Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל הכעס והרוגז, נסה להבין את ההגיון שמאחורי הדבר.

נניח שמחר בבוקר נחום קדמיאל, יו"ר מועדון ה 5 יגע להסכם הבנות עם משרד התחבורה, ובהסכם יוחלט לפטור כליל ממכס ומביקורת חלפים לרכבי אספנות, ומכל הסוגים.

אתה יודע מה יקרה אחרי 24 שעות ?

עשרות יבואני חלפים יצוצו כפיטריות אחרי הגשם, שלא לדבר על נוכלים שייבאו חלפים למכוניות חדשות, תןך התחמקות מתשלום מכס ובדיקות נדרשות.

כל הנכתב נאמר לי ע"י אישיות די בכירה במשרד התחבורה, ששטחתי בפניו את הויה דלרוזה שנאלצים אספנים לעבור.

לא מבקשים פטור ממכס. רוצים ליבא בלי בלגנים.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה שלא תרתמו לנושא גם בעלי מכוניות מודרניות? בעלי האספנות הם לא היחידים שנתקלים בבירוקרטיה ביבוא חלפי רכב ואני בתור אחד כזה מוכן להרתם לנושא כדי שנוכל סוף סוף למצוא פתרון למצב האבסורדי הזה שעבור כל פיפס קטן נדרש אישור משרד התחבורה.

ברור, אני מדבר על כולם!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

10000 שקלים זה "העלמת מס"

10000000 זה "תספורת"

לחן ,באמתלה של "מה יקרה אם לא היה (תקנות צוים מדיניות) "

קרקעות נגנבות תחת ידינו

הכסף שלנו הפך להפקר

והבריאות גם היא בדרך

התחבורה מזעזעת

יש לפתוח את השוק לחלוטין והרשות היא זו שצריכה לשבת ולהתמודד עם השינויים והתמורות בכל הענפים במשק,לא אנחנו!

פורסם

אני עדיין ממתין לכל אותם חברים זועמים שהדבר בנפשם ובדמם.

מי שמעוניין לקום ולעשות מעשה, מוזמן לפנות כאן או בפרטי, אולי לשם שינוי נתאגד כמה שיותר אנשים ונעשה מעשה ? לי באופן אישי נמאס מרק דיבורים.

פורסם

אני גם בעד, כמו כן אפשר לנסח עצומה, למרות שבטח אנחנו רק פישרים קטנים יחסית לאוכלסיה כולה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עדכון:

קיבלתי היום את החבילה ולהפתעתי ולתדהמתי על החבילה יש חותמת של משרד התחבורה שהחבילה מאושרת שימו לב מהתאריך 28/12/11

בזמן שדואר ישראל שלח לי מכתב ב 29 לחודש שבו אני נדרש להמציא אישור ממשרד התחבורה.

הדואר משך אותי במשך חודשיים בשביל כלום!!

2012-03-01 22.42.46.jpg

2012-03-01 22.43.23.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אז מה קורה רק ארבע אנשים (מתוכם אחד בכלל לא נמצא בארץ) מוכנים להכניס את היד לכיס בישביל שהמצב הזה ישתנה?

כנראה שלא מאכילים את האנשים מספיק ח*א.

פורסם
תומר,

קשים מאוד הדברים שעברת אבל ברצינות אתה לא רואה שהחלק משומש? :lol:

המומחה הפקח קבע. כנראה לו שני סנדוויצ'ים בישביל פיקניק (ביטוי אנגלי לטיפש).

עכשיו ברצינות,

אם אתה עושה מגבית למהלך משפטי אני בפנים. אתה מקבל פייפאל כן?

אם ייאסף מספיק כסף בישביל שבעל מקצוע יוכל לעשות מהמכס והדואר את העבודה שלו אז זה יכול לחולל שינוי כלשהו.

אולי שכל מי שכותב לספר את הסיפור שלו גם יגיד שהוא מוכן להכניס את היד לכיס כי אחרת זה פשוט נשמע לי כמו "אוי יו אוי טרטרו אותי במכס, לקחו לי כסף ..."

אני לא יכול לעזור הרבה מאנגליה אבל אני מוכן לספר לכל מי שמוכן לשמוע איך מתנהל המכס המלכותי.

ידידי,המצאותך באנגליה אולי כן יכולה לעזור?

דבר עם האנגלים ותבקש מהם סליחה בשמנו על כך שגרשנו אותם..

אולי הם מוכנים לחזור ולעשות כאן קצת סדר בכל ההתנהלות החלמאית במדינתנו.

פורסם
אז מה קורה רק ארבע אנשים (מתוכם אחד בכלל לא נמצא בארץ) מוכנים להכניס את היד לכיס בישביל שהמצב הזה ישתנה?

או שהם מוצאים אותו טעים.....בכל זאת מליוני זבובים טועים?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

במדינה מסודרת לא צריך להתחנחן

אלא לפעול על ידי הגוף שמייצג את האספנים.

ולא בחינדלך ותעשה לי טובה ותכניס לרשימה עוד פס קישוט , אלא בצורה משפטית גורפת.

מה יקרה ?

כנראה שיותר גרוע לא יכול להיות.

אולי רק יותר טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עדכון:

קיבלתי היום את החבילה ולהפתעתי ולתדהמתי על החבילה יש חותמת של משרד התחבורה שהחבילה מאושרת שימו לב מהתאריך 28/12/11

בזמן שדואר ישראל שלח לי מכתב ב 29 לחודש שבו אני נדרש להמציא אישור ממשרד התחבורה.

בשביל כלום? למה כלום? הדמי אחסנה ששילמת, והעמילות הנוספת ששילמת בגלל שהשחרור היה פרטני (עם אישור משרד התחבורה) - זה כלום?

זה הרבה כסף.

כסף שהם עושים על גבנו, גם כשמשרד התחבורה בסדר - הם יטרטרו אותך - בשביל עוד כמה מאות שקלים. תעשה לבד את המכפלות ותבין שייבוא חלקי חילוף לרכב לצריכה אישית הוא הכנסה טובה מאוד לחברת דואר ישראל ולחברת געש - שתיהן חברות פרטיות שיכולות לעשות ככל העולה על רוחן.

אסף.

פורסם
עדכון:

לא קראת את השרשור שהיה כאן מטעם הדובר של מועדון החמש?

המכס והדואר עושים כל העולה על רוחם ולמרות שהמפקח רושם מאושר, הם שולחים את הטופס שצריך לשלוח למשרד התחבורה במקום לשלוח את הטופס של השחרור מהיר.

גם לי היה מקרה כזה, ובזמן ששלחתי את המסמכים למשרד התחבורה, אמרתי, בוא ננסה לשחרר את זה ביד אליהו עם הטופס של השחרור מהיר, כי היה רשום על הטפסים מאושר משרד התחבורה.

הלכתי לשם הסברתי שזה הטופס ששלחו לי עם המסמכים, רשום מאושר, מלאתי את הטופס שחרור מהיר ושחררתי את החבילה.

אחרי שבוע התקשרו ממשרד התחבורה שהחבילה שלי אושרה ומחכה לי בדלפק.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

ואם כבר אנחנו בנושא...

כתבתי בעבר - ואני אכתוב שוב...

השיטה של אישור בכניסה לארץ היא עקומה, ואנחנו מזדהים איתה כי ככה התרגלנו. אנחנו דורשים שתהיה רשימה מלאה של חלקים הדורשים אישור במקום רשימה חלקית של חלקים שאינם דורשים אישור. זה נשמע הגיוני - וללא ספק יקל את חיינו.

אבל למה?

ברוב העולם המודרני, הפיקוח הוא "בנקודת המכירה" כאשר מדובר בייבוא מסחרי, או בטסט, כאשר מדובר בייבוא אישי.

מה זה משנה איזה חלק הבאתי ואני מכניס לארץ? הרכב שלי צריך להיות תקין ולעבור טסט ללא כחל וסרק. זה אומר שעדיף, למשל, מפרק הגה משומש ותקין בייבוא אישי על פני מפרק הגה ישן משומש ובלוי שתוקן במילוי והשחזה בגלל שאי אפשר למצוא חלק חילוף כזה חדש.

אם הרכב צריך להיות תקין ובטיחותי - זה אינטרס גם של בעל הרכב, אבל בכל מקרה הנושא נבדק בבדיקה השנתית.

אז מה זה משנה מה אני מייבא - כל עוד הרכב תקין? למה בכלל צריך לבדוק את החלקים בכניסה לארץ?

הדבר השני הוא ההפחדה הקבועה של הפקידים שמנסים "להגן עלינו מעצמנו" - אם נפתח את הייבוא אז יהיה כאן כאוס... שטויות. תפתחו, ותראו שפתאום אף אחד לא יצטרך לרמות אתכם. היום כולם מרמים ומבריחים ומזייפים - כי אין דרך אחרת. זו השיטה.

אם הכל פתוח, אין אינטרס לרמות ולהבריח.

הרמאים האמיתיים - הסוחרים מסוג מאוד מסויים (לא כולם, ממש לא כולם) - ימשיכו לעשות אותו דבר, ולהביא חלקים מסין עם מדבקות תוצרת ספרד. אבל במדינת חוק האזרחים שומרי חוק, וכשתופסים מישהו שמרמה - פותחים לו את התחת. אם זה יהיה המצב - לאף אחד לא יהיה רצון או סיבה להיות עבריין... חוץ מלעבריינים האמיתיים שיהיו כאלה עם או בלי פתיחה של הייבוא.

בינתיים אנחנו שבויים, ואנחנו מזדהים עם שובינו...

וחשוב להבין שכל המנגנון הזה מתקיים..... כדי לקיים את עצמו. זו מהותה של פקידות. ובמקרה הזה, בין משרד התחבורה לדואר ישראל - מדובר בפקידות (בירוקרטיה) טהורה ומזוככת, ללא שום שרות לאזרח, הגנה עליו, או קידום אינטרסים של המדינה - פקידות טהורה שכמו כל אורגן פרימיטיבי - כל מטרתה הוא לקיים את עצמה.

אסף.

פורסם

גם אני תוהה

פורסם
במדינה מסודרת לא צריך להתחנחן

אלא לפעול על ידי הגוף שמייצג את האספנים.

ולא בחינדלך ותעשה לי טובה ותכניס לרשימה עוד פס קישוט , אלא בצורה משפטית גורפת.

מה יקרה ?

כנראה שיותר גרוע לא יכול להיות.

אולי רק יותר טוב.

הסברתי לך 100 פעם, ואסביר שוב.

אספני הרכב הקלאסי נתפסים ע"י הרשויות כקבוצת אנשים "שרוטים" שלהם תחביב נחמד.

אספני הרכב לא מהווים קבוצת לחץ פוליטית, והפיכת שולחנות רק תזיק לתדמיתנו.

גם כך מהתנהלות מאעכרים וקומבינטורים רק נפגענו (ע"ע תרמיות המכס ביבוא אישי של רכבים קלאסיים) ועוד ועוד בקשות יגרמו בסוף לכך שנזרק לכל הרוחות.

אף אחד לא חייב לנו כלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...