Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גן חיות בכביש-מרביצים ובורחים....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה לפני כשבוע בעיר שלי, פשוט המתנתי לראות מה יצא מזה , וזה הסיפור....

אני יושב ביום שבת בצוהריים בבית ושומע צעקה מבחוץ. הסתכלתי דרך החלון וראיתי בחור צעיר עם אלת בייסבול ביד נכנס לסובארו פשע , נותן גז ונוסע מהמקום. פתאום אני רואה מזדה עם בחור בחוץ מחזיק את היד ועוד בחורה לידו גם אוחזת את היד.

ירדתי למטה והזדעזתי, הבחור בסובארו חתך את המזדה וכשזה יצא להעיר לו, הצעיר יצא עם האלה, נתן לו מכה ביד, שבר לו אותה, ולחברה שלו שבר גם אצבע, נכנס לאוטו ונסע...!!! :x מיד הזמנתי מד"א ומשטרה, הנ"ל פונה לבי"ח, והגעתי להגיש עדות על מה שראיתי במשטרה.

לאחר שבוע הייתי שמח לראות בעיתון המקומי שהמשטרה הגיעה לבחור התוקף, עצרה אותו והוא אף הודה במעשים המיוחסים לו.

לא ייאמן איזה גן חיות בכבישים, ממש הארלם בישראל....!!!! :cry:

פורסם

שחותכים אותך ...

לא מספיק היו מקרים של אלימות, מכות, אלות ואפילו רצח ...

אני מכיר איזה בחורה שנהג מונית בעט בא אחרי שהוא לא הצליח לעקוף אותה על הקטנוע שלה (כביש חד נתיבי) ובסוף הוא חתך באלימות והיא עשתה לו את האצבע ...

בצומת הוא ירד בעט והמשיך לנסוע.

פשוט לספוג בפנים או להתכונן לכל מקרה שלא יהיה ...

פורסם

הכל נובע מכך שהמערכת המשפטית בארץ מאוד סלחנית עם העבריינים.

אני יירד מהאוטו יפרק לך את הצורה ויקבל חודשיים עבודות שירות ותסמוך עליי שגם מזה אני ייצא בקלות.

אומנם זה משפט קשה, אבל שווה להיות עבריין בארץ.

עדיף להיות זה שמרביץ עם האלה ולא זה שחוטף ת'מכות.

עדיף להיות הדוקר ולא הנדקר - ככה המערכת בנויה. ואם אי אפשר להלחם בזה, תזרום עם זה...

פורסם

זה לא המקרה הראשון...

לפני שנתיים וקצת נרצח נהג אוטובוס בשם מוריס אמון ז"ל ע"י בגלל נהג מונית ברברי שחשב שהוא "חסם" אותו בכוונה.

באיזשהו שלב נהג המונית חסם את האוטובוס, יצא לעברו של מוריס ז"ל והחל להכותו עד שזה לקה בהתקף לב.

די עצוב, הספקתי לנסוע עם מר אמון ז"ל מספר פעמים, הוא היה מסוג הנהגים שלא דוחקים בך להזדרז ובמספר הפעמים שנסעתי איתו, תמיד קיבל כל נוסע בלבביות עם חיוך.

כואב הלב,

אולי חצי נחמה זה שהתקרית המצערת הזו נגמרה "רק" ביד ואצבע שבורות ולא במוות כפי שסיפרתי.

פורסם

המדינה שלנו בהחלט הופכת להארלם, לכן תמיד טוב לשמור באוטו מטף או משהו בסגנון :twisted:

אני מקווה שלפחות הם או אתה הספקתם לרשום את המספר רכב של הערס ההוא.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

גם אני נתקלתי בכאלו מקרים אומנם זה לא הגיע למכות או משהוא

אבל זה עדיין מפחיד

יש לי חבר שנסע עם אבא שלו ו 2 צעירים הלכו איתו מכות...

מאז לכול אוטו שהוא נכנס הוא לוקח איתו אלה...לכול מקרה .....

גם אני חושב על איזה שהוא אמצעי הגנה לקחת איתי לכאלו מקרים...

אולי למישהוא יש פתרון לאלימות כביש הזאת?

פורסם

המדינה הזאת פשוט מדרדרת מיום ליום!

כל יום כשאני נוסע לעבודה אני רואה אנשים משתוללים בכביש

חותכים עוקפים בפראות ועוד...

מה שנותר לי זה רק לשמור מרחק מכל רכב באיזור ולנסוע לאט!

זה ממש מפחיד!

פורסם

אני ברכב שלי עם מערכת כריזה, תגידו שזה לא חוקי שזה אסור או שזה התחזות, אני מסכים.

אך זה מציל חיים...

מקרה אחד: אני עוצר לשתי טרמפיסטיות שניה אחרי זה קופצים שני ערסים לאוטו ומאיימים בכוח שאני יקח אותם לא רציתי התחילו לאיים ולקלל, הסעתי אותם בלי ברירה

אחרי שתי דקות אני כאילו אומר משהו בקשר (המגפון של הרכיזה) "21 אני בדרך תודיעו לי שתיהיו שם"

אחר כך לחצתי על הסירנה סיפרתי להם שאני מהבילוש ושהם יחד איתי בדרך לתחנת

משטרה על אשמת תקיפה ושימוש באלימות.

הם שיקשקו פחדו, אחרי חצי קילומטר הגענו לרמזור הם קפצו מהאוטו דפקו ריצה של החיים

צעקתי בכירזה שנידות בדרך אליהם.

חחח

זה היה מצחיק הבנות היו בשוק, כמובן שסיפרתי להן את האמת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני ברכב שלי עם מערכת כריזה, תגידו שזה לא חוקי שזה אסור או שזה התחזות, אני מסכים.

אך זה מציל חיים...

מקרה אחד: אני עוצר לשתי טרמפיסטיות שניה אחרי זה קופצים שני ערסים לאוטו ומאיימים בכוח שאני יקח אותם לא רציתי התחילו לאיים ולקלל, הסעתי אותם בלי ברירה

אחרי שתי דקות אני כאילו אומר משהו בקשר (המגפון של הרכיזה) "21 אני בדרך תודיעו לי שתיהיו שם"

חחח

LOL, מה לכל הרוחות.. איזה טיפוסים מגיעים לפורום הזה?! :shock::lol:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אך זה מציל חיים...

חחח

חח.. קטע מגניב..

לפחות אתה לא משתמש בזה להעיק על נהגים אחרים.. (אני מקווה...)

hope for the best, expect the worse.

פורסם

המדינה שלנו לומדת הכל מארה"ב, חוץ ממה שצריך באמת ללמוד!

המדינה שלנו נראת כמו ניו-יוקר בשנות ה 70. ועוד פחות מ 10 שנים יהיה מסוכן להסתובב כאן ממש כמו בניו-יורק של תחילת שנות ה 80.

ובימקום להקדים תרופה למכה, אנחנו, תסלחו לי, "מישתעשעים לנו בצועה" (או בעיברית משחקים בקקי)...

לא צריך 120 חברי כנסת שלא עושים דבר, צריך כאן איזה שלושה/ארבעה ג'וליאנים כאילו שיסדרו את העניינים...

כיום ניו-יורק היא אחת הערים הבטוחות בעולם!

כולם אומרים "המצב הביטחוני"...

בול-שיט... אף אחד לא רוצה שהמצב הביטחוני יעלם (ככה זה נראה לפחות), כי אז יצטרכו להתמודד עם הבעיות האמיתיות, ואו אז יראו כולם כי "המלך הוא ערום"!!!

לאנשים שיושבים שם (שרים/חברי כנסת/וכל ה"דוחפים בעפרונות") לא איכפת אם ישחטו אתכם בכבישים, ברחובות או כשאתם עוצרים לפנות מיכשול ברחוב! וזה למה? כי לאותו שרים/חברי כנסת/"דוחף בעפרונות" יש מאבטח ונהג צמוד...

למה שיהיה לו אכפת ב א מ ת !!!

והכי מרגיז זה שאנחנו בחרנו בהם!

מערכת הענישה בארץ שווה בדיוק את מה שהיא מיצגת...

ולאף אחד מהשרים/חברי כנסת/"דוחפים בעפרונות" לא איכפת, להפך הם מעודדים את זה, למה?

כי הם יודעים שיום יבוא וגם הם יעמדו מול טחנות הצדק, וכשזה יקרה רצוי שכנפי התחנות יהיו רפות מידי בכדי "לטלטל" אותם...

ממש ככה... עצוב, אבל זה ככה...

חבר'ה, אנחנו חיים בהצגה, אניחנו חיים את סיגנון החיים שלנו באמונה שאנחנו מדינה ארופאית... אבל אנחנו ממש לא!

אניחנו רפובליקת בננות! ממש כמו דרום אפריקה, קובה, ועירק...

השילטון כאן הוא אולי ניבחר בצורה דמוקרטית, אבל מיתחת לפני השטח (ולא עמוק) הוא שילטון צבאי (כל ראש ממשלה עד היום היה איזה קצין גבוה בצבא, וכניגזרת מכך גם דרך מחשבתו) ודתי (את זה אתם יכולים לנחש לבד, לא?), ממש כמו במדינות שהזכרתי קודם...

כשחבר שלי היה בדרום אפריקה הוא סיפר לי שעצרו אותם בכביש, ובאיומי נשק לקחו להם את האוטו (אחרי זה שהם הגיעו לאן שהיו אמורים להגיע אמרו להם שיש להם מזל גדול שהם חיים, ככל הנראה ה"כושים" היו במצב רוח טוב מאוד)... כמה זמן עד שכאילו דברים יקרו אצלינו? אההה, זה כבר קרה... הממממ, מעניין.... אנחנו... דרום אפריקה... הממממ, לכאורה אין דימיון, אבל הדפוס הוא אותו דפוס, לשם אנחנו הולכים....

חבל יהיה אחרי זה להגיד "אמרתי לכם"...

ואת האמת, מגיע לנו, אנחנו ציבור חלש אופי שקל לשחד אותו... תן לישראלי הממוצע את המזדה שלו, את המישחק כדורגל שלו ועזוב אותו...

כאן שביתות לא מזיזות לאיש... ויותר מזה, זה מה שמשדרים לנו לראש! כל הזמן... שביתת הXXX ניכשלה... מסע ומתן עם הXXX ניכשל...

אנחנו צוחקים על האמריקאים שהם צריכים את ה"מדריך" לידם, שיש הוראות מפורשות על החטיפים (בחיי, יש הוראות כמו לילד מפגר), אבל מצד שני, כשמעלים מחירים הם יודעים לעשות מרד אזרחים! את הציבור הזה אי אפשר לקמט (בניגוד אלינו)... אני רוצה לראות איזה אמריקאי שפוי ילך לתדלק/"לקנות מלא מוצרי חלב" כשהמחירים עולים... הם פשוט מחרימים! אצלינו זו שיטה טובה להיפטר מהמוצרים שעוד מעט פג תוקפם :wink:

בקיצור, כמו שאומרים אצלינו (אנשי המחשבים) "תפרמט ותתקין מחדש"...

הלוואי והיה אפשר...

ונסיים ה"יהיה בסדר" הישראלי כל-כך!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...