Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק - רעיון למחאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסכים. שוב כדוגמא את מחאת הדיור שהייתה בהוד השרון פשוט כי הייתי שם. הפגנה לא חוקית של כמה מאות של אנשים שחסמו את כל הציר הראשי של הוד השרון. ההפגנה הייתה ללא אישור אך למשטרה לא היה באמת מה לעשות. מה, לחלק 300 דו״חות?

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעיון נחמד אבל לא פרקטי כי בזמן שהמחאה הזאת אמורה לשרת בעלי רכבים פרטיים היא מאוד תקומם אזרחים אחרים- בעלי רכבי הליסינג שלא משלמים על הדלק.

מבחינת אלה אתם סתם בכיינים שמפריעים להם להגיע לעבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב, באמת שהתאפקתי זמן רב, אבל לאחר קריאת כל ההודעות האחרונות, וואלה הצלחתם לעצבן אותי.

תגידו לי, אתם הייתם בארץ בשנה האחרונה ?:evil: מחאת הדלק קיימת כבר מדצמבר 2010.

שיירות מחאה, חסימת צמתים, חסימת צירים, צעדות, השתתפות בוועדות הכנסת, דין ודברים עםחברי כנסת,

חסימת תחנות דלק, הפגנות.

כל הפעולות האלה נעשו ע"י גרעין קשה של כמה עשרות אנשים ועוד כמה מאות שהצטרפו מדי פעם.

איפה אתם הייתם ???

התרענו לא פעם ולא פעמיים שזה רק עניין של זמן עד שמחירי הדלק יגיעו לרמה הזו, ויש לי חדשות בשבילכם.

אנחנו נגיע גם לרמה של 10 ש"ח ו 12 ש"ח לליטר. ולמה ? כי בזמן שאנשים הזיעו קשות, רוב הציבור (שזה אתם) ישב רגל על רגל,

קיטר, ולא עשה דבר, כאילו כל העניין לא נוגע אליו כלל. הוא החליט להכנע עוד לפני שניסה.

הסיבה שהמחאה הגיעה להישגים מועטים (ואילולא היא, היינו היום משלמים 8.5 ש"ח) היא שלא הייתה מסה קריטית, ומשרד

האוצר קלט את זה. מסה קריטית זה המונים. זה אתה וחבר שלך והשכן שלך והבן שלך.

אז בפעם הבאה שאתם מחליטים לכתוב ולקטר כאן כמו עדר כבשים כנוע, כדאי שתקחו צעד אחורה ותחשבו היטב, מה אתם עשיתם

בשנה האחרונה להורדת מחירי הדלק. ולהזכירכם, כשמחיר הדלק עולה, הכל עולה. מים, חשמל, גז, לחם...הכל.

אם ההודעה הזו הצליחה לעורר אתכם,

אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק של מחאת הדלק, ולכתוב ישירות לזאב גראוור אם תרצו.

בתקווה שתתעוררו סופסוף. אם לא תראו נכונות, הקרב אבוד.

https://www.facebook.com/#!/groups/wolf107/

פורסם

מחכה לשמוע תגובות על רצון להשתתף ולהתארגן!!!

כל הכבוד על הרצון להשפיע ולשנות דברים ולא לעמוד מנגד ללא מעש.

אך כדי לעשות מחאה כזו, יש הרבה אירגון מסביב,

אחד מהם הוא קבלת אישור להפגין בטרם ההתכנסות,

כי אחרת ההפגנה הופכת להיות בלתי חוקית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת את עומדת על קרקע לא יציבה, החוק נועד לשרת את המשטר ולהבטיח את יציבותו,

לא יעזור לך לדקלם את לשון החוק אם התוצאה של קיומו הוא פגיעה בציבור.

הממשלה נועדה לשפר את רמת חיי אזרחיה, לא לדרדר אותה, והיא הפרה מצידה חוק לא כתוב זה.

אם אף אחד לא היה קונה דלק בעצמו אפשר היה לשבור את מחיר הדלק ללא אלימות אבל ישראל היא אוסף שבטים אינטרסנטים

ואפאתיים.

פורסם

אז מה עדיף?

לצאת לרחובות ולעודד אותו לעשות משהו אסור?

שבסופו של דבר הוא ישלם את המחיר וישב מאחורי סורג ובריח,

ואנחנו נסתכל מהצד.

מאוד קל לצאת בקריאה וססמאות לצאת לרחובות ולחסום כבישים,

אבל מה עם ההשלכות?

(גם אני בעד להוריד את מחירי הדלק, הרכב שלי לא מונע אמצעות אויר או קרני שמש).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל הכבוד על הרצון להשפיע ולשנות דברים ולא לעמוד מנגד ללא מעש.

אך כדי לעשות מחאה כזו, יש הרבה אירגון מסביב,

אחד מהם הוא קבלת אישור להפגין בטרם ההתכנסות,

כי אחרת ההפגנה הופכת להיות בלתי חוקית.

ל'

נראה לי שהגיע הזמן להפוך אותה לבלתי חוקית! זה יתן כותרות, זה יתן אפקט! אחרת אף אחד לא שומע.

אני מתוסכל, בפינה, עייף, מותש. המדינה חונקת אותי כל פעם מחדש. אני עדיין אוהב אותה ופותח את הלב כל פעם מחדש לתקווה של מחר. וכל פעם אני מקבל דקירה בגב.

אני מוכן לקבל מכות משוטרים, מוכן להיעצר, מוכן לבלועה גז פלפלים... מוכן להילחם.

די לשלומה ארצי והפגנות נוכחות, זה לא הביא לשינוי ולא יביא. זה לא פוגע באף אחד לכן נותנים לנו להוציא תסכול עד שנרגע...

אני שם רבותי. לוקח חופש מעבודה והולך למלחמה.

פורסם
רעיון נחמד אבל לא פרקטי כי בזמן שהמחאה הזאת אמורה לשרת בעלי רכבים פרטיים היא מאוד תקומם אזרחים אחרים- בעלי רכבי הליסינג שלא משלמים על הדלק.

מבחינת אלה אתם סתם בכיינים שמפריעים להם להגיע לעבודה.

סלח לי אבל מה שרשמת פשוט מקומם, אני כאחד שנוסע ברכב ליסינג אגיע להפגנה כזאת במידה ותהייה! גם חברים שלי עם ריכבי ליסינג יגיעו, זה שיש לי רכב ליסינג לא עושה אותי מנותק מהמצב בארץ בנושא הדלק.

בנוסף, לרוב המישפחות יש יותר מרכב אחד, ולאילו שיש רכב ליסינג בדרך כלל יש לפחות רכב אחד נוסף שהוא לא בליסינג.

חוץ מזה כמו שניכתב, זה לא רק שהדלק עולה, בעקבות עליית הדלק יש עליות נוספות למחיה

פורסם
אז מה עדיף?

ואנחנו נסתכל מהצד.

אבל מה עם ההשלכות?

ל'

גם הפרה של חוקי נירנברג היתה אסורה, האזרח צריך לברור לו את החוקים להם הוא מוכן לציית.

פורסם
אז מה עדיף?

ואנחנו נסתכל מהצד.

אבל מה עם ההשלכות?

ל'

קראת את מה שכתבתי ואיזה פעולות נעשו השנה ?

כמה מתוך הפעילים נמצאים מאחורי סורג ובריח ? ------> אפס!

אפשר כמובן להמשיך לשבת בחיבוק ידיים ולחכות שעלות התדלוק החודשי תגיע לחצי ויותר מהשכר, ואז יהיה מוי כיף גדול.

פורסם
נראה לי שהגיע הזמן להפוך אותה לבלתי חוקית! זה יתן כותרות, זה יתן אפקט! אחרת אף אחד לא שומע.

גם הפרה של חוקי נירנברג היתה אסורה, האזרח צריך לברור לו את החוקים להם הוא מוכן לציית.

כמה מתוך הפעילים נמצאים מאחורי סורג ובריח ? ------> אפס!

אפשר כמובן להמשיך לשבת בחיבוק ידיים ולחכות שעלות התדלוק החודשי תגיע לחצי ויותר מהשכר, ואז יהיה מוי כיף גדול.

שיהיה לכם בהצלחה.

אני אחזיק אצבעות מהצד שזה יצליח.

ל'

פורסם

אם ההולנדים עשו בלאגן ברמה הזאת והצליח להם אז גם אנחנו יכולים, מה השטויות האלה יעשו לנו, יתנו לנו דוחות, יעצרו אותנו??

זה הבעיה מראש אנשים מפחדים אז מעדיפים לשבת בחיבוק ידיים ולאכול את הח_א שהמדינה מאכילה אותם.

איזה שינוי גדול בעולם הגיע ללא מחאה גדולה וקצת בלאגן?? שום דבר! רק ככה דברים זזים, ובמיוחד במדינה שלנו, כשיש נזק וכואב (למדינה) רק אז אנחנו מקבלים תשומת לב.

pilon כתב:

טוב, באמת שהתאפקתי זמן רב, אבל לאחר קריאת כל ההודעות האחרונות, וואלה הצלחתם לעצבן אותי.

תגידו לי, אתם הייתם בארץ בשנה האחרונה ?:evil: מחאת הדלק קיימת כבר מדצמבר 2010.

שיירות מחאה, חסימת צמתים, חסימת צירים, צעדות, השתתפות בוועדות הכנסת, דין ודברים עםחברי כנסת,

חסימת תחנות דלק, הפגנות.

כל הפעולות האלה נעשו ע"י גרעין קשה של כמה עשרות אנשים ועוד כמה מאות שהצטרפו מדי פעם.

איפה אתם הייתם ???

התרענו לא פעם ולא פעמיים שזה רק עניין של זמן עד שמחירי הדלק יגיעו לרמה הזו, ויש לי חדשות בשבילכם.

אנחנו נגיע גם לרמה של 10 ש"ח ו 12 ש"ח לליטר. ולמה ? כי בזמן שאנשים הזיעו קשות, רוב הציבור (שזה אתם) ישב רגל על רגל,

קיטר, ולא עשה דבר, כאילו כל העניין לא נוגע אליו כלל. הוא החליט להכנע עוד לפני שניסה.

הסיבה שהמחאה הגיעה להישגים מועטים (ואילולא היא, היינו היום משלמים 8.5 ש"ח) היא שלא הייתה מסה קריטית, ומשרד

האוצר קלט את זה. מסה קריטית זה המונים. זה אתה וחבר שלך והשכן שלך והבן שלך.

אז בפעם הבאה שאתם מחליטים לכתוב ולקטר כאן כמו עדר כבשים כנוע, כדאי שתקחו צעד אחורה ותחשבו היטב, מה אתם עשיתם

בשנה האחרונה להורדת מחירי הדלק. ולהזכירכם, כשמחיר הדלק עולה, הכל עולה. מים, חשמל, גז, לחם...הכל.

אם ההודעה הזו הצליחה לעורר אתכם,

אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק של מחאת הדלק, ולכתוב ישירות לזאב גראוור אם תרצו.

בתקווה שתתעוררו סופסוף. אם לא תראו נכונות, הקרב אבוד.

https://www.facebook.com/#!/groups/wolf107/

מי אמר לך שלא הצטרפנו??

הבעיה שהגרעין הזה הוא קטן מידי ולא מפורסם כמו שצריך, מתרכז רק באיזור המרכז, ויותר מדברים מאשר עושים.

שוב, כשזה בקטן שום דבר לא זז! עובדה שיש הרבה אנשים שאפילו לא מודעים לקבוצה הזאת.

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

• תוכן חדש...