Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך בדיוק תייבא מותג שאין לו פה יבואן רשמי? ולך תנסה להסביר לדמיקולו במשרד התחבורה שסיון זה מותג של טויוטה... :lol:

וגם ככה אחרי כל מיסים ייצא לך מחיר זהה פחות או יותר למחיר בארץ, מקסימום ייצא 20K פחות מהמחירון בארץ, אחריות יבואן ל3 שנים שווה כספית הרבה יותר.

ה"דמיקולו" להגדרתך ממשרד התחבורה הכניס לארץ אינפיניטי ולקסוס ביבוא אישי הרבה לפני שהוחל ביבוא המותגים הללו לארץ.

בעוד שנה, אתה תקנה מהדילר את המכונית בלא יותר מ-20,000 דולר. אם יהיה לך מזל, אולי אפילו תמצא 2012 לא מכורה וירדו לך 5% מסך המסים אותם תשלם, שלא לדבר על מחיר קניה נמוך יותר. אם תיעזר בעמיל מכס מנוסה ואמין ושער הדולר יעמוד על רמה דומה לימינו, יש לך מכונית בחניה ב-180K.

אגב, ההתייחסות ליבוא האישי משתנה בימים אלו ותעוגן בתקנות חדשות. ולעניין האחריות, לא הייתי דואג.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל להתוכח על המחיר של הGT86\BRZ.שבערך באותו כסף יש בארץ רכב שנותן הרבה יותר בכל פרמטר ,למרות שההנעה קדמית. http://www.dpccars.com/car-videos-12/05-05-12page-Renault-Megane-265-Trophy-vs-Subaru-BRZ.htm

שטויות בשמן מכוניות.

גם המגאן ידנית מול ה BRZ האוטומטית וגם המגאן סמי סליקס וה BRZ עם צמיגים ירוקים.

מבחינתי אין השוואה בכלל. ברגע שרכב הוא הנעה קידמית הוא לא יכול לתת לי את מה שאני מחפש ברכב ספורט!

פורסם
שטויות בשמן מכוניות.

גם המגאן ידנית מול ה BRZ האוטומטית וגם המגאן סמי סליקס וה BRZ עם צמיגים ירוקים.

מבחינתי אין השוואה בכלל. ברגע שרכב הוא הנעה קידמית הוא לא יכול לתת לי את מה שאני מחפש ברכב ספורט!

קנה טנדר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם החבר'ה בטויוטה קוראים את זה, מציע להם לשים לב בכמה אפשר להביא לכאן היום 370Z בייבוא אישי בארה"ב. רמז: בפחות כסף מהתמחור של ה-GT86...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמעתי על אנשים שקיבלו הצעות של 240 ואפילו פחות. עם זאת, ככל הנראה מדובר במכוניות שעברו כמה אלפי מיילים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רועי, באזור ה330-340K (ואולי אפילו פחות כתלות ביכולת המיקוח והתזמון שלך) ניתן לרכוש 370Z חדשה עם אבזור מלא מהיבואן הראשי בארץ.

אז Z בת שנה בייבוא אישי עם אבזור דל יותר אמורה לעלות משמעותית פחות, לדעתי מחיר באזור ה240-250K יהיה לאחת שהיא כשנתיים על הכביש או שכבר גמעה ערך של כשנתיים בקילומטרים לאחר שנה.

פורסם
קנה טנדר.

הבנת הנקרא שלך קצת לקויה בחסר: כתבתי "הוא לא יכול לתת לי את מה שאני מחפש ברכב ספורט!"

לא שמעתי על טנדרים אשר נמכרים בקטגוריה של צרכבי ספורט.

פורסם

אפילו כתוב בפרוש SPORT! :roll:

ssangyong-musso-sports-05.jpg

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבנת הנקרא שלך קצת לקויה בחסר: כתבתי "הוא לא יכול לתת לי את מה שאני מחפש ברכב ספורט!"

דיפרנציאל מוגבל החלקה - יש

הנעה אחורית - יש

מנוע חזק - יש

גיר ידני - יש

על הדרך אתה גם מקבל בסיס גלגלים ארוך ואפשרות להעביר רהיטים. נשמע לי כמו עסקה טובה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Stig_In_Ute.jpg

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

לא יודע ....:-( רוב האנשים מחפשים רכב ספורט כי הוא קודם כל מהיר יותר והם פחות מתעמקים ביכולת השילדה ...להנעה אחורית משובחת יש את היתרון ביכולת לדריפט מענג ליודעי דבר ,אבל יודעי דבר יודעים שבשביל דריפט אמיתי {החלקה תחת כח} צריך קודם כל -כוח!!! מכיוון שלסובארו\טויטה אין מספיק וגם המומנט מתקבל בסל"ד גבוה,צייד אותה היצרן בצמיג צנוע ו"ירוק"-וגם זה לא עוזר יותר מדי{ע"פ כל המבחנים הכתובים והמצולמים שלא על המסלול}ובל נשכח כי דריפטים מטורפים זה מאד לא רלוונטי בחיי היום יום.

לכן בשבילי "רכב ספורט " הוא כזה שמוצהר ככזה אבל שיהיה מהיר ומהנה במיוחד בחיי היום יום בכבישים ציבוריים מנק A לנק B שמה שעושה אותו כזה יהיה מכלול של תכונות שמייצרות את השלם עפ הסדר הבא-

מחיר ותמורה לכסף.

מנוע וביצועים בעיקר האצות ביניים.

תנוחת ישיבה,שימושיות .{זה אולי מוזר אבל אני גבוה ולא אקנה רכב שלא נוח לי בו גם אם קוראים לו וירון}.

היגוי,התנהגות,בלימה.

עיצוב.

שמירת ערך.

.

לדעתי ועבורי לא מספיקה העובדה שלרכב יש הנעה אחורית ואפילו יראה טוב כמו הנ"ל כדי להצדיק את קנייתו ע"פ המתחרות מכל סוג שהן במחירו המוערך או מחירו באירופה.

נ.ב-שכשלרכב מסויים יש שילדה ממש טובה ואפילו יהיה הספקו נמוך על המסלול הוא עדיין יהיה מהיר מאד ולעיתים יותר ביחס למכוניות חזקות יותר עיין ערך-

או-

או מבחנים אחרים בעיתונות האנגלית

מול המגאן זה לא קרה ואפילו לא היה קרוב

• תוכן חדש...