Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה: סיאט טולדו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סולידית ביותר, ללא ספק היא האחות הכי דומה לג'טה ולא היפה ביותר בקונצרן.

אני מאוד אוהב את עיצוב הפנים "הגרמני" הנקי והמוקפד! יהיה מעניין לראות אותה במציאות.

פורסם

מבפנים היא נראית מצויין.

מבחוץ הסיפור אחר.

איך כיערו ככה אוקטביה שגם ככה די משמימה עיצובית.

לא הבנתי את הקו של סיאט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ולמי שרוצה לראות עוד טיפה, בקישור הוידאו הבא:

http://www.autobild.de/videos/video-auto-bild-heft-9-2882024.html

ה"קונספט" הזה, שנראה גרסת יצור לכל דבר ועניין, מזכיר במהותו את טולדו המקורית, שהיתה, בדומה לאוקטביה, מכונית 2.5 קופסאות עם דלת חמישית(נוצ'באק). הדור השני היה סדאן אלגנטי, השלישי תפלצת מכוערת על בסיס האלטאה.

חורה לי קצת השימוש בדש-בורד של הג'טה as is. וכי לא זכאים רוכשי הטולדו לעיצוב מקורי וקצת יותר מעניין (ראו למשל איביזה מול פולו)?

מה שבטוח, הדור הבא של לאון, שיוצג בפאריז בספטמבר, יהיה הרבה יותר מעניין מהטולדו.

הצלחה בישראל? ללא תמחור אטרקטיבי מול ג'טה 1.2 שאוטוטו כאן ואוקטביה, גורלה של המכונית יהיה כנראה דומה לקודמותיה.

נראה לי שהדבר נעשה מטעמי חיסכון של הקונצרן. צריך לזכור שהעולם נמצא ברובו תחת איום ל משבר כלכלי ויצרנים גדולים מנסים לחסוך בעלויות מבלי להיתקע במקום. השיטה היא שינוי הגברת על ידי אותה האדרת. זה לא צריך להיות חורה לך כמו שאמרת כי בסך הכל חובבי סיאט שיקבלו את הדש בורד של הג'טה לא יתלוננו כל כך לפי דעתי.

פורסם
עוד תמונות:

נראה סבבה , אבל הסלון ממש יפה לדעתי , ורכב חמוד ממש לא נראה מכוער.

עברתי למשתמש חדש...

• תוכן חדש...