Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מתעניין בלהוסיף לדלתות בידוד לשמיעה יותר טובה.

איזה חומרים טובים לשים ולא "דייאמנט"במאות שקלים.

מה יכול להתאים ,איזה סוג חומר(ספוג,גומי-וכו").

רוצה לעשות בידוד מחומרים זמינים ולא יקרים.יש למשהו מחברי החומר רעיונות מעניינים בהוצאה כספית מזערית?

שתהיה לנו שבת אל הכיפאק.

פורסם

לא יעזור בית דין, החומרים הטובים הם גם יקרים.

מהחומרים הזולים שכן מתאימים צריך לשים הרבה, ועלות החומר והעבודה יכולה גם לעלות מעבר לעלות החומרים האיכותיים יותר.

מעבר לכך, תעשה חיפוש בפורום עם מילות חיפוש מתאימות, יש הרבה שירשורים ומידע על פרוייקטים והרשמים מהם.

מתחדשת*

פורסם

אהלן..

תראה מנסיון האישי שלי אחרי ששמתי דייאמנט אצלי בדלתות היה שינוי עצום!!!

אבל מה שכן מסכים איתך שזה ממש יפה

מה שכן עכשיו אני מוכר את הרכב ואי אפשר להוציא את זה!:(

תחשוב טוב טו לפני שאתה מוציא כמה מאות שקלים(לא כמו ברמקולים שאתה יכול להעביר אותם לרכב אחר, כאן זה לא ניתן)

פורסם

+1 לרומק,

ברגע שאתה מבין מה עושה הדיינמאט אקסטרים, אתה מבין שחומרים אחרים יכולים לטפל בבעיות אחרות, אבל לא במה שהדיינמאט מטפל.

ניתן להוסיף פלציבים בין הדיפון לפח, למשל, כדי להפחית חלק קטן מהרעשים שנוצרים בעקבות נגיעת שני החלקים, אבל בזה לא תיפתרנה בעיותיך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא הגיוני, שער הדולר הוא 3.75 בערך, זה יוצא יותר מ- 320, לפני שער העברה, משלוח, מיסים.

פורסם
יצא לי כש320 ש"ח לאחר מיסים ומשלוח.

אם זה המחיר אז הקניה יוצאת משתלמת ביותר. במחירים כאלה כדאי להריץ דיינמט על כל הרכב. תן לנו גם להנות ותפרט איפה קונים ככה???

פורסם
אם זה המחיר אז הקניה יוצאת משתלמת ביותר. במחירים כאלה כדאי להריץ דיינמט על כל הרכב. תן לנו גם להנות ותפרט איפה קונים ככה???

אגב, הדולר היה נמוך יותר דאז, כמו כן המשלוח יצא לי זול מאד - העברתי את החבילה למכרים בארה"ב - והם בצעו השליחה עבורי - והקיט עצמו זכיתי בפומביות.

http://www.ebay.com/itm/DYNAMAT-6-X6-DYNAXORB-SQUARES-SUB-WOOFER-PAK-8-PIECES-W-ADHESIVE-TUBE-INCLUDED-/170783102184?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item27c37754e8

לדוגמא.

ניתן גם לרכוש את היריעות - במחירים נוחים מאד אם יש לכם כח לפומביות.

מי שרוצה נשאר לי פד אחד למסירה!!

פורסם

זה דיינאקזורב, לא דיינמאט אקסטרים. משהו שונה.

ד"א, עוד אחד מהחומרים שמשפרים, אבל לא מחליפים את החומר הבוטילי (DX )

פורסם

תשמע אני רכשתי את הפדים - ויריעת איטום - האמנם לא של דיינמאט - אך כאשר השוותי, לא הרגשתי בהבדלים אודות היריעה, שאף נראת זהה אחת לאחת,

ניתן לחפש יריעה כתחת השם sound deadener

פורסם

ערב טוב,חברי הפורום

קיבלתי שרשור מעניין,אבל-הגענו ישר לעסק היקר וזאת כי אין לא תחליף לפי הבנתכם.

אני עדיין מתעניין בלהוציא פחות ולקבל כמעט את אותה תוצאה(כך אני חושב).

יש חומרים שונים ,אולי בשילוב 2 סוגי חומרים שמהם אפשרי לקבל את תוצאת הכוונה.לא יתכן שרק החומר "דייאמנט" הוא התוצאה ואין שני לו.

סליחה אבל אני חולק על דעתכם.ממשיך בדרכי שלי ,גם בגלל שזה מעניין אותי(לא השקעה בזמן רב).

פורסם

איציק,

אני ממליץ לך להעמיק בקריאה על תפקידו הספציפי של כל חומר.

האקסטרים- תפקידו להוסיף מאסה ובכך להפחית רעידות.

ספוגים - מפרידים בין חלקים. יש סוגים מסוימים שגם בולעים רעשים.

לאקסטרים יש יתרונות נוספים, כמו הקשחת הדלת ויצירת סביבה הקרובה יותר לתיבה, הגדלת הלחץ על הוופר לפעמים וכו'.

ספוגים למיניהם אכן יפחיתו חלק מהרעשים, ורק לאחר שתנסה תוכל לדעת כמה עוד שקט יקנה לך האקסטרים.

לפרוטוקול - לא תוכל להעלים את כל הרעשים ב 100%, לפחות אני לא נתקלתי בזה, גם ברכבים שהושקעו מעל 10,000 שקלים בבידוד אקוסטי.

• תוכן חדש...