Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 שחורה = בעיה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש i10 שחורה (משומשת), אבל קרוב משפחה היה מאוד תקיף וטען שאסור להתקרב לרכב שחור כי הוא מתחמם ואין לו שוק כשאני ארצה למכור אותו בהמשך.

אישית, לא מטריד אותי הצבע, והרכב הספציפי נשמע לי הצעה נחמדה, אבל אולי אני טועה וזה באמת deal breaker.

בכנות פשוט אין לי ניסיון.

דעתכם?

פורסם

כל רכב סופג חום.

אני לא הייתי קונה כי השריטות שיבואו בעתיד יטרידו אותי קשות,אבל אם זה לא מפריע לך - קנה.

לגבי שוק - כל רכב נמכר בסופו של דבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אוי עמישראל.......

כל רכב מתחמם, נכון רכב שחור יתחמם קצת יותר אבל מזה משנה אם בקית בחניון הרכב יהיה 60 מעלות או 65?

תשאל את הקרוב שלך אם הוא קונה רק מכוניות עם פנים בהיר, כי זה אולי אפילו משפיע יותר.

בקיצור, שטויות, רכב משומש אם הוא במצב טוב ועסקה כדאית קונים בלי שום קשר לצבע

פורסם

שטות אחת גדולה.

כבר עשו מחקרים, וההבדל בטמפרטורה שהרכב מגיע אליה בין רכב לבן לשחור הוא בערך 2 מעלות.

לא משהו שתשים לב אליו בטמפרטורות שהרכבים מגיעים אליהם בקיץ.

החיסרון העיקרי כמו שאמרו פה לפני זה שרואים שריטות על הרכב, אבל מצד שני רכבים כהים זה הרבה יותר יפה!

מגאן 265

פורסם

הדברים היחידים שרלוונטיים:

1. איזה צבע יותר יפה בעיניך

2. על צבע כהה רואים יותר לכלוך ושריטות.

כל השאר לא רלוונטי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם אתה קצת עצלן ולא הולך לשטוף את הרכב פעם בשבוע,תוותר,על הרכב רואים אבק הרבה יותר מאשר צבע בהיר יותר,בכאלה רכבים קטנים באמת שאין בעיה של לקרר את רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה שיש עדיין אנשים כאלה אנשים עתיקים עם מיתוסים בראש.

אז טיפל'ה הרכב יתחמם יותר, אם הצבע מוצא חן בעינייך לך עליו.

אם הצבע לא מוצא חן בעינייך מראש אז תוותר.

פורסם

למרבה הצער אתה חי בישראל ולא בארה"ב או באירופה. כאן, המכנה המשותף הכי חזק הוא הצבעים לבן, כסוף, או אפור עכבר. שמפניה, זה ממש בלחץ.

ועכשיו ברצינות: שחור, הוא צבע קצת בעייתי לא בגלל החום שהוא עלול לתפוס - הוכך שאין אמת במיתוס הזה, אלא בשל כל שריטה שנראית בקלות, וכמובן אבק שנתפס כמו מגנט יומיים אחרי ששטפת את המכונית, בארצנו מלאת האבק.

באופן אישי אני חושב שאת מרבית המכוניות הקטנות, פשוט לא הולם צבע שחור, אלא צבעים ססגוניים/מתוקים או צעירים יותר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כמה אני מתעב את כל " קרובי המשפחה והיועצים המבינים למיניהם " שבעצם לא מבינים כלום.

רוב החום של הרכב בקיץ נובע מכניסת השמש דרך החלונות .ככל ששטח החלון יהיה גדול יותר והזכוכית תהיה בהירה יותר הטמפרטורה תוך הרכב תהיה גבוהה יותר.

המשמעות של צבע שחור או לבן היא שולית ביותר.יש לזכור גם שבניגוד לרכבים ישנים היום לכל הרכבים המודרנים והחדשים יש מזגן חזק ותוך שתיים שלוש דקות כל החלל הפנימי יהיה ממוזג ומקורר בצורה מספיקה.

השיקול בקניית רכב בצבע שחור צריך להיות יותר מהכיוון הפרקטי.אם שומרים יחסית ושוטפים אותו לעיתים קרובות הוא יהיה יפה ומרשים אם לא ,אז חבל וכדאי למצוא צבע בהיר.

דווקא השוק לאחרונה (ואני חי את ענף הרכב יום יום ב 15 שנה האחרונות) די אוהב את הצבע השחור בכל הדגמים וקושי במכירה עתידית בכלל לא רלוונטי אלא אולי ההיפך.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

הייתה לי את אותה ההתלבטות כשרכשתי את הפיקנטו שלי בשחור, אני יכול להגיד לך שאני רכשתי ועניין החום בכלל לא הפריע לי, הרכב קירר את עצמו מהר מאוד, ובהשואה לרכב בצבע לבן שהיה לי לפני כן, לא ממש שמים לב להבדל בחום.

עכשיו כשרכשתי רכב שוב רכשתי בצבע שחור, זה פשוט יפה יותר!

הבעייה היחידה זה נקיון, אבל היי על יופי משלמים. כמו שאשה מתאפרת לפני אירוע כדי להיראות במיטבה כך גם את הרכב השחור שלך צריך לנקות שיראה הכי טוב באזור!

בקיצור אני אישית אוהב הרבה יותר רכב בשחור ולא בצבע מונית או כסוף.

בהצלחה

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

מסכים עם כל הנאמר.

נושא החום הוא משני ביותר ושייך לדעות עתיקות.

על רכב שחור רואים ביתצר קלות פגמים ולכלוך ולכן יש לתחזק ולשטוף אותו לעיתים קרובות יותר.

דווקא הצבע השחור נחשב למאוד מבוקש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...