Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק - רעיון למחאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני מבטיח לך, שכדאי שתקנה כרטיסיה לדלק, כי גם אם המחיר ירד בחודש הבא, הוא יעלה חודש אחריו.

אז עצרו את עליות המחירים בזמן המחאה, חירטטו אותנו "כאילו מקשיבים" לנו - ואז מה, חודש אחרי זה שטייניץ הוציא את הקטן והשתין פה על כולנו. וכמובן שהוא לא זז מ"מ בלי הצל של אבא ביבי. זאת לא הדרך. בגלל אנשים כמוך של שבו אחורה ותנו לאחרים להתלונן ולקבל הנחה רגעית, המדינה נראית כמו שהיא נראית.

הבעיה היא בדיוק זה, אדישות רציונאלית ואנשים שיושבים בצד ואומרים, נו שויין, בסוף משהו יקרה...

זה לא עובד ככה וזה לא יעבוד ככה. בדיוק ככה הגענו ל8 שקלים, ואל תתן לשקרים שלהם לגבי איראן ושאר החרטה לעבוד עליך. הסיבה היחידה היא שהמס על הדלק הוא 135% אחוז מעלות הדלק (זה לא הגיוני). והמס הזה רק הלך והתנפח עם השנים.

סתם לשם דוגמה, תראה את אנשי המחאה של שטראוס (גם אם מישהו משלם להם, למרות שכרגע זה לא נראה ככה).

כל יום הם עומדים בסופרים, נפגשים בכנסת, מתכתבים עם הבכירים ומה לא. אקטיביזם.

הגיע הזמן שמשהו ישתנה פה במדינה הזאת. ודבר ראשון זה (בתקווה בבחירות הקרובות) זה להעיף את הד"ר לפילוסופיה שאיך שהוא הגיע להיות שר האוצר.

אברה קדברה

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הפקידים באוצר היו משלמים על הדלק שלהם, לא הייתי רואה ציטוט כזה:

האוצר: "מחירי הדלק בישראל לא גבוהים יחסית; לא נוותר על מסים - שהציבור ייסע בתחבורה ציבורית"

שאומר מ"מ משרד האוצר, מר דורון כהן היקר.

לפחות שיסתום את הפה, אל תגיד כלום, אבל זה מראה את גודל הקרע בין העם ליושבים שם למעלה.

בסוף, שיגיע היום וזה יתפוצץ, הם לא יבינו איך זה קרה להם. אבל כמו כל דבר במדינה,

עד שזה לא מתפוצץ, לא עושים כלום, ואח"כ זה כבר מאוחר מידי.

פורסם
car4fun, כמוני כמוך. שניינו צ'יקן, פחדנים אם לא הבנת...

כמה שלא תנסה לסובב את זה אתה מחפש תירוצים מתחת לאדמה למה לא... תודה שאתה פחדן וזהו. גם אני כזה.

גם אני כנראה לא אצא להתעמת עם שוטרים וחסום צמתים. ההבדל הוא שאני לא מתגאה בזה. אז תוריד מעצמך את המסכה ה"מחושבת והעניינית" כי אתה נראה ונשמע פאתטי.

כבוד ל"פורעי החוק" שעוד מנסים לעשות משהו לטובת הציבור ע"י יצירת לחץ "לא תרבותי" כזה או אחר.

כנ"ל את, נהגת. הבנו שלא תעשי כלום , זה לא שבונים עלייך. רק לא צריך להתריס בכוונה ולאמר כי "תשבי בצד ותחזיקי אצבעות".

שוב, אני אינני פוחד לאמר שזה בגלל שאני חושש, אבל הלוואי שאנשים שיש להם יותר ביצים יעשו את זה.

כמו שאמרו פה, ישנן עוד אפשרויות ללחץ, אבל גם פה חייבת להיות התאגדות של מאות אלפי ענשים בלי קשר לקארספורום בכלל.

האחד זה באמת כמו שאמרו לפני פשוט לא לתדלק בחברה מסויימת. נכון שבעלי הדלקנים/פזומטים כן יתדלקו שם, אבל תחשבו על ההפסדים האדירים לחברת הדלק שתוחרם. אולי הם פחות אשמים, אבל יש להם יותר כוח בשוק הזה, וסיכוי טוב יותר למנוף לחץ.

ואולי צריך לתקוף את זה מכיוון פוליטי, כלומר לצאת בהצהרה שיהיה ברור שבבחירות הבאות לא מצביעים חד משמעית למי שיתן מקום בשורותיו לשטייניץ. לא משנה מצע פוליטי, לא ימין -מרכז-שמאל. פשוט מצביעי הליכוד יודיעו על התאגדות/ עצומה/החלטה, שאם ביבי לא מוריד לשטייניץ את הראש כרגע ומטפל כרגע באוצר בכל הקשור לחזירות ולעושק שנעשה בנושא הדלק, הוא ישכח את מנעמי השלטון, ויזכר במנעמי האופוזיציה בבחירות הקרובות.

תגיד אתה אמיתי? על מה אתה מדבר? אתה כותב רק על מנת להגיב ולצבור הודעות?!

אני מסביר לך ולחיים בסרט כמוך שלשרוף צמיגים ולעשות מהומות עם רכבים בכבישים כגון חסימת כבישים, והפגנות ברבריות

לא יובילו לכלום חוץ מדוחות ,מעצרים ואלימות משטרתית (כי הם רק מחכים לזה). להזכירך על זה דובר כאן. זאת הייתה הצורה בה הם מתכוונים למחות. "יש אנשים שזוהי צורת החיים שלהם ללכת מכות ולקבל דוחות" כך טען אחד מהמגיבים כאן.

אז אני אמרתי שיש דרכים אחרות , ולא זו הדרך. אז עכשיו אתה אומר לי לראות דוגמאות אחרות שאנשים נתנו שאפשר למחות. כמו לא לתדלק בתחנות מסוימות ? הרי לא זה מה שאמרתי?! שצריך למצוא אלטרנטיבה אחרת למחאה במקום לעשות בלגאן?!

וכשטענו כאן שאין מה לעשות וחייב לעשות את זה , איחלתי להם הצלחה.

רק תעשה לי טובה כשאם יהיה משהו ולא תגיע, אל תשכח להרגיש כמה קטן יצאת. כי אנשים כמוך גיבורי-מקלדת, לא יותר מזה.

נ.ב

אם אתה פחדן, זה שלך. אל תצרף אליך אנשים כדי שתרגיש טוב יותר עם עצמך.

פורסם

אחד מכל 100 אנשים במדינה בגילאי 27 ומעלה חווים התקף לב וסובלים מסימפטומים המעידים על התפתחות של מחלה המלווה בהתפרצויות זעם בלתי נשלטות, כאבי ראש חוזרים ונשנים, כאבים בבית החזה, ירידה חדה בלחץ דם והסימפטום העיקרי- מינוס בבנק.

הסיבה להדבקות במחלה: מדינת ישראל.

פורסם

חשבתם אולי להתחיל מזה שלפנות לאגודות הסטודנטים בכל המכללות ואוניברסיטאות.

אני כסטודנט באורט בראודה מוכן לגשת לאגודה, ולנסות לארגן משהו עם הסטודנטים.

אם עוד סטודנטים מהפורום יפנו לאגודה שלהם, ובשיתוף עם כל האגודות אפשר יהיה לעשות מחאה שנשמעת.

ואני מאמין שלמחאה כזאת יצטרפו גם אזרחים שהיו רוצים להשתתף במחאה.

פורסם

מחאה חוקית? פחח

למה גנבה זה חוקי? גונבים מאיתנו כסף, אין דרך אחרת לתאר את מה שהולך פה.

גנב שהיה נכנס אליכם לבית וגונב לכם כסף מהארנק מול העיניים שלכם, לא הייתם מטפלים בו?

אם לא, אתם פראיירים וכנראה תשארו כאלה כל החיים.

אבל אני רוצה לחשוב שיש פה אנשים שמוכנים להילחם על מה ששלהם.

תרוצים תמיד יהיו להם, ותמיד יהיו את הטמבלים שיאמינו, הנפט עלה? כבר היה גבוה יותר וליטר היה יותר נמוך.

לאט לאט אנשים מתחילים להבין לאיפה הכסף הולך.

ולמי שלא הבין, הכסף לא הולך לתועלת הציבור. תחבורה ציבורית טובה יש בארץ? לא!

תשתיות טובות? לא!

איפה כל מליארדי השקלים שנכנסים לקופת המדינה ממיסים על הדלק ומדוחות תנועה??

חייבים להתעורר לטלטל את המדינה, זה הרבה יותר מדלק!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפני שנה, אולי קצת יותר הייתי בטיול והיו הרבה בעיות בצ'ילה.

המדינה הייתה פשוט מושבתת, כול המדינה שום דבר לא עבד זה מה שצריך לעשות.

לא צריך לצאת לרחוב, לא צריך לחסום כבישים, פשוט צריך לשבת בבית ולא ללכת לעבודה.

אחרי כמה ימים של שביתה משהו השתנה.

בצ'ילה מדינה פי כמה גדולה מאיתנו זה פשוט קרה, אנשים השביתו הכול, פה במדינה פיצפונת של מטר על מטר שכול אחד מכיר את השני אנחנו לא מצליחים לארגן כזה דבר, ובמקום זה בוכים על פסק זמן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני משלם את הדלק שלי ועל הדרך את הדלק של שר האוצר והוא מצידו אחריו המבול. שאני אשב באוטובוס והוא יסע באוטו הממשלתי שלו ואחריו המבול, יופי של שרים יש לנו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לצערי , אני יודע שלא תיהיה שוב מחאה רצינית כי כל האזרחים קשיי יום ואין להם את האנרגיות הדרושות ולא את הזמן הפנוי, בטח לא להפסיד ימי עבודה.

המנגינה של האוצר תמשיך לנגן, והמקסימום שיכול ליקרות יהיה הורדה לחודש את ה30 האגורות האלה, האזרחים יחשבו שניצחו, יפסיקו לימחות וירוצו לתדלק ואז כמה חודשים אחרי הם כבר היתחשבנו איתנו!

החזירות של הממשלה זו גם הסיבה לעיוות בנוסחת מדד ירוק שפוסלת את הדיזל!

תחשבו לרגע, מכוניות מיני דיזל ידניות סביב ה70K שנוסעות כ30 ק"מ לליטר! פי 3 מכל רכב ממוצע בארץ (ממוצע של 10 ק"מ לליטר במכוניות משפחתיות וישנות)

האוצר היה מורט את שערותיו! אם קיצוץ של 20 אגורות גורם ל800M שקל מינוס אז מה היה גורם תוך מס' חודשים ההצפה של מכוניות שנוסעות פי 3 לליטר?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...