Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שמדיניות התמחור בארץ, בכמעט כל תחום, היא, כמה יעלה לאדם פרטי לייבא באופן אישי פחות שקל (במקרה הטוב) ומעלה (בד"כ).

אם כבר, המדיניות היא "כל עוד בנאדם פרטי לא יכול לייבא אישית, נבקש 30% יותר ממה שזה היה עולה לו". ואם כבר כן אפשר לייבא אישית אז "אנחנו מציעים גם אחריות ולכן זה הגיוני שנבקש 20% יותר. אגב, הורדנו מחירים!"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אז באין חדשות בתחום התמחור, בואו ונהנה ממה שהמכוניות האלו מסוגלות להעניק. רוני, קבל...

וגם השוואתי מול מיאטה עם מדידות ביצועים. שימו לב שהמיאטה האמריקאית מעט חזקה יותר מהאירופאית(בין אם מדובר ב-DIN, CEE או BHP). אגב, למי שזה חשוב לו, עוד מבחן בו יורדת הסובארו בקלילות מ-7 שניות ל-60 מייל.

http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=5120

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מה כל השוס סביב מנוע הבוקסטר? מה ההבדל בינו למנוע רגיל עם הזרקה ישירה ותזמון משתנה כמו הVTEC?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
טוב, אז באין חדשות בתחום התמחור, בואו ונהנה ממה שהמכוניות האלו מסוגלות להעניק. רוני, קבל...

וגם השוואתי מול מיאטה עם מדידות ביצועים. שימו לב שהמיאטה האמריקאית מעט חזקה יותר מהאירופאית(בין אם מדובר ב-DIN, CEE או BHP). אגב, למי שזה חשוב לו, עוד מבחן בו יורדת הסובארו בקלילות מ-7 שניות ל-60 מייל.

http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=5120

או, סוף סוף סרטון ישר ולעניין. קצר, תמציתי ומאוד מעניין!

בנוגע להשוואה המתבקשת מול המיאטה:

1. לפי הנתונים הבדלים הביצועים לא גדולים עם יתרון קל לסובארו, שלטעמי מתקזז עם יתרון קל של המיאטה מבחינת משקל עצמי.

2. נוחות - המיאטה עדיפה על פני ה-BRZ

3. פרקטיות - מן הסתם ה-BRZ עדיפה

4. התנהגות - לא על המגבלות, המיאטה נהדרת. כשעובדים איתה קשה מתגלה שהיא רכה מדי, ובמבחן ההתנהגות היא מנצחת בעצם רק כאשר הכביש משובש. הסובארו לעומת זאת מספיק קשיחה בשביל להשרות בטחון גם במצבי קיצון.

כל זה נשמע הגיוני מאוד. עם זאת, כל עוד לא נהגתי על הטויובארו והרגשתי בעצמי, לא נראה לי שאני ממהר להחליף את המיאטה הפרטית שלי ברכב הזה. הסיבה פשוטה: הרכב שלי מטפל בכל הבעיות של המיאטה הנוגעות לתחום הדינאמי. הוא מוקשח ומהיר יותר ממיאטה סטנדרטית, מה שלכאורה מבטל את היתרונות של ה-BRZ (אבל פוגע בנוחות הנסיעה של המיאטה הסטנדרטית, מן הסתם).

יהיה מעניין במיוחד לבחון את האוטו שלי מול ה-BRZ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כבר כמה ימים חלפו...הגיע הזמן להוסיף קצת חיים לשרשור הזה.

בסרטון הראשון מככבת Scion FRS, הגרסה האמריקאית ל-GT86. אם אעדיף את גרסת הטויוטה על פני הסובארו, כך הייתי רוכש אותה(כתומה, ללא ספוילר אחורי).

http://www.youtube.com/watch?v=IhupTZs2bX0&feature=player_embedded

בסרטון השני ניתן להתרשם מההבדלים בהתנהגות בין הטויוטה לסובארו באותו מסלול - ובידי אותו נהג.

פורסם

אני בשלב זה מעדיף לא להתחרמן לפני שאני שומע מה התעריף של ה"גברת".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים איתך לחלוטין,

אבל צר לי על עצמי - מאוחר מדי.

עכשיו אני רק מקווה שהמחיר יהיה תואם לציפיות שלי... :roll:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בסרטון השני ניתן להתרשם מההבדלים בהתנהגות בין הטויוטה לסובארו באותו מסלול - ובידי אותו נהג.

מוזר מאוד שהטויוטה כל כך הרבה יותר tail happy. אם כי זה יכול להיות גם עניין של צמיגים (סוג, רמת שחיקה, לחץ אוויר). נכון, רוב הסיכויים שהם בדקו את זה, אבל לך תדע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מוזר מאוד שהטויוטה כל כך הרבה יותר tail happy. אם כי זה יכול להיות גם עניין של צמיגים (סוג, רמת שחיקה, לחץ אוויר). נכון, רוב הסיכויים שהם בדקו את זה, אבל לך תדע...

שתי המכוניות משתמשות באותו צמיג, המישלן פרימסי בו נעולה גם הטויוטה פריוס. כמובן שאין באפשרותנו לדעת את רמת השחיקה ולחץ האויר(אך גם אני מאמין שהיפנים יסודיים דיים בבדיקות לפני העליה למסלול).

לדעתי, הנושא האקוטי כאן הוא היעוד השונה מלכתחילה - והכיול היעודי בהתאם. הטויוטה יותר מוכוונת לדריפטרים, עם העברות משקל מוחשיות יותר בזכות פרונט רך יותר וחלק אחורי נוקשה יותר(המפחית גם את המשיכה על משטח חלק/משובש). הסובארו מציעה יציבות כיוונית גבוהה יותר ומיועדת ל-newcomers להנעה אחורית. לכן ברירת המחדל שלה הוא תת היגוי מוחשי יותר - ורק בלחיצה הגונה היא תצא לפירואטים פוטוגניים. לא רק זאת, שים לב שהטויוטה נכנסת להיגוי יתר כבר בכניסה לפניה :evil: - ונהגה עובד קשה יותר.

מי מהן תעבוד יותר טוב על כבישי הארץ? נחכה לנסיעות המבחן המקומיות ונדע.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=FtOv-MgjAv0&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחרי בחינה מחודשת נראה שהסוברו דווקא מאוזנת ולא נוטה לתת היגוי, בניגוד לטויוטה שנוטה להיגוי יתר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
FtOv-MgjAv0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחרי בחינה מחודשת נראה שהסוברו דווקא מאוזנת ולא נוטה לתת היגוי, בניגוד לטויוטה שנוטה להיגוי יתר.

ראשית, תסתכל שנית, דווקא כן - למרות שיש קשר ישיר בין האינפוט של הנהג לאאוטפוט של המכונית.

מה שהסרטון הזה מראה בעיקר הוא נהג לא מבריק על מסלול, עם הפנייה(turn-in) שלעתים היא מוקדמת מדי ולעתים מאוחרת מדי עד שהנהג רחוק כהוגן משיא הפנייה. בנוסף, הברוטליות בה הוא מחליף הילוכים וזורק את הקלאץ', מיותרת.

• תוכן חדש...