Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה קישור לכתבה מצויינת, שמתארת את ההבדל בהתנהגות המכוניות על המגבלות. שימו לב גם לנתוני הביצועים; בכל המבחנים בהם נמדדו זמנים, ירדו שתי הטויובארו מ-7 שניות ל-60 מייל"ש, כאשר רוב התוצאות הן סביב ה-6.5 לידניות.

http://www.automobilemag.com/reviews/driven/1204_2013_scion_fr_s/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והנה קונטרה עצבנית להייפ סביב הטויובארו, מבית מדרשם של אנשי EVO:

http://www.rlslog.net/evo-uk-june-2012-p2p/

אאוץ...

מבחינתי big no-no אפשר למצוא בטקסט המחובר לתמונה של ה-BRZ בהיגוי יתר פוטוגני:

BRZ in a rare oversteer moment; On a dry road it's impossible to do this with power alone, so instead a very aggressive approach is required, with some braking to unsettle the car's rear axle

תוצאות: 3.5 כוכבים בלבד ל-BRZ

מגאן 265 טרופי מקבלת 5, ניסאן 370Z מקבלת 4.5, מיאטה מקבלת 4.5.

ולסיום, אהבתי את הסיכום שלהם, אחרי שהמגאן מנצחת:

Yep, oversteer obbsessed EVO gives the nod to the front drive megane. Next month the 911 loses another group test, Meaden refuses some biscuits and Harry concedes that Zonda values are falling off a cliff...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא קראתי את הכתבה, וגם לא הקשבתי לשום דבר ממה שהוא אמר, אבל אני מניח שאם הבוחן נסע בסובארו בגרסתה האוטומטית כמו שרואים בסרטון, אז חלק לא קטן מההייפ ירד:

אני מניח שאם הוא היה נוסע בטויוטה בגרסא הידנית החוות/ביקורת דעת הייתה קצת יותר חיובית.

נ.ב. אין לי כוונה להוריד את ה-PDF, אז האימפרזה ברקע משמשת כבסיס להשוואה או למטרה אחרת?

פורסם
והנה קונטרה עצבנית להייפ סביב הטויובארו, מבית מדרשם של אנשי EVO:

http://www.rlslog.net/evo-uk-june-2012-p2p/

אאוץ...

מבחינתי big no-no אפשר למצוא בטקסט המחובר לתמונה של ה-BRZ בהיגוי יתר פוטוגני:

BRZ in a rare oversteer moment; On a dry road it's impossible to do this with power alone, so instead a very aggressive approach is required, with some braking to unsettle the car's rear axle

תוצאות: 3.5 כוכבים בלבד ל-BRZ

מגאן 265 טרופי מקבלת 5, ניסאן 370Z מקבלת 4.5, מיאטה מקבלת 4.5.

ולסיום, אהבתי את הסיכום שלהם, אחרי שהמגאן מנצחת:

Yep, oversteer obbsessed EVO gives the nod to the front drive megane. Next month the 911 loses another group test, Meaden refuses some biscuits and Harry concedes that Zonda values are falling off a cliff...

ולהבדיל, אתה מוזמן לקרוא את גליון CAR האחרון, שם קוטפת ה-BRZ מחמאות רבות מול Z, מגאן וקאיימן...

הביג נו נו הוא לאנשי EVO, שטרחו להשוות BRZ אוטומטית לאחרות הידניות. מכונית אוטומטית, בפרט במנועים דלי מומנט, לא רק שמבצעת פחות טוב, אלא שכל התנהגות המכונית(והעברות המשקל) מושפעות מממיר המומנט ומתגובות עמומות יותר ללחיצה/הרפייה. בינינו, זה קצת כמו לשלוח אצן מוצלח לתחרות ריצה עם נעל על רגל אחת בלבד.

אגב, בסרטון אחר, אותו קאטצ'פול "שפך ניטים" מ-GT86 ידנית על המסלול בספרד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לפי מה שהם כותבים ובמועד הכתיבה, הם היחידים שפירסמו מבחן לאחר נהיגה של יותר משעה ברכב.

למעשה, הם קיבלו את הרכב ל-5 ימים. העורך, ניק טרוט, כותב בטור שלו (תרגום חפשי) שמהתרשמות ראשונית, ה-BRZ מרגישה שמיימית (Sublime) אבל ככל שמעבירים זמן איתה, היא מתרחקת מגדולתה.

מייד לאחר מכן הוא עוקץ ואומר- הלקח מכל הסיפור? אל תתגרו (Don't tease) אם אתם לא מסוגלים לספק את הסחורה וכן, אין לשפוט מכונית מהר מידי...

בקיצור, מעניין מה יהיו התוצאות של המבחנים בעיתונים האחרים, אם הם יזכו לשהות במחיצת המכונית יותר מכמה שעות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

קטע מוזר עם EVO במזן האחרון.

אני יותר ויותר רואה/שומע/קורא במבחנים שלהם דברים ש"מריחים לי לא טוב" או גורמים לי להרים גבה בתמהון, כאילו איזה איש שיווק דומיננטי מכתיב שם את התכנים (וסליחה מהם מראש אם אני טועה, זאת פשוט ההרגשה שלי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יכול להיות רגוע, הוא בהחלט יעלה מעל 160K ש"ח!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יותר ויותר רואה/שומע/קורא במבחנים שלהם דברים ש"מריחים לי לא טוב" או גורמים לי להרים גבה בתמהון, כאילו איזה איש שיווק דומיננטי מכתיב שם את התכנים (וסליחה מהם מראש אם אני טועה, זאת פשוט ההרגשה שלי).

אחרי ש - Chris Harris עזב, הם איבדו הרבה מהיוקרה שלהם בעיני

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

כריס האריס לא בדיוק עשה את איבו ועזיבתו לא כזו משמעותית כמו שעושים ממנה. הטענות שהיו כלפיהם (בעיקר העדפה מוגזמת של תוצרת גרמניה ופורשה בעיקר) היו גם לפניו. התהילה שלו באה בעיקר בשלב הסרטונים ואיבו היו שם הרבה לפני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מרוב שהם בוחנים כ"כ הרבה רכבי יוקרה, הם שכחו איך זה לנהוג ברכב 'רגיל'.

מאז שהקוף עזב אותם, EVO לא קיימים יותר עבורי. הכתבות שלו בDRIVE הרבה יותר מעניינות ומקצועיות.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
לפי מה שהם כותבים ובמועד הכתיבה, הם היחידים שפירסמו מבחן לאחר נהיגה של יותר משעה ברכב.

למעשה, הם קיבלו את הרכב ל-5 ימים. העורך, ניק טרוט, כותב בטור שלו (תרגום חפשי) שמהתרשמות ראשונית, ה-BRZ מרגישה שמיימית (Sublime) אבל ככל שמעבירים זמן איתה, היא מתרחקת מגדולתה.

מייד לאחר מכן הוא עוקץ ואומר- הלקח מכל הסיפור? אל תתגרו (Don't tease) אם אתם לא מסוגלים לספק את הסחורה וכן, אין לשפוט מכונית מהר מידי...

בקיצור, מעניין מה יהיו התוצאות של המבחנים בעיתונים האחרים, אם הם יזכו לשהות במחיצת המכונית יותר מכמה שעות.

כל העניין הוא, כמו שהיטיב לתאר את זה קולגה שהוא גם חבר - don't believe the hype.

מכונית חדשה, במיוחד כזו שמיועדת לספק גם הנאה, מתחילה את המבחן שלה מנקודה חיובית יותר מבחינה אמוציונאלית וזה משפיע. כן, גם על בוחני רכב מנוסים שנהגו במכוניות על כמו שאנחנו נהגנו על ספורטיביות פשוטות. אז כשמקבלים אותה ל-20 דקות על מסלול מירוצים שמותאם לה פרפקט - ברור שתהיה התלהבות. אבל כשנוהגים בה במשך 1000 ק"מ, פתאום הדברים מקבלים פרספקטיבה אחרת.

לא סתם אני מנסה לצמצם התלהבות ע"י השוואה לרכב הפרטי שלי. לא שהוא מתנת האל לנהג הספורטיבי, אבל בהרבה מובנים הוא דומה לטויובארו וכאחד שמודע היטב למגבלות שלו, אני יכול לדמיין את המגבלות של המתחרה החדשה בסגמנט.

אני חושב שדווקא בעניין הזה אתה לא צריך לדאוג. אולי חוץ מהארי עם כל מה שקשור לפאגאני זונדה :wink:

צריך גם לזכור שהם בוחנים בעיקר מכוניות ספורט ועושים זאת בצורה מאוד מפורטת שלנו בתור צרכנים אין יכולת לשחזר. אני לא טוען שאני מאמין לכל מילה שהם אומרים, אבל אני בטח לא מאמין גם לכל מילה שנכתבת אצל כל אחד מהמתחרים שלהם.

צריך גם לזכור שכמעט כל מכונית חדשה מקבלת ביקורות טובות יחסית בהתחלה, ורק לאט לאט מתגלים הסדקים. בכלל, אני הרבה פעמים בעד המיעוט. מבחינתי זה לא ש-EVO מוטים בצורה כזו או אחרת, אלא שאולי הם היחידים שמוכנים לצאת ולהגיד את האמת מבלי למצמץ. נדע בקרוב...

אם המחיר של הרכב הזה יהיה מעל 160 אלף כבר עדיף לרכוש GTI.

הנעה אחורית זה חמוד אבל לא במחיר שחיטה.

ברכותיי על האמירה המטופשת של השבוע.

אחרי ש - Chris Harris עזב, הם איבדו הרבה מהיוקרה שלהם בעיני

מרוב שהם בוחנים כ"כ הרבה רכבי יוקרה, הם שכחו איך זה לנהוג ברכב 'רגיל'.

מאז שהקוף עזב אותם, EVO לא קיימים יותר עבורי. הכתבות שלו בDRIVE הרבה יותר מעניינות ומקצועיות.

בכלל לא מתחבר להאריס. הוא לא איזה כתב דגול ויש בו קטע קצת שחצני ומעושה לטעמי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים. אני לא מחבב את האריס בכלל. הוא נורא מציק - גם בסרטונים שלו בDrive, ובכלליות הוא קצת בלתי נסבל.

בכ"א, אני חושב שזה פלח שוק שהיה יחסית רדום (למעט המיאטה?) ובשל כך ההתלהבות הרבה - שכנראה יורדת ככל שהרכב נבחן יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה שיפה בהאריס זה ש:

1. הוא מתבטא בצורה נהדרת (דרישה מס' 1 לכל כתב שהוא)

2. הוא מאד טכני ומבין בכל מערכות הרכב השונות

3. הוא נהג מעולה שמתחרה במרוצים

4. הוא יודע לרדת לפרטים הקטנים ביותר ולנתח אותם. זכור לי במיוחד המבחן שלו לסדרה 1M כשהיא היתה עדיין בגדר אב-טיפוס. הוא ירד שם לפרטים כמו עובי ההגה (שדרך אגב הוא נהדר בסדרות ה-M ומוסיף המון לחווית הנהיגה)

לדעתי הוא הכתב המוביל היום, אבל אני יכול להבין מאיפה באה הביקורת על שחצנות

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

מה שיפה בהאריס זו רק העובדה שהוא מצטלם יפה לסרטונים. מה שטוב בו זה באמת רקע המירוצים, אבל בכך הוא לא שונה מהרבה כתבי רכב בעולם הגדול. או, בקיצור - הרבה הייפ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...