Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אני אקח לדוגמא רכב שאני אישית מכיר את התמחור שלו - ולוסטר. בארה"ב עולה מ-17K דולר ועד ל-23K דולר למאובזרת. בארץ - 113 עד 153. תוסיפו עוד 2000 דולר, והמחיר אמור לעמוד (במקרה הגרוע כמובן) על 180 אש"ח לגרסא הבסיסית הידנית, אלא אם כן היבואן חמדן. נראה מה יהיה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זו אכן בעיה - סובארו נמצאת במגמת ירידה מדאיגה בארץ. אני מקווה שזה לא ימנע מהם להביא את הרכב, כי אז טויוטה באמת תוכל לזרוק לו תג מחיר של 230,000+ ולהפוך אותו ללא רלוונטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, הבעיה חמורה יותר.

נגיד שיפנאוטו מביאים את הרכב וגם מחירו תחרותי - עדיין יש לנו בעיה.

נאמר שהרכב שהזמנת בארץ וכמקובל החברה מזמינה אותך לשלם לה את מלוא מחירו כדי שתשחרר אותו מהמכס ותכין אותו למסירה. אבל מה יקרה אם במהלך השבועיים הללו החברה מגיעה לחדלות פרעון? כסף כבר אין ורכב לא בטוח שתקבל.

אגב הבעיה הזו נכונה לכל מי שרוכש סובארו מכל דגם שהוא ואיננה יחודית ל- BRZ.

פורסם
רוני, הבעיה חמורה יותר.

נגיד שיפנאוטו מביאים את הרכב וגם מחירו תחרותי - עדיין יש לנו בעיה.

נאמר שהרכב שהזמנת בארץ וכמקובל החברה מזמינה אותך לשלם לה את מלוא מחירו כדי שתשחרר אותו מהמכס ותכין אותו למסירה. אבל מה יקרה אם במהלך השבועיים הללו החברה מגיעה לחדלות פרעון? כסף כבר אין ורכב לא בטוח שתקבל.

אגב הבעיה הזו נכונה לכל מי שרוכש סובארו מכל דגם שהוא ואיננה יחודית ל- BRZ.

אתה יכול לבקש לפצל את התשלום שלך, כאשר המס ישולם בהמחאה בנקאית נפרדת לטובת 'גובה המכס' או כל מינוח רלבנטי אחר.

כך אתה מבטיח את זכותך וממזער את הנזק במידה ותתבקש לשלם תוספת על מנת לשחרר את הרכב(ראה לדוגמה את מקרה פשיטת הרגל של חברת קפריש, יבואנית הדצ'יה הרומנית).

בכל מקרה, יפנאוטו עברה לא מעט תהפוכות בשנותיה האחרונות ושרדה אותן בהצלחה; אני לא רואה את הבעלים נותן לה להגיע למצב של חדלות פירעון, מאחר והפוטנציאל הטוב בהחלט שם. במקרה הגרוע, לא מעט יבואנים יתחרו על הזכות לרכוש אותה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הקשיים הכספיים הם אצל יפנאוטו אחזקות שהיא החברה שבאמצעותה שולטים בחברה המייבאת את כלי הרכב.

מצד שני, חכם לא יכנס לצרה שפיקח יצא ממנה בשלום, אז לך תדע...

פורסם

קצת אוף טופיק: מדאיגה גם הערכת השווי והפרקטיקה שמאחוריה.

על כל פנים, אולי הגיעה העת להעברת זיכיון יבוא נוסף... לסובארו יש כמה רכבים מעניינים שבתמחור טוב יותר יכולים להימכר יופי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יתרונות ההנעה האחורית בגוש דן (איפה שרובנו חיים, אלא אם אני טועה) הם לרוב משחק בנדמה-לי, מה גם שהנעה אחורית זה לא הכל, בטח לא עם מנוע אנמי כמו במיאטה. אם אתה רוצה לשחק בדריפטים על כביש ציבורי (בניגוד למגרש ועם צמיגים גמורים), אתה צריך כוח זמין, והרבה ממנו. זה לא שמיאטה NC היא מכונית איטית - היא לא - אבל השעמום שמפיקה יחידת ההנעה שלה עומד בניגוד מוחלט ליתר המכונית, והשלדה גדולה על המנוע.

1. חובבי רכב לא חיים בגוש דן, הם מקסימום מתגוררים שם.

2. כיכרות

3. ???

4. profit

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
בארץ היא תעלה 300אלף שקל, ככה זה בארץ המזורגגת שלנו.

300K לגירסה הבסיסית?

זאת הגזמה פרועה שלדעתי גם לא מבוססת על כלום.

אני מהמר על קצת יותר מ200K.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מסכים עם עידן, למרות כמו שרשמתי לפני כן, לפי חישובים גסים ובלי חזירות של היבואן, 190K ש"ח (עם רווח נאה) והיא על הכביש. אבל אצלנו כולם חזירים, אז אני צופה מחיר לגרסת הבסיס כ-220K ש"ח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...