאן ?

אף אחד לא מכריח אף אחד לנהוג במהירות העולה על זו המותרת בחוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין דבר כזה כולם ינהגו כחוק..זו דרישה תלושה מהמציאות.

תמיד תהיה התפלגות נורמלית מסוימת, שנובעת מסיבות רבות למשל התפתחות כלי הרכב, התפתחות התשתיות, וכו' וכו'. אפשר לומר לצורך העניין שממוצע המהירות בכבישים נע כיום (או בוא נגיד לפני התחלת הפרויקט המסריח הזה) סביב 120-130~ קמ"ש.

מה שהמדינה עושה זה בעצם לכפות הורדת הממוצע ב20-30 קמ"ש, בידיעה שזהו אותו "מדרון חלקלק", ומנסה להאביס אותנו בפופוליזם זול שהם בעצם עושים את זה כדי לשמור עלינו, כשהדבר היחיד שיצמח מזה זה קופת המדינה בלא מעט מיליארדים.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אין בעייה.

בבחירות הבאות תצביעו למפלגה שתציע לבטל את אכיפת המהירות.

לפי הסקרים שפורסמו לאחרונה, הליכוד אמור לקבל 35-37 מנדטים, מה שאומר שהרכב הממשלה הבאה יהיה די דומה לזו הנוכחית.

או שזה אולי לא מספיק מעניין את הציבור.

לפי התאוריה שלך כל התנועה נעה ב 120-130 קמ"ש, ולפי מה שיצא לי לראות זה ממש לא כך.

100-110 קמ"ש נראה ריאלי יותר.

פורסם

לא אמרתי לבטל את האכיפה, אלא לעשות אכיפה הגיונית, אנחנו לא בשנות ה70. זה בדיוק העניין של דרישה שהציבור לא יכול לעמוד בה. אי היכולת לעמוד בזה היא מבחינה סטטיסטית, לא כיחידים.

וזה גם לא כל התנועה, זה הממוצע פחות או יותר.

אגב, תמיד יהיה זה שיחליט לנסוע 200 קמ"ש - גם אם תאכוף 90 וגם אם תאכוף 150 קמ"ש.

פורסם

וואוו! כמה בת יענה אפשר להיות?!

בשיפוצים

פורסם

אני בת יענה, בסדר.

אז מה אתה מציע לעשות ?

מזכיר לי את ההיסטריה סביב האיסור לעשן במקומות ציבוריים.

נכון להיום, החוק עובד לא רע, למעט פאבים, ובאמת יותר נעים לשבת בבתי קפה או להסתובב בקניונים כשהאוויר נקי, ואני מעשן מעת לעת.

פורסם
אתה מתכוון לזה?

אכן כן, מוציא את האויר לכל טענות המשטרה, כמו שנאמר מצלמות מס נטו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סלח לי אבל במידת צדקנות כזו לא נתקלתי מזמן.

העלתה ח"כ תירוש הצעה לסמן את מצלמות המהירות בצבעים זוהרים על מנת יראו ויראו , אבל הממשלה סירבה לכך, מדוע ?

ההסבר הפשוט הוא שזו מחלבת מס , המשטרה אפילו מסרבת להצהיר באיזו מהירות המצלמה מתחילה לאכוף , לא נשמע לך קצת מופרך ?

אם הייתה כוונה להפוך את המצלמות לכלי הרתעה מדינת ישראל הייתה פועלת כפי שפעלו בבריטניה, שלטים מאירי עינים על הימצאות מצלמות בקטע הכביש, עמודי מצלמות בכתום בולט , בקיצור התרעה ברורה.

פה המצלמות ממוקמות לעיתים אחרי מסתור, צבועות אפור כדי למזג אותם בסביבה , ואין אפילו שילוט המודיע על אכיפה אלקטרונית, הכל כדי להכשיל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

העלתה ח"כ תירוש הצעה לסמן את מצלמות המהירות בצבעים זוהרים על מנת יראו ויראו , אבל הממשלה סירבה לכך, מדוע ?

ההסבר הפשוט הוא שזו מחלבת מס , המשטרה אפילו מסרבת להצהיר באיזו מהירות המצלמה מתחילה לאכוף , לא נשמע לך קצת מופרך ?

אם הייתה כוונה להפוך את המצלמות לכלי הרתעה מדינת ישראל הייתה פועלת כפי שפעלו בבריטניה, שלטים מאירי עינים על הימצאות מצלמות בקטע הכביש, עמודי מצלמות בכתום בולט , בקיצור התרעה ברורה.

פה המצלמות ממוקמות לעיתים אחרי מסתור, צבועות אפור כדי למזג אותם בסביבה , ואין אפילו שילוט המודיע על אכיפה אלקטרונית, הכל כדי להכשיל.

אבל במה הוא שגה? המצלמות באמת לא יפיקו דוח אחד אם ייסעו במהירות המותרת.

פורסם

אבל מה שאתה בעצם אומר זאת דרישה בלתי הגיונית אתה מבין?

זה כמו שתעשה השוואה בין האדם הקדמון שהיה רץ יחף והמהירות שלו הייתה הרבה יותר נמוכה מהמהירות שמישהו רץ היום עם נעלי ספורט מתאימות.

באותה המידה אפשר לומר בואו נגביל את האנשים שיוצאים לריצה עם נעליים מתאימות שלא יעברו את ה7-8 קמ"ש ריצה.

זה לא ריאלי ותאמין לי שיש פה מקום להשוות את זה מול נסיעה ברכב,כי זה פשוט לא ריאלי ובלתי סביר ותלוש לגמרי מהמציאות.

פורסם

סלח לי אבל טפשות כזאת כבר מזמן לא קראתי

בדיוק כמו שלפני ממל"ז תבקש שישימו לך שלט נייד : זהירות עוד 600 מטר שוטר עם ממל"ז.המשטרה אף הודיעה כי תתקין עמודי דמה ועמודים בו המצלמות יתניידו ממקום למקום.

הכל כדי להביא אנשים לנסוע כחוק, לא תיסע כחוק תשלם.

מה הקשר של זה לבטיחות או להקטנת תאונות ? אין קשר!!

מה לעשות שהמהירות החוקית והמהירות הטבעית לא נפגשים

משנים את החוק!!

אז רצוי בשכך יעסקו חברי הכנסת ולא בפיקנטריה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רק תגיד משהו שהוא אמר שלא נכון.

גם אם כולם ישאירו את הרכבים שלהם בבית וייסעו בתחבורה ציבורית נוריד את כמות התאונות והעומס בדרכים. "תגיד שזה לא נכון". גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה (וגם פה המחוקק לא רוצה שהציבור יעמוד בה).

אתם מוזמנים להישאר עם הראש באדמה, ואני מקווה, עם הרכב בנתיב הימני על 90 ולתת לתנועה לזרום בהתאם לתנאי הדרך.

בשיפוצים

פורסם
היוונים פשוט רימו את האיחוד האירופי בזמן שהצטרפו לגוש היורו.

יוון במשך שנים ארוכות חיה בגירעון מתמיד, ואז בן לילה איבדה את עצמאותה המוניטרית.

ליוון אין כמעט תעשיה, ועיקר הכנסות החוץ שלהם מגיעות מתיירות וצי הסוחר הענק שלהם.

המעבר ליורו ייקר מאד את השהות לתיירים, בייחוד בהשוואה לדרכמות, והתחרות מתורכיה פגעה בהם מאד.

בנוסף, ליוון יש מגזר ציבורי ענק וחסר פרופורציות, יציאה לפנסיה בגיל צעיר ואופי ים תיכוני גרמו להדרדרות המהירה.

ובקשר להעלת המהירות - תקופה ארוכה אני טוען כאן שזהו הצעד ההגיוני ביותר והמתבקש, רק שבמקום לפעול בנושא יותר קל להיתבכיין על מצלמות המהירות.

וחוץ מזה, מי שיסע כחוק לא יפגע, הכי פשוט בעולם.

אל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא בא להגנתם של היוונים. בסופו של יום, כל אחד אחראי לגורלו שלו. רק שלטעמי נכון יותר את להציג את כל הצדדים ולא רק את זה של הגרמנים (האיחוד האירופאי).

נחום, מה דעתך שנוריד את המהירות המותרת בכביש החוף ל70 קמ"ש ובכבישים בינעירוניים אחרים (פחות משמעותיים) ל60 קמ"ש בתוספת 500 מצלמות מהירות מסוג גאטסו?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
סלח לי אבל טפשות כזאת כבר מזמן לא קראתי

בדיוק כמו שלפני ממל"ז תבקש שישימו לך שלט נייד : זהירות עוד 600 מטר שוטר עם ממל"ז.המשטרה אף הודיעה כי תתקין עמודי דמה ועמודים בו המצלמות יתניידו ממקום למקום.

אם כך אז גם אני טיפש. וכל השוטרים/אוכפי מדיניות בבריטניה, צרפת, איטליה...שאמשיך?

• תוכן חדש...