Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה המעניינת היא איזה אבזור נקבל בגרסת הבסיס חוץ מהגה מזגן מכאני ומנוע?

לדעתי כדי שאכן נראה את הרכבים במחיר של פחות מ200K היבואן יצטרך להוריד לא מעט באבזור הרכב שמגיע כסטנדרט במדינות אחרות.

עריכה - לפי איך שאני רואה את זה נקבל גרסת בסיס בקצת פחות מ200K עם אבזור בזיוני המקביל לרכב ליסינג (חוץ מהטאסות :-) ) וגירסה נוספת במחיר שערורייתי עם שלל הפינוקים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גרסת הבסיס באנגליה מגיעה עם דיפ' מוגבל החלקה, בקרת אקלים מפוצלת, פנסי קסנון, בקרת שיוט ומסך המגע של טויוטה. לא רואה סיבה שהגרסה הישראלית לא תהיה דומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היבואנים בארץ מתאימים את מרכולתם לקונים שבשוק.

יבואן יביא כל דבר שאפשר למכור ברווח ואם אין ביקוש למוצר אז היבואן עשה רע לבעלי המניות שלו - אפילו שבפורום יהיו כאלה שימחאו לו כפיים...

פורסם

יונדאי עשו בדיוק את זה עם הוולסטור בדגם המאובזר,

אבל אני מאמין (יותר נכון, רוצה להאמין) שברכב שכזה ישכילו גם להביא את הדגמים המאובזרים עם גירים ידניים.

רוני,

אני רוצה לחשוב כמוך, אבל אני כן רואה סיבה שהגרסה הבסיסית בישראל לא תהיה דומה לזו שבחו"ל ואני מעריך שאם היא אכן תגיע עם האבזור שרשמת - מחירה יהיה גבוה מאוד בארץ!

אני מעדיף שתהיינה האפשרות לקנות גרסא בסיסית כמעט מבלי אבזור אבל עם תג מחיר שיורד מ-200 א' ש"ח. :shock:

בעצם, Scratch that!

שיביאו את הגרסא המאובזרת במחיר נומרלי !

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אוקיי היום דיברתי עם שכן שלי שמנהל את המוסך בSOS חדרה.

אחי הגדול רוצה לרכוש אותה לפי מה שהוא טוען מפה לאוזן ,האוטו יעלה בסיבות ה180-200K וזה בן אדם שמעורב שם בהכול

אז בוא נקווה רק לטוב

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
אבל הוולסטר הוא לא רכב ספורט, הוא רק נראה ככה.

בדיוק. זה מה שכתבתי. (תקרא שוב, :roll: )

אחזור על דבריי - יונדאי הביאו את הוולסטור המאובזר בגרסא אוט' בלבד,

להבדיל - אני מקווה שיפנאוטו ישכילו להבין שצמד התאומות הינן מכוניות ספורט ושיש ביקוש לגרסא ידנית ואי לכך יביאו לארץ גם את הדגם המאובזר בגרסא ידנית !

גיא

פורסם

גיא, אתה בעצם חושב שהיבואן יביא אותה רק כאוטומטית בגרסא המאובזרת ביותר שלה? לא יודע, אני דווקא לא מסכים איתך (אם היבואן אידיוט גמור אז כן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה רק אני חושב שהרכב הזה הוא ממש סתמי וגם לא הכי יפה שיש ...

וגם מה כל ההמולה סביב מנוע 2.0 עם 200 כ"ס ו8.4 למאה (לפי נתוני יצרן).

ואם המחיר באמת יהיה מעל 200K אז סלחו לי אבל אדיוט מי שקונה אותה.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
זה רק אני חושב שהרכב הזה הוא ממש סתמי וגם לא הכי יפה שיש ...

וגם מה כל ההמולה סביב מנוע 2.0 עם 200 כ"ס ו8.4 למאה (לפי נתוני יצרן).

ואם המחיר באמת יהיה מעל 200K אז סלחו לי אבל אדיוט מי שקונה אותה.

אתה צר עין ברמות שאי אפשר לתאר

לא הכול היום זה 0 -100

באמת שלא,אני מעדיף אוטו שעושה 0-100 9 שניות עם התנהגות כביש טובה הגה מתקשר שלדה טובה

מאשר אוטו שיודע ליסוע רק ישר .

האוטו לפי מגזינים בחול מתקשר מעולה בפנים הנ(א)עה אחורית .

טויוטה כמסתבר רכב יפני ואמין , יהיה עם שוק טוב מהמתחרות שמירת ערך טובה מהמתחרות,וגם טיפולים זולים

אז אני מעדיף את הרכב הזה מאשר לאון קופרה מאשר סיאט איביזה קופרה בלי לחשוב פעמייים גם אם היא עולה כ 20 30 אלף יותר

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
גיא, אתה בעצם חושב שהיבואן יביא אותה רק כאוטומטית בגרסא המאובזרת ביותר שלה? לא יודע, אני דווקא לא מסכים איתך (אם היבואן אידיוט גמור אז כן).

כולם מבינים אותי הפוך היום ! :shock:

כוונתי הפוכה.

יונדאי עשו את הטעות הזו עם הוולוסטר המאובזרת.

אני אמרתי שאני מקווה שיפנאוטו ישכילו להבין שמאחר והתאומות (gt86 + brz) הינן מכוניות ספורטיביות יש בהחלט ביקוש לגרסא ידנית בדגם המאובזר ובהתאם לזאת יביאו לישראל את הדגם המאובזר ביותר בגרסא ידנית !!!

אחרת, כפי שציינת - היבואן אידיוט גמור (והפסיד, לפחות אותי, כלקוח ודאי {במחיר הנכון}).

גיא

פורסם
אתה צר עין ברמות שאי אפשר לתאר

לא הכול היום זה 0 -100

באמת שלא,אני מעדיף אוטו שעושה 0-100 9 שניות עם התנהגות כביש טובה הגה מתקשר שלדה טובה

מאשר אוטו שיודע ליסוע רק ישר .

האוטו לפי מגזינים בחול מתקשר מעולה בפנים הנ(א)עה אחורית .

טויוטה כמסתבר רכב יפני ואמין , יהיה עם שוק טוב מהמתחרות שמירת ערך טובה מהמתחרות,וגם טיפולים זולים

אז אני מעדיף את הרכב הזה מאשר לאון קופרה מאשר סיאט איביזה קופרה בלי לחשוב פעמייים גם אם היא עולה כ 20 30 אלף יותר

ולתמחר רכב יפני ב250 אלף שקל זאת גניבה!

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

רוני,

אני רוצה לחשוב כמוך, אבל אני כן רואה סיבה שהגרסה הבסיסית בישראל לא תהיה דומה לזו שבחו"ל ואני מעריך שאם היא אכן תגיע עם האבזור שרשמת - מחירה יהיה גבוה מאוד בארץ!

אני מעדיף שתהיינה האפשרות לקנות גרסא בסיסית כמעט מבלי אבזור אבל עם תג מחיר שיורד מ-200 א' ש"ח. :shock:

בעצם, Scratch that!

שיביאו את הגרסא המאובזרת במחיר נומרלי !

א. יש מינימום אבזור שאיתו מיוצרת המכונית. גם אם ירצו, לא יוכלו להביא בפחות. הם בטח לא יביאו את ה-basic edition שמיועדת לטיונרים ונמכרת רק ביפן למיטב ידיעתי.

ב. הגיוני שיביאו שתי רמות גימור עם הפרש של 20-30 אלף ביניהן. העיקר שהבסיסית תעלה פחות מ-200, כי יותר מזה אני לא באמת צריך :wink:

ולתמחר רכב יפני ב250 אלף שקל זאת גניבה!

צודק. גם אני חושב שלקסוס LS460 לא צריכה לעלות שקל מעל 249,999.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...