Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק - רעיון למחאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. לא צריך לצטט הודעה מעלייך

2. אף אחד לא מכריח אותך לבוא, יש אנשים שמכות משוטרים ודוחו"ת כל יום זה הדרך חיים שלהם(אני מכיר כמה)

1. יש צורך ממשי לצטט הודעה שמעליך כיוון שאין לך איך לדעת אם יש מישהו במקביל כבר שכותב משהו.

2. אני יודע שאף אחד לא מכריח אותי לבוא. וכמו שבעצמך כתבת, יש אנשים שזה הדרך שלהם לקבל דוחות ולחטוף מכות משוטרים.

אתה אחד מהם? כי פשוט כתבת שאתה מכיר כמה ולא שאתה אחד מהם.

3. אתה לא יכול באמת לצפות שתהיה היענות למה שאתה מבקש.

4. בהצלחה עם מה שלא תעשה, אני כבר מתאר לעצמי שלא תעשה דבר.

אז אל תבוא!

אם זאת הגישה שלך, של פחד ושל מה יעשו לי, אז באמת שום דבר לא יתקדם ונשלם 8.4 למחרת, וזאת הגישה של הרבה אנשים וככה אי אפשר להשיג תוצאות אחי, על איזה מהפך או שינוי שהצליח אתה שמעת שהושג דרך בקשב במכתב לממשלה, רק ברעש ובכוח הם מבינים (לצערי).

ותאמין לי שכאשר הם יבינו שהם צריכים לגרור יותר מ1000 רכבים, פרטיים ומסחריים זה לא יהיה כל כך פשוט. ועל מה בדיוק הם יקנסו אותך? "נגמר הדלק, נתקע לי האוטו..."

5. (בהמשך לסעיף שכתבתי למר גבר-גבר ששולח אנשים שיחטפו מכות בשבילו,

"דיבורים כמו חול- ואין מה לאכול" שיהיה לכם בצלחה עם הדבר הזה שאתם חושבים לעשות. מחאה- זה לא.

זה ללכת עם ראש בקיר. בדיוק כמו שאתה יודע שאם תקפוץ מבניין 5 קומות , תמות. בא לך לנסות את המזל- שיהיה בהצלחה.

היענות, לא תהיה לזה.

אבל מי אני שינסה להראות לכם את כל התמונה, וימנע מכם מלעשות את זה לעצמכם.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי יכולות על טבעיות לראות את העתיד, אני ישתף אותך מה אני רואה (לא באמת..),

דו"חות לכל מפגין שלא יהיה מוכן לפנות את האיזור.

גרירת רכבים במידה ורכבים יפריעו באופן משמעותי, וגם סוג של בונוס לדו"ח שתקבל.

מעצרים לאילו שימשיכו לסרב לזוז ויתנגדו לשוטרים.

פיצוצים מאגרופים ואלות שתקבל כשכלי תקשורת לא ישימו לב.

ותחזור הביתה עם הוצאות מיותרות, סימנים כחולים. והכי מצחיק, שבחודש הבא תשלם כבר 8.40 לליטר..

אז מה כן אפשר לעשות? שאלה טובה.. ממתין לזה שיענה לי עליה.

אתה כזה מנותק... לכל מהפכה יש מחיר. אף אחד לא יביא לך אותה על מגש כסף.

מחדירים לנו את זה מאחורה, בפי הטבעת, ללא בושה. אולי גם יחדירו עם הכדורים בסופו של דבר. אין פה אחד שיכול להתחייב לתוצאה סופית. אבל אני, אני לפחות יצעק ויזעק שכואב לי!

עייפתי לקבל בשקט.

נראה לי שכל העולם התעייף ושמענו את קולו. הגיע גם תורה של החברה הישראלית להשמיע את קולה בשביל שינוי. וכן, יש לזה מחיר.

פורסם
אתה כזה מנותק... לכל מהפכה יש מחיר. אף אחד לא יביא לך אותה על מגש כסף.

מחדירים לנו את זה מאחורה, בפי הטבעת, ללא בושה. אולי גם יחדירו עם הכדורים בסופו של דבר. אין פה אחד שיכול להתחייב לתוצאה סופית. אבל אני, אני לפחות יצעק ויזעק שכואב לי!

עייפתי לקבל בשקט.

נראה לי שכל העולם התעייף ושמענו את קולו. הגיע גם תורה של החברה הישראלית להשמיע את קולה בשביל שינוי. וכן, יש לזה מחיר.

לא מנותק- מציאותי.

גם לי בתור רוכב כאב הנושא של הביטוח. אז הרוכבים יצאו למחאה והפגינו היה רושם שזהו אין מי שיעצור אותנו היינו מוכנים כבר לעשות הכל. ומה יצא? כמה שנים עברו ומשהו השתנה? לא. מה שכן, יש עוד עמוד בספר ההיסטוריה של המחאות.

רוכבים שקיבלו דוחות והחרימו להם כלים. וטירטרו אותם לתחנות המשטרה. זה הדבר היחידי שיצא מזה.

היה הד, היה רעש תקשורתי , פריים טיים בערוצי הטלויזיה וראיונות מפה להודעה חדשה.

אבל יש מה שנקרא "מבחן התוצאה" ושם לא שונה דבר.

אני כבר שנה וחצי לא רוכב כחלק מהמחאה, לא לרכוש כלים דו גלגלי יותר עם כל האהבה שלי . שיתקעו כל הסוכנויות.

עזר ? לא. אנשים ממשיכים לקנות? כן.

כמה מתלוננים בארץ על מחירי הרכבים המופקעים? כמה ניכנסים לאתרים שונים בעולם וניגנבים ממחירי הרכבים וכמה עולה באמת הרכב שלהם. גם כאן לכולם נימאס אבל מה? תסתכל סביבך אנשים לא מפסיקים להזמין מהחברה!

לך לסוכנויות יגידו לך מינימום זמן המתנה חודשיים ומעלה. אז מה שווים הצעקות?

מה שווות המחאות?

לא משעמם לי בחיים לבזבז זמן יקר סתם כדי שישמעו אותי צועק? מה זה יתן לי?

אני לא בא לשכנע אותך לרדת מזה ולא לעשות כי אני פשוט יודע שזה לא יצא לפועל. כולם ישבו כאן מאחורי המקלדת המעפנה שלהם

ויכתבו לך:

1+

אני בפנים

אני מגיע

מצטרף

ותחלס, בשטח, אתה תמשיך להתכתב כאן בפורום ונמשיך לדבר על זה כאן. בלי שאיש עשה או יעשה משהו.

ותיזכור את מה שכתבתי .

אז למה לטחון מים?!

פורסם

אני לא כותב כאן. מתעניין יותר לקרוא.

כל ההפגנות של הביטוח היו מנוהלות למעשה ע"י המשטרה. אולי פה קבור הכלב.

תקשורת... כן הראו כמה כואב לנו לכל עם ישראל. למי שבאמת היה צריך לכאוב, לא כאב.

לא באמת היו אימותים שם, זימנו כמה רוכבים לחקירה וביטלו לרובם את הדוחות.

אני היתי בכל הפגנה שם. גם אני רוכב על ליטר+... ויש לי רכב חדש... ויש לי גם ילד שימשיך לחיות כאן. כואב לי מכל הכיוונים בקיצור.

תודה חבר על ההתיחסות הכנה שלך, מבין גם את צד המטבע שלך, באמת.

אני אמשיך לעקוב פה אחרי ההיתפתחויות בשקט.

הקול שלי ישמע בזמן הנכון, במקום הנכון.

פורסם

למה לצאת מהבית ?

רוצים רעיון למחאה?

10/03/12 יום ללא תדלוק!לא מתדלקים את הרכבים-שביתת אזהרה אם אין תגובה יום הופך לשבוע ללא תדלוק.

תשווקו את זה מספיק חזק וזה יעשה את העבודה.

סתם זרקתי תאריך,מתי שנוח לכם...:lol:

Gn'f'R

פורסם

ב-1.3.12 המחיר לליטר דלק אמור לעלות ל-8 ש"ח. אני בעד לא לתדלק ביום הזה (זה קודם כל, לפני כל המחאות למיניהן).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כל יום, כל שעה, כל אמצעי, אני בפנים. צריך לשים סטופ להעלאות המחירים החזיריות בדלק ובסיגריות. תהרגו אותנו וזהו !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מצחיק. פתאום כרטיס התדלוק ש"פז" ייחצנו בכל דרך אפשרית נשמע לפתע סופר אטרקטיבי (למי שלא יודע, פז יצאו החודש במבצע של כרטיס תדלוק של 100 ליטר דלק העולה 750 ש"ח בקירוב עם התעריף של נכון להיום למחיר של ליטר).

Twincharger Stratified Injection

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דלק זה לא קוטג' שאפשר להחרים אותו לאורך זמן. גם אם תפיץ בתקשורת (ובאמת כולם ידעו) שבאותו יום לא מתדלקים, לא תזיק בזה לאף אחד חוץ מלעצמך. הדלק לא מתקלקל על המדפים, ואין לו תחליף. (גם אם תבנה בעצמך רכב שנוסע על חשמל- לא יתנו לך לנסוע בו). בקיצור - הם מחזיקים אותנו הנהגים בבי*ים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דלק זה לא קוטג' שאפשר להחרים אותו לאורך זמן. גם אם תפיץ בתקשורת (ובאמת כולם ידעו) שבאותו יום לא מתדלקים, לא תזיק בזה לאף אחד חוץ מלעצמך. הדלק לא מתקלקל על המדפים, ואין לו תחליף. (גם אם תבנה בעצמך רכב שנוסע על חשמל- לא יתנו לך לנסוע בו). בקיצור - הם מחזיקים אותנו הנהגים בבי*ים.

אתה צודק אבל...

אומנם דלק הוא מוצר עם ביקוש קשיח וזה בילתי אפשרי להוריד את הצריכה ל 0 ,

אבל תסכים איתי שאם הציבור הרחב יוריד את הצריכה אפילו ב 60% זו פגיעה רצינית .

דלק לא מתקלל ,נכון,אך פגיעה ברווחים היא כואבת ותאלץ את החזירים הקפיטלסטים(ממשלה,בעלי תחנות דלק ) לספוג חלק מהנזק על עצמה ובכך מחירים עשויים לרדת.

כן אפשר לא לתדלק למשך שבוע,ואפשרי להוריד צריכה משמעותית לאורך זמן.

עריכה:***אם זה לא יעבוד אז מקסימום נמכור את הרכב ונרשם לפורום "פדלים לוהטים"..

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשרי לא לתדלק שבוע, אבל חברינו החזירים (דווקא בעלי תחנות הדלק הם לא הרעים פה) יודעים שמעבר לזה זה לא בר ביצוע, שההכנסות יחזרו למוטב אחרי שבוע, שתתחיל ההתנפלות גדולה על תחנות הדלק. (מה שכנראה יקרה גם לפני אותו שבוע, כשההמונים יתדלקו כהכנה לאותו שבוע מחאה).

מי שמרויח חי טוב בזכות זה, וכל עוד אתה לא מאיים על הכנסותיו הוא לא ימהר לוותר על החיים הטובים שלו.

רוצה לעשות נזק לחזירים? תגנוב מהם. אבל הרי לא אני ולא אתה נעשה את זה.

פורסם

סחבק צריך לעשות שינוי בתפיסה,להוריד את התלות מהרכב !

אני מכור לסיגריות או.קיי פאק יט אני משלם על הטמטום ,אבל הבעיה היא שאני נוסע עם הרכב למכולת לקנות סיגריות זה כבר פאטתי...

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תאמין לי שאם הייתה תחלופה נורמלית לרכב הייתי נוסע כל השבוע בתח"צ ורק בסופ"ש נהנה מהרכב, כמו בחו"ל אבל אין (כמה ראשי תיבות במשפט אחד). אני לא רוצה להתעורר שעה לפני בבוקר כדי לא לאחר את האוטובוס ולחזור הביתה שעה אחרי, עייף מהעמידה בנסיעה.

• תוכן חדש...