Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנותa3 2004 ביום שישי אני אמור לקחת לבדיקה האם כדאי ללכת למכון בדיקה (אני הולך תמיד למכון אלן) או ללכת לבדיקה במוסך כמו רון או תושיה?

בנוסף אני אקח את הרכב לבדיקה במכון גירים

תודה רבה

פורסם

מדובר באוטו די יקר,

אני חושב שעדיף גם וגם וגם. (מכון בדיקה, מוסך ומכון גירים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שאני אלך קודם לבדוק את הגיר ואחרי זה לבדיקה ואחרי זה לרון אם צריך לתקן משהו ..

רעיון טוב?

והאם יש מכון בדיקה מומלץ? האן מכון אלן טובים? אתם יכולים להמליץ עליהם?הם קרובים אליי פשוט.

פורסם
אני חושב שאני אלך קודם לבדוק את הגיר ואחרי זה לבדיקה ואחרי זה לרון אם צריך לתקן משהו ..

רעיון טוב?

והאם יש מכון בדיקה מומלץ? האן מכון אלן טובים? אתם יכולים להמליץ עליהם?הם קרובים אליי פשוט.

תבדוק במוסך ותבדוק במכון גירים,

אבל מי יבדוק את המצב של השלדה?

עדיף להתחיל במכון רישוי, ככה גם מוסך רון בטח יוכל לומר לך מה סתם כסת"ח ומה באמת דורש התייחסות...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

+1 על רון. עושה בדיקה מעמיקה ומקיפה, מסביר לך על כל התקלות שיש באוטו ונותן לך הערכה על ישור קו.

והוא בסך הכל לוקח על הבדיקה כ 120 ש"ח :shock:

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מצטער לבאס אתכם אבל אצלי באודי הקודמת רון לא פגע בכלל! היו לי מכות בגיר שהוא הרגיש ושמע אותם והוא לא אמר על זה כלום.. והיו עוד כמה בעיות שהוא לא עלה אליהם.. וגם שחיכיתי לו מעל שעה שהוא יגיע למרות שלצלתי לפני ואמרו לי אין בעיה תבוא.... בסך הכל הרכב היה טוב .

בכל מקרה אשמח לקבל חוות דעת על המכון בדיקה אלן אם יש לכם נסיון איתם.. לפני שאלך אליהם אני אלך לאדמונד לבדוק את הגיר ברכב.. ואני יודע שבאיזור תעשיה הזה בחולון יש גם מוסך מורשה של אודי אז אבדוק שם הסטוריית טיפולים.

פורסם

קח בחשבון שמכוני הבדיקה כיום מכסים יותר את עצמם מאשר אותך וחצי מהדברים שהם כותבים זה כדי להגן על עצמם מפני תביעות עתידיות ואין להם קשר למציאות. אם אתה יודע איך לקרוא את הטופס שלהם ולהבין בין השורות את הבעיות האמיתיות שיש או צפויות אז טוב ואם לא, אז תקח איתך חבר שכן יודע. רון בהחלט מומלץ כי הוא פועל מהלב למען בעלי המכוניות ולא מהראש למען האינטרס של מכון בדיקה שעומדות אצלו 50 מכוניות בשורה

• תוכן חדש...