Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה: סיאט טולדו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמי שרוצה לראות עוד טיפה, בקישור הוידאו הבא:

http://www.autobild.de/videos/video-auto-bild-heft-9-2882024.html

ה"קונספט" הזה, שנראה גרסת יצור לכל דבר ועניין, מזכיר במהותו את טולדו המקורית, שהיתה, בדומה לאוקטביה, מכונית 2.5 קופסאות עם דלת חמישית(נוצ'באק). הדור השני היה סדאן אלגנטי, השלישי תפלצת מכוערת על בסיס האלטאה.

חורה לי קצת השימוש בדש-בורד של הג'טה as is. וכי לא זכאים רוכשי הטולדו לעיצוב מקורי וקצת יותר מעניין (ראו למשל איביזה מול פולו)?

מה שבטוח, הדור הבא של לאון, שיוצג בפאריז בספטמבר, יהיה הרבה יותר מעניין מהטולדו.

הצלחה בישראל? ללא תמחור אטרקטיבי מול ג'טה 1.2 שאוטוטו כאן ואוקטביה, גורלה של המכונית יהיה כנראה דומה לקודמותיה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הדור השני של הטולדו היה מאוד מוצלח ומאוד אמין. חבל שהדור השלישי די חירבש הכל עם המראה המוזר שלו.

בכל מקרה הדור הבא נראה ממש יפה, ואני מאוד אוהב את העיצובים החדשים של סיאט. גורם לי לחשוק בשדרוג השנתון =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

סביר להניח שמדובר בג'אטה בתחפושת, יחד עם את זאת נראית די טוב.

אהבתי את הקונטרסט בקבינה בין הלבן לשחור והפס האדום לאורך כל הדשבורד, נראה איכותי.

אולי נראה אצלנו בקרוב ג'אטה TSI במחיר שפוי. :wink:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

בדיוק באתי להגיד שזאת נראית יותא משפחתית קטנה כמו I25 או ריו סדאן ולא משפחתית פול סייז כמו הג'טה.

היא בטח תיקרא טולדו בשווקים בהם זכתה הטולדו הקודמת להצלחה (ארגנטינה וסין אם אני לא טועה, אולי אני מבלבל עם הג'טה דור ראשון).

פורסם

מה טולדו? שהיו ממשיכים את הקורדובה.

נ.ב

סוף סוף הם החליפו צורה לדשבורד, כי הדשבורד של האיביזה והטולדו של 2010-2011 נראה מזעזע.

Volkswagen POLO 6R

פורסם

אני חושב שאפשר להכתיר אותה כעיצוב המשעמם ביותר בקבוצה.

מהג'טה מצפים לשיעמום טוטאלי, אבל למה עשו את זה לסיאט??

בעיקר שכל המתחרים הולכים ונהיים נועזים יותר מבחינת העיצוב.

פורסם

עקרונית, יש לזה סיבה. הטולדו מיועדת בעיקר לשווקים מתפתחים, השוק האירופאי לא מקבל בברכב מכוניות סדאן קומפקטיות למרות שלטולדו למעט הרוחב, יש מידות של משפחתית. עבור השוק האירופאי תוצג השנה הלאון החדשה.

פורסם

תמונות חוץ "להמחשה בלבד" שאמורות לגרות את העין הן פיהוק רציני, לדעתי רמת הגימור שתגיע לארץ זאת תהיה בכלל הרדמה כללית. :?

בקשר לגימור פנים- של מי היה הרעיון לקחת פיצ'רים מ-GTI ?

שערוריה...אני ממש מעוצבן על השטות הזאת עכשיו !

זמין 8)

פורסם

רכב כלבבי! ממש אהבתי את העיצוב שלה,

די מזכירה את האוקטביה בגודלה ואני בטוח שגם יש להן את אותם מכלולים, אך הרכב הזה

משום מה מושך את עיני יותר מהאוקטביה/ג'טה,

מתי הוא נוחת כאן?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...