Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנתי את הקפיצה במחיר מ 140 ל 190 עד שהבנתי שלא ציינת את הוספת המע"מ...

וכל החישובים לא לגמרי נכונים משום שיש שיקולים של עלויות פירסום ושיווק, רישוי ראשוני, אחזקת חלקי חילוף וכן הלאה. ככל שמספר הרכבים המצופים לשיווק הוא קטן יותר היחס של ההוצאות האלו במכירות יהיה גבוה יותר.

כן, שכחתי לציין שהוספתי מע"מ, צודק.

מן הסתם החישובים לא לגמרי נכונים. הם רק נועדו לתת הערכה ראשונית. כלומר - אם ניתן לכאורה למכור את הרכב עם רווח נורמלי ב-190 אלף, אז 230 הוא בפירוש מחיר גבוה מדי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
א. יש מינימום אבזור שאיתו מיוצרת המכונית. גם אם ירצו, לא יוכלו להביא בפחות. הם בטח לא יביאו את ה-basic edition שמיועדת לטיונרים ונמכרת רק ביפן למיטב ידיעתי.

ב. הגיוני שיביאו שתי רמות גימור עם הפרש של 20-30 אלף ביניהן. העיקר שהבסיסית תעלה פחות מ-200, כי יותר מזה אני לא באמת צריך :wink:

מסכים איתך לחלוטין.

החישובים שעשית עושים לי שכל.

אולי הם לא מדויקים לחלוטין אבל בהחלט מייצגים מחיר ריאלי בארץ אחרי מיסוי ורווח של היבואן.

וכבר אמרתי את זה - היה והיא תגיע (אפילו ברמה בסיסית, יחסית) במחיר שיורד מ-200 א' ש"ח סיכוי טוב מאוד שהיא תחליף בחנייה שלי את הקופרה. יש קונים? :lol:

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ישנם גם שיקולי מיתוג, חברה שבנתה את עצמה בעולם מבשורת ה4X4 לכביש ואליפויות ראלי מתכנסת למותג ליסינג עממי, צריכה מדי פעם להתעורר ולהיות אלטרנטיבה ספורטיבית ראויה ונגישה כמו שהייתה בסוף האלף הקודם עם הGT.

תספרו את שלל המילים שכבר נכתבו על רכב שאיש מעולם לא נהג עליו/ראה אותו במציאות, יש מעט מאוד מכוניות נישה שזכו לכך.

פלטפורמה משותפת בד"כ נסמכת על חלפים בעלי אותם מקט"ים (ע"ע VAG ) מה שבסופו של דבר מוזיל את מחיר המלאים העומדים.

כן, יש מלא סיבות לנגב מאיתנו עוד 20-30 אלף ש"ח בקלות אבל יבואן חכם ופחות חמדן יכל לגזור כאן קופון ארוך טווח.

דיברתי בעיקר על סובארו אבל גם יוניון מוטורס מוזמנים לשבור את קו שעמום המחץ ששולט בהיצע שלהם, תכפרו על עוולות היסטוריות של MR2 וסליקה (מישהו אמר סופרה?) שאף פעם לא באמת רציתם למכור.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
סיכוי טוב מאוד שהיא תחליף בחנייה שלי את הקופרה. יש קונים? :lol:

הקופרה לוקחת פרארי? אם לא, אין טעם :wink: (הרגתי אותך כבר עם הקטע הזה :lol: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ציטוט מiCAR

"אחרונה (ומאוד מאוד) חביבה היא טויוטה GT-86. הטויוטה החדשה, שכבר ממבט מבחוץ עושה חשק עז לנהוג, תעלה סכום לא מבוטל שינוע בין 270 ל-300 אלף שקל. אנחנו ציפינו למחיר יותר מתחשב עבור הקטנטנה עם ההנעה האחורית אבל לפחות נותרה התקווה שעד תחילת השיווק יחליטו בטויוטה להוריד את המחיר ואנחנו נחליט להתחיל לחסוך."

פורסם

כמעט כל מלה ממה שציטטת היא רשלנית ומיותרת. ובכל מקרה - חבל לזרוק מספרים לחלל האוויר. נחכה ונראה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ציטוט מiCAR

"אחרונה (ומאוד מאוד) חביבה היא טויוטה GT-86. הטויוטה החדשה, שכבר ממבט מבחוץ עושה חשק עז לנהוג, תעלה סכום לא מבוטל שינוע בין 270 ל-300 אלף שקל. אנחנו ציפינו למחיר יותר מתחשב עבור הקטנטנה עם ההנעה האחורית אבל לפחות נותרה התקווה שעד תחילת השיווק יחליטו בטויוטה להוריד את המחיר ואנחנו נחליט להתחיל לחסוך."

אני רוצה לראות מי יקנה מכונית כזאת בסכום כזה. עם כל המראה השרירי, אני בטוח שבתקציב הזה יש מכוניות הרבה יותר מעניינות לרכוש

פורסם

חלק מהתגובות בשרשור מזכירות לי את הסיפור הבא:

אחד נוסע במדבר ולפתע מבחין שיש לו פנצ'ר בגלגל (הינה כבר הסיפור מתאים לפורום רכב), האיש רוצה להחליף את הגלגל ואז הוא מבחין שאין לו ג'ק ברכב.

פתאום הוא מבחין שבמרחק מה ישנו בית עם אור והאיש חושב "נלך אל הבית ונבקש ג'ק, האנשים שם בטח ישמחו לעזור לנהג במצוקה".

הוא מתחיל ללכת ובדרך מהרהר "גם אם הם יבקשו כמה שקלים עבור העזרה זה מגיע להם כי בכל זאת עכשיו זה אמצע הלילה".

הוא מתקרב עוד אל הבית ואז אומר לעצמו "הם יזהו שאני במצוקה ויסחטו אותי עד הסוף, כמה הזדמנויות כאלה כבר יש להם?".

האיש מגיע אל הדלת של הבית נוקש בדלת וצועק לדייר הנדהם שפתח לו "אתה יודע מה? קח את הג'ק שלך ודחף אותו לתחת..." :evil:

ולמי שלא הבין - חלק מהחברים כאן מנהלים מו"מ עם עצמם כשהיבואנים עדיין לא הוציאו אף נתון רשמי.

פורסם
אני רוצה לראות מי יקנה מכונית כזאת בסכום כזה. עם כל המראה השרירי, אני בטוח שבתקציב הזה יש מכוניות הרבה יותר מעניינות לרכוש

רק לצורך הדיון, איזה רכבים מעניינים יותר יש ב-270 עד 300 שקל?

להוציא גרסאות סופר מחוזקות של דגמים משפחתיים (גולף R לדוגמא), בדגמי הרכבי ספורט הטהורים יש שממה בין המיאטה (שכבר לא נמכרת בארץ אאל"ט) בקצת מתחת ל-200 לבין ה-S2000\Z370 במעל 300 אלף.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זה נכון שאין אף מכונית ספורט הנעה אחורית אחת מתחת למדרגת המחיר של ה-370Z (עניין עצוב כשלעצמו) אבל זו בטח לא סיבה לזרוק על ה-BRZ/GT86 מחיר מופרז - אנשים הם לא טיפשים, הם פשוט לא יקנו. להפך - המכונית הזו יכולה להיות ה-affordable sports car שלנו, אם תתומחר נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא טענתי אחרת, רק רציתי לדעת על אילו מכוניות יותר מעניינות הוא מדבר.

ותסלח לי אם אני קצת פסימי, מתי בפעם האחרונה ראית משהו מתומחר בצורה הגיונית בארץ?

נראה שמדיניות התמחור בארץ, בכמעט כל תחום, היא, כמה יעלה לאדם פרטי לייבא באופן אישי פחות שקל (במקרה הטוב) ומעלה (בד"כ).

אני עוד לא ראיתי מוצר אחר שהיה זול משמעותית לקניה בארץ מאשר לייבא אישית מחו"ל.

והעניין הוא שמרוב ששטפו לאנשים ת'מוח המשפט הזה לא יהיה להם הגיוני, להם זה ברור מאליו שמוצר שמביאים לבד יהיה זול יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בהולנד מדברים על מחיר של 41,000 יורו (10% יותר מלקסוס IS250).

נטל המס הוא 40% (ועל זה יש תוספות / הפחתות, בהתאם לכמה האוטו "ירוק") + 19% מע"מ.

חשוב לציין- אני לא יודע לאיזה רמת איבזור המחיר מתייחס.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...