Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה מתכוונים להביא את הGT86 אוטומטית?! רק אוטומטית?!:shock: כתוב לי בקטלוג רכב שלהם שלקחתי מהם באוטומוטור. כתוב במדד זיהום אוויר GT86 אוטומטית :shock: אני מקווה מאוד שהם לא יעשו את הטעות המרה הזאת, אחרת הטימטום הגיע לשיא חדש. עד שמביאים משהו שבאמת נוסע, מביאים אותו באוטומט?

באמת על הפנים. להביא מכונית שמכוונת להנאה מנהיגה רק בגרסה אוטומטית.

ב-190k אני מוותר על ה-300 + כ"ס שיש לי בלאון קופרה ואץ לסוכנות לקנות לי אחת מהתאומות, עם חיוך ענק על הפנים !

בכל מחיר מעל הנקוב לעיל,

אין לה מקום בחנייה שלי (וגם לא בכלל לדעתי).

גיא

מחזק

תמחור ברמת מחיר של לאון קופרה\GTI וזאת אלטרנטיבה מצויינת.(כמו בחו"ל)

מה שגם שאני לא מבין ממתי טויוטה ממותגת מעל לסובארו. אני מקווה שהפער במחיר בין הטויוטה לסובארו נובע מרמת גימור עדיפה ולא בגלל ה"שם" של טויוטה.

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נציג של סובארו העולמית קרא את הת'רד הזה והנה תגובתם

http://www.motorauthority.com/news/1074609_subaru-brz-sti-under-development-report

מקורות אחרים טוענים שדווקא כן יהיה מגדש...

http://www.autoblog.com/2012/03/26/2013-subaru-brz-first-drive-review-video/

I asked Masuda-san point-blank if indeed there will be an STI-style turbocharged BRZ by the time this generation reaches the middle of its life in two-and-a-half or three years. A number came out of his mouth that raised my eyebrows. "In future, there is the thought to have as much as 280 horsepower." Well, uh, gosh, that's even a bit more than I was gambling for. "And we are," he went on, "thinking very much about the possibility of a turbocharger." So, could we be digging on somewhere around 250 pound-feet of torque? The master would not confirm or deny, but he did say that such a model would probably not use the acronym STI.

בכל מקרה גם עם ההספק הנוכחי -

http://www.youtube.com/watch?v=romf-G6CZ7g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
באמת על הפנים. להביא מכונית שמכוונת להנאה מנהיגה רק בגרסה אוטומטית.

שטויות. S G הסיק מסקנה מקטלוג אוטומוטור, אתה כבר לוקח את זה צעד קדימה.

טויוטה מייבאים את המכונית כידנית ואוטומטית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
שטויות. S G הסיק מסקנה מקטלוג אוטומוטור, אתה כבר לוקח את זה צעד קדימה.

טויוטה מייבאים את המכונית כידנית ואוטומטית.

טוב קודם שיתחילו לייבא, אחרי זה בטח נמשיך לקטול אותם על המחיר(נקווה שלא אבל בוא נהיה ריאלים).

פורסם
שומאכר ו RK, אתם נשמות טובות. בן אדם כותב את דעתו ואתם קוטלים אותו כאילו הוא תקף אותכן או אמר משהו בגנותכם.

זו מהות האינטרנט - אתה מביע דעה ואחרים יכולים להסכים אתה, או שלא ובמקרה הזה דעתך באמת הייתה חריגה ביותר. מכאן ועד למשהו אישי הדרך ארוכה. לא שחסר את זה בפורום, אבל לא כאן, קח את זה יותר בקלות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
טוב קודם שיתחילו לייבא, אחרי זה בטח נמשיך לקטול אותם על המחיר(נקווה שלא אבל בוא נהיה ריאלים).

ראשית, משלוחים ראשונים צפויים בתוך חודשיים-שלושה.

שנית, המחיר יהיה מאד ריאלי. כתבתי את זה כאן לפני מספר חודשים, כשאחרים הימרו על מחירים שבין 250-300K - ואני חוזר שנית. המחיר יהיה ריאלי - ולהערכתי יתחיל מ-200K לגרסאות הידניות.

חבר שביקר שלשום באוטומוטור שמע בדיוק את זה ממנהל המכירות של טויוטה.

האם הסובארו תתחיל מ-190K? יתכן, אך אני בספק.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
זו מהות האינטרנט - אתה מביע דעה ואחרים יכולים להסכים אתה, או שלא ובמקרה הזה דעתך באמת הייתה חריגה ביותר. מכאן ועד למשהו אישי הדרך ארוכה. לא שחסר את זה בפורום, אבל לא כאן, קח את זה יותר בקלות.

ברור שלא תמיד כולם מסכימים עם כולם אבל יש דרכים לומר את זה בצורה נאותה ולא להשתמש במשפטים כגון:

"המלים "חיים בסרט" יעשו חסד עם מה שכתוב בתגובה שלך"

אפשר פשוט לומר: "אני לא מסכים עם מה שאתה אומר..."

פורסם

אם תשים לב - התייחסתי לתגובה שלך ולא אליך, ובהתחשב בעובדה שציפית לביצועים של LFA ברכב של +/- 200K ש"ח, התגובה בהחלט שיקפה את עוצמת התדהמה, בוא נקרא לזה ככה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ראשית, משלוחים ראשונים צפויים בתוך חודשיים-שלושה.

שנית, המחיר יהיה מאד ריאלי. כתבתי את זה כאן לפני מספר חודשים, כשאחרים הימרו על מחירים שבין 250-300K - ואני חוזר שנית. המחיר יהיה ריאלי - ולהערכתי יתחיל מ-200K לגרסאות הידניות.

חבר שביקר שלשום באוטומוטור שמע בדיוק את זה ממנהל המכירות של טויוטה.

האם הסובארו תתחיל מ-190K? יתכן, אך אני בספק.

לא חידשת לי כאן, מזמן כבר פורסם שהרכב צפוי להגיע ביוני.

ולגבי המחיר מקווה שאתה צודק.

פורסם
גם אני גדלתי על ברכי העיתונות המוטורית הישראלית ששמה שלדה והגה מעל הכל, עיתונות שבה מכונית משפחתית הייתה מנצחת מבחן אם היא הייתה יוצאת להיגוי יתר בעזיבה של הגז. באיזשהו שלב גיליתי שהספק זה כיף, ומומנט עוד יותר. תאוצה זה מגניב ומרגש וזה משהו שאפשר להנות ממנו כל היום. יתרונות ההנעה האחורית בגוש דן (איפה שרובנו חיים, אלא אם אני טועה) הם לרוב משחק בנדמה-לי, מה גם שהנעה אחורית זה לא הכל, בטח לא עם מנוע אנמי כמו במיאטה. אם אתה רוצה לשחק בדריפטים על כביש ציבורי (בניגוד למגרש ועם צמיגים גמורים), אתה צריך כוח זמין, והרבה ממנו. זה לא שמיאטה NC היא מכונית איטית - היא לא - אבל השעמום שמפיקה יחידת ההנעה שלה עומד בניגוד מוחלט ליתר המכונית, והשלדה גדולה על המנוע.

הנקודה היא שבשביל להנות, צריך גם שלדה וגם מנוע. הBRZ, מבחינתי האישית, נמצאת בצד הלא נכון של הסקאלה, נגטיב של ליאון קופרה R שמוכרת מנוע ותו לא. מצד שני, אם היא באמת תעלה 190K, אז אפשר לסלוח לה על הכל כי היא בעצם מייצרת מחדש נישה של מכוניות ספורטיביות שלא הייתה קיימת כבר הרבה זמן ואז דעתי לא משנה. אבל ב250K, זה "לא" מוחלט.

בכל מקרה, אני חושב שלשפוט מכונית לפי ההנעה בלבד זה מגוחך (ע"ע קליאו ספורט, מגאן RS מחד, ב.מ.וו 320 מנגד).

עזוב את העיתונות. בסופו של דבר העניין העיקרי כאן הוא ההנעה האחורית במחיר נגיש לרכב ספורטיבי. עם כל הכבוד, לנצל את יתרונות ההנעה האחורית באזור גוש דן אפשר גם אפשר, ואני נהנה מהם מדי יום. אפילו עם המנוע האנמי של המיאטה (שמושכת לא רע בכלל בסל"ד גבוה ומספקת מספיק אדרנלין, תאמין לי).

BRZ לא תהיה מכונית מהירה מאוד, אבל היא תספק בהחלט בשביל לנצל את יכולות השלדה, וזה העיקר כאן - לא מנוע אדיר שלא יודע לעשות כלום חוץ מלהאיץ בקו ישר, אלא מנוע שעובד בהרמוניה עם השלדה וההנעה האחורית ליצירת פאן.

כמובן - מסכים לגמרי בנוגע למחיר. רק אם היא תעלה סביב 200 היא תוכל באמת להתחרות בהוט האצ'ים שמציעים יותר הספק אבל הרבה פחות פאן מסוג אחר. והיא עדיין תימכר במספרים קטנים יחסית - כי אין כל כך הרבה אנשים שמעדיפים Handling על פני power.

אני מוכן לשער שכשתנהג על הטויובארו אתה תדבר אחרת. וחוץ מזה, גברים אמיתיים לא צריכים מומנט. הם דוחפים עם הידיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב-200 היא באמת תיחטף.

מעל 200 יהיה טיפה קשה לשקול את זה ברצינות,

למרות העיצוב המיוחד שישבור קצת את הנוף הישראלי של ההוט האצ'ים למינהם (לא שיש בהם משהו רע,חלילה)

מה שבטוח - הקיץ הזה הולך להיות מעניין....

פורסם

הרכב הזה יהיה מעניין גם מבחינת היכולת שלו להאיץ, במספרים מקורבים אני רואה זאת כך:

- כיום יש לי רכב ששוקל קצת יותר מ- 1.6 טון עם מנוע של 208 כ"ס, כלומר 8 ק"ג לכל כ"ס - מדובר ברכב מהיר אך לא מטוס ועם שלדה שדורשת מנוע חזק יותר (כשמתרגלים אליו).

- האינפיניטי G37 קופה - שכרגע היא המועמדת המובילה להחליף את הנוכחית - מביאה כבר 320 כ"ס על שלדה במשקל דומה, דבר ששם אותנו עם 5 ק"ג לכל כ"ס - וכאן כבר מדובר במטוס, רכב שלכל שימוש רציונלי או לא רציונלי - לא דורש יותר כוח (זו המסקנה הנוכחית שלי אחרי שתי נסיעות מבחן של יום שלם כל אחת - יכול להיות שאחרי שמתרגלים למנוע אז שוב חסר כוח).

- הטויוטה/סובארו מביאות איתן 200 כ"ס על שלדה אנורקסית של 1.2 טון, כלומר 6 ק"ג לכל כ"ס ועם תיבה ידנית אז ניתן להניח שהיחס הזה - באופן מעשי - אפילו טוב יותר.

מכאן ניתן להסיק שהמכוניות הללו צפויות להיות מהירות גם בגירסת הסטוק עם יכולת שקרובה לזו של האינפיניטי ומהירה בהרבה מה- IS. מאידך המשקל הצנום של שתיהן מעורר חשש מסוים שנעשה כאן חיסכון לא קטן בחוזק ובאיכות החומרים כדי להקטין מישקל.

את הסוגיה הזו ניתן לפתור רק באולם התצוגה ובנסיעת מבחן, דרך התמונות לא ניתן להבחין בחלקים ודיפונים בעלי תחושה חלולה, אם ישנם כאלה ברכב.

פורסם

לא הייתי חושש מעניין המשקל. זו מכונית שאורכה ורוחבה דומים לשל מכונית קומפקטית מצויה, ששוקלת כיום כ-1.3 טון בגרסה אוטומטית. הגובה של ה-86 הוא כ-20 ס"מ בממוצע נמוך יותר משל קומפקטית מקבילה והגיר הוא ידני בגרסת ה-1.2 טון. מכאן - המשקל הגיוני בהחלט.

חשוב גם לזכור שמשקל קל לא תורם רק לענייני תאוצה אלא גם לענייני התנהגות כביש - עוד תוספת לפוטנציאל ההנאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מצפה בקוצר רוח להגעה של האחיות.

עם המחירים הצפויים והביקורות מחו"ל הן הולכות לדעתי לקרוץ להמון אנשים:

רוכשי המיאטות שישמחו לפיתרון להובלת הילדית.

בעלי קליאו ספורט, מגאן ספורט, שירוקו, גולף GTI וכמובן הסיאט הספורטיביות שעד עכשיו לא יכלו לרכוש הנעה אחורית משיקולי כיסאות לילדים או גג נפתח.

אני גם רואה את הנוחות הצפויה לנו הדריפטרים כאשר נוכל לנסוע לאימונים ללא הצורך לאחסן את הצמיגים על המושב ליידנו - בטיובארו ניתן להכניס 4 צמיגים מאחור ובמושב האחורי.

בקשר להעדר הכוח. זה נכון שהייתי יותר משמח לקבל רכב הנעה אחורית קל משקל עם יותר מ 300 סוסים אבל מה לעשות - יכולות כלכליות מגביליות את רובנו ובשבילי עדיף הנעה אחורית מתנהגת מהנעה קידמית חזקה, אפילו אם ההנעה הקידמית מתנהגת סבבה.

בינתיים במיאטה שלי הכוח מספיק לחלוטין עד מהירויות תלת סיפרתיות, אני יהנה מבעיטה כמו שיש לרכבים חזקים הרבה יותר אבל זה לא קריטי. חוץ מזה אני מאוד משתדל לא לנסוע מהר בימים אלו. 100-110 מספיק לי. זה טוב לצריכת הדלק ולאלבום התמונות שלי...

אני בטוח שהטיובארו יתנו מספיק כוח ל 90% מהאנשים עם התנהגות ששום כלי רכב הנעה קידמית לא יכול לספק!

בקיצור - אני ראשון בתור...

• תוכן חדש...