Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק. גם אני חושב שלקסוס LS460 לא צריכה לעלות שקל מעל 249,999.

מה אתה משווה לLS? אין קשר ביניהן. המתחרה הישירה, כפי שנכתב כאן מוקדם יותר, היא כמובן הLFA.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דווקא BRZ purist spec ללא מערכת סאונד ועם דיפרנציאל ומזגן מכניים וחישוקי steelys ב-160K יכולה להיות שוס לא נורמלי

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
זה רק אני חושב שהרכב הזה הוא ממש סתמי וגם לא הכי יפה שיש ...

וגם מה כל ההמולה סביב מנוע 2.0 עם 200 כ"ס ו8.4 למאה (לפי נתוני יצרן).

ואם המחיר באמת יהיה מעל 200K אז סלחו לי אבל אדיוט מי שקונה אותה.

כמה אני אצחק לך בפנים אם היא תעלה מעט יותר מהמיטו המהוללת שלך. אוי, זה יהיה כיף אדיר (ואגב, אני בטוח שגם בקו ישר היא תאכיל את המיטו שלך אבק).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את המיטו של ליאור השביתה בחורה שלא שמה לב לרמזור אדום ושלחה אותו ישר למגרש גרוטאות, היום הוא עם קופר S.

וליאור, עם כל הכבוד, נגיד ככה- אם הטויובארו הייתה אופציה כשרכשתי את המיטו שלי והייתה עולה באותו איזור הייתי הולך עליה. מבחינת נהיגה היא אמורה להיות עולם אחר.

וגם עכשיו אם לא המכירה של המיטו לטובת הפרוייקט הייתי מוכן לשקול החלפה אל מול הטויובארו במחיר מתאים.

אגב, מבחנים מראים תוצאות טובות בהרבה מ8.2 שניות בגרסא הידנית.

כנראה שזה לא תקף לגביך עם רכב הכוסיות האוטומטי שלך:-P

(כשאני חושב על זה, לפני שבוע ראיתי אחת בדיוק כמו שלך. התחלתי להתקדם כי חשבתי שזה אתה כדי להגיד שלום, בסוף יצא שנהגה בה בלונדינית יפיייפיה במילים עדינות. אחלה הפתעה.)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

טוב, על קופר S אני כבר לא יכול לדבר מבחינת תמורה :-D (אפילו אם היא אוטומטית).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כלכך הרבה שטויות בשירשור אחד,

המחיר ל צ ר כ ן בבריטניה הוא 25 אלף פאונד משהו פה יודע מה המחיר ליבואן בבריטניה?

אני מבטיח לכם שגם שם הם גוזרים קופון ופה בארץ בגלל החישובים האידיוטים שאנשים עושים כגון להכנס לגוגל ולבדוק את המחיר ל צ ר כ ן בחו"ל גוזרים קופון אף יותר גדול.

אין סיבה שהרכב הזה יעלה יותר מ - 180,000 ואפילו פחות כל שקל מעל זה כמו לזרוק כסף לפח.

זה רכב נחמד מאוד, יפה אולי אפילו מהנה אבל 250,000 בחיים לא.

מי שעדיין לא הבין המס מחושב על ערך הרכב במחיר היבואן ולא במחיר לצרכן, יאללה להפגין!

גרסת הבסיס באנגליה מגיעה עם דיפ' מוגבל החלקה, בקרת אקלים מפוצלת, פנסי קסנון, בקרת שיוט ומסך המגע של טויוטה. לא רואה סיבה שהגרסה הישראלית לא תהיה דומה.

אני מאמין כי בישראל הגיעו לרמת "פג'ענות" אחרת פה יורידו לך את ידית אחיזת הנוסע תאורה נוסעים אחורית וכפתורי הגה.

ככה זה כשרוצים לאנוס את הלקוחות.

פורסם

נדמה לי שאתה כותב שטויות - כולם רשמו פה אחד שמעבר ל-200K זו גניבה ממש (גם עד 200K היבואן עושה רווח, ויפה), אבל מה לעשות שיש יבואן והיבואנים בארץ ידועים כשוחטים, וזה מה יש.

ZOOM-ZOOM

פורסם
את המיטו של ליאור השביתה בחורה שלא שמה לב לרמזור אדום ושלחה אותו ישר למגרש גרוטאות, היום הוא עם קופר S.

וליאור, עם כל הכבוד, נגיד ככה- אם הטויובארו הייתה אופציה כשרכשתי את המיטו שלי והייתה עולה באותו איזור הייתי הולך עליה. מבחינת נהיגה היא אמורה להיות עולם אחר.

וגם עכשיו אם לא המכירה של המיטו לטובת הפרוייקט הייתי מוכן לשקול החלפה אל מול הטויובארו במחיר מתאים.

אגב, מבחנים מראים תוצאות טובות בהרבה מ8.2 שניות בגרסא הידנית.

כנראה שזה לא תקף לגביך עם רכב הכוסיות האוטומטי שלך:-P

(כשאני חושב על זה, לפני שבוע ראיתי אחת בדיוק כמו שלך. התחלתי להתקדם כי חשבתי שזה אתה כדי להגיד שלום, בסוף יצא שנהגה בה בלונדינית יפיייפיה במילים עדינות. אחלה הפתעה.)

חחחח בלונדינית על קופר S זה חתונה:lol:

ועל טעם וריח אין מה להתווכח ... אבל אני חושב שהעיצוב של הטויוטה די סתמי ולא מעניין.

וכמו שרשמת, בתמחור מתאים אנחנו נראה הרבה על הכביש.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
כלכך הרבה שטויות בשירשור אחד,

המחיר ל צ ר כ ן בבריטניה הוא 25 אלף פאונד משהו פה יודע מה המחיר ליבואן בבריטניה?

אני מבטיח לכם שגם שם הם גוזרים קופון ופה בארץ בגלל החישובים האידיוטים שאנשים עושים כגון להכנס לגוגל ולבדוק את המחיר ל צ ר כ ן בחו"ל גוזרים קופון אף יותר גדול.

אין סיבה שהרכב הזה יעלה יותר מ - 180,000 ואפילו פחות כל שקל מעל זה כמו לזרוק כסף לפח.

זה רכב נחמד מאוד, יפה אולי אפילו מהנה אבל 250,000 בחיים לא.

מי שעדיין לא הבין המס מחושב על ערך הרכב במחיר היבואן ולא במחיר לצרכן, יאללה להפגין!

ני מאמין כי בישראל הגיעו לרמת "פג'ענות" אחרת פה יורידו לך את ידית אחיזת הנוסע תאורה נוסעים אחורית וכפתורי הגה.

ככה זה כשרוצים לאנוס את הלקוחות.

צודק ב100%,

הרבה מחשבים פה מחירונים לעומת חו"ל לפי המחיר לצרכן (אחרי הרווח) ושוכחים שאת המיסים והמע"מ יש להוסיף למחיר הקניה של היבואן המקומי מהיצרן, שאותו כמובן אף אחד לא יכול לדעת.

סביר להניח שמחיר הקניה של היבואן באנגליה נמוך יותר, אבל לא בפער שמצדיק מחיר לצרכן בארץ שגדול פי 2.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
צודק ב100%,

הרבה מחשבים פה מחירונים לעומת חו"ל לפי המחיר לצרכן (אחרי הרווח) ושוכחים שאת המיסים והמע"מ יש להוסיף למחיר הקניה של היבואן המקומי מהיצרן, שאותו כמובן אף אחד לא יכול לדעת.

סביר להניח שמחיר הקניה של היבואן באנגליה נמוך יותר, אבל לא בפער שמצדיק מחיר לצרכן בארץ שגדול פי 2.

מה שיותר עצוב שלדעתי כך גם היבואנים מתמחרים את הרכבים שלהם,

"כמה יעלה ללקוח יבוא אישי? 200,000? שם תג מחיר בארץ של 210,000, אף אחד לא יעסק עם הבירוקרטיה שדאגנו ליצור בשביל 10,000 שקל"

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
צודק ב100%,

החישוב לפי אנגליה הוא לא טוב כי המחיר של הרכב זהה למחיר שלו בארה"ב - רק בפאונדים במקום בדולרים.

אז בואו נעבור לארה"ב - 25000 דולר כולל נניח 10% מס (זה פחות, אבל שיהיה), כלומר 22700 דולר מחיר לצרכן. נניח והדילר מרוויח 1700 דולר לשם הנוחות, כלומר 21000 דולר. נכפיל בשער הדולר ונעגל - כ-80000 שקלים.

נוסיף 83% ונקבל 146000 שקלים. נוריד נניח 6000 שקלים בזכות המיסוי הירוק ונקבל 140000 שקלים. נוסיף 25000 רווח ונקבל קצת יותר מ-190 אלף לגרסה הידנית.

גם זה, אגב, לא חישוב מדויק. צריך לחשב לפי מחיר הרכב ביפן - אבל לא מצאתי מהם מיסי הקנייה לרכב ביפן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השוואת המחירים לאנגליה או כל מדינה אחרת יכולה לעבוד מצוין בכדי לתת קנה מידה כמה הרכב יעלה בארץ ואין שום חשיבות למחיר הדילר או למחיר היצרן.

אם GT86 עולה X% מעל קורולה, אז היחס אמור להשמר גם בארץ.

לרוב זה עובד מצוין כאינדיקציה, לפעמים זה רק חושף את חלק מהתמחורים השערורייתיים של היבואן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא מדויק, כיוון שהמיסוי בארץ משפיע על היחס באופן משמעותי - כמעט מכפיל אותו, לצורך העניין.

אם אוריס 1.6 אוטומטית עולה באנגליה 18000 ו-GT86 עולה נניח 25000, אז לכאורה יש 40% הפרש מחיר ביניהן. לפי החישוב שלך ה-GT86 אמורה לפי זה לעלות בארץ 175000 בערך, וזה כמובן לא נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
החישוב לפי אנגליה הוא לא טוב כי המחיר של הרכב זהה למחיר שלו בארה"ב - רק בפאונדים במקום בדולרים.

אז בואו נעבור לארה"ב - 25000 דולר כולל נניח 10% מס (זה פחות, אבל שיהיה), כלומר 22700 דולר מחיר לצרכן. נניח והדילר מרוויח 1700 דולר לשם הנוחות, כלומר 21000 דולר. נכפיל בשער הדולר ונעגל - כ-80000 שקלים.

נוסיף 83% ונקבל 146000 שקלים. נוריד נניח 6000 שקלים בזכות המיסוי הירוק ונקבל 140000 שקלים. נוסיף 25000 רווח ונקבל קצת יותר מ-190 אלף לגרסה הידנית.

גם זה, אגב, לא חישוב מדויק. צריך לחשב לפי מחיר הרכב ביפן - אבל לא מצאתי מהם מיסי הקנייה לרכב ביפן...

לא הבנתי את הקפיצה במחיר מ 140 ל 190 עד שהבנתי שלא ציינת את הוספת המע"מ...

וכל החישובים לא לגמרי נכונים משום שיש שיקולים של עלויות פירסום ושיווק, רישוי ראשוני, אחזקת חלקי חילוף וכן הלאה. ככל שמספר הרכבים המצופים לשיווק הוא קטן יותר היחס של ההוצאות האלו במכירות יהיה גבוה יותר.

• תוכן חדש...