Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויוטה קורולה 2009.

המוצר הבא :http://www.auto365.co.il/product-378-%D7%A7%D7%99%D7%98_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%9B%D7%94%D7%94_%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91_(%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D).aspx

האם הוא טוב?

איך מתבצע תהליך ההדבקה ? האם צריך להוציא את החלון לגמרי ?

פורסם

אני עשיתי לבד, לא בעיה בכלל ולא מפרקים שום דבר פשוט צריך לעשות את זה במקום סגור ללא רוח או אבק.

שים לב שלפי החוק מותר לך לצפות רק את שני החלונות האחוריים.

הסרטון שלפיו עבדתי: משום מה אני לא מצליח לפרסם קישור, תחפש ביוטיוב סרטון של ehow

אני השתמשתי במים וסבון במיכל ריק של תרסיס לניקוי חלונות, פעל מצויין :)

פורסם

אם אף פעם לא עשית את זה אתה לא תצליח בפעם בראשונה שיהיה מושלם, יש כמה שיטות שלא ישארו כל הבועות אוויר או לכלוך שישארו בפנים ויראו אותם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש פה בחורה בפורום בשם ליטל,היא ביצעה פרוייקט כזה והעלתה תמונות,שלב אחרי שלב.

נסיתי לעשות זאת על רכבי אך בגלל מזג האוויר לא המשכתי וסיימתי כולה חלון אחד,חייב מקום סגור מרוח ואבק

התוצאה היתה ממש טובה,ולא היו בועות,היתי מבסוט לפעם ראשונה =] ,חשוב להשתמש בהרבה מים וסבון נוזלי לידיים,ככה אתה יכול יכול להזיז את הפילים על החלון ולתקן בלי שזה ידבק, תחפש אותה בחיפוש,הכינוי שלה אם אני לא טועה הוא "נהגת שודים"

תצליח!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
מזה לעשות כמו שצריך ומה העלות?

ולמי אני יכול לפנות לגבי ההדבקה?

אני הזמנתי מהאתר הזה שלושה גלילים ולא הצלחתי! (לא שהאתר מוכר דברים פגומים) בגליל האחרון השחרתי את החלונות של הבית וזה יצא יחסית טוב.

יש פה עניין של איכות המדבקה, אני השחרתי את החלונות באנטי סאן ותשמע שווה כל שקל. (320 לחלונות אחורים)

נתחיל מזה שאיכות המדבקה הרבה יותר טובה! בנוסף קיבלתי 3 שנים אחריות על המדבקה שזה אומר שהמדבקה לא תשנה לי את הצבע אחרי חודשים מה שקורה במדבקה הזולה.

נועם.

zj4ywzm4zzmk.png

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

יש אחד מדליה/עוספיה שעושה 4 חלונות 350 ש''ח והוא נותן אחריות 5 שנים לא ראיתי את איכות העבודה אבל אני מאמין שהוא עושה טוב אם הוא נותן אחריות 5 שנים...אני שבוע הזה או שבוע הבא יסע עליו

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

בשביל עוד 50 שקל אתה יכול גם לנסוע לנהריה ולעשות שם אצל בחור בשם יוסי (צל פוינט)

הוא אומן בכל מה שקשור להשחרת חלונות עם מדבקה, עשיתי אצלו את כל המכוניות שהיו לי ויש לי

מדבקות באמת איכותיות, עבודה בלי בועות גם אחרי תקופה, ולא כמו שאר המדבקות שהצבע שלהם דוהה אחרי הרבה זמן בשמש

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

יש לך מישהו שחכתי את השם נראה לי סאן פילם במתחם הבורסה מול אויס אני ראיתי דברים שהוא עושה גם ציפויים לרכבים

ומדבקות קארבון הוא תותח.

אני לא יודע מה המחירים

פורסם
יש פה בחורה בפורום בשם ליטל,היא ביצעה פרוייקט כזה והעלתה תמונות,שלב אחרי שלב.

נסיתי לעשות זאת על רכבי אך בגלל מזג האוויר לא המשכתי וסיימתי כולה חלון אחד,חייב מקום סגור מרוח ואבק

התוצאה היתה ממש טובה,ולא היו בועות,היתי מבסוט לפעם ראשונה =] ,חשוב להשתמש בהרבה מים וסבון נוזלי לידיים,ככה אתה יכול יכול להזיז את הפילים על החלון ולתקן בלי שזה ידבק, תחפש אותה בחיפוש,הכינוי שלה אם אני לא טועה הוא "נהגת שודים"

תצליח!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=235853

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...