Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר את מה שהם עשו למוסטנג ב 74' , עיצוב דומה לדגם הקודם אבל תוצאה סופית מכוערת להפליא.

1975%20Ford%20Mustang-II%20Ghia%20Sport%20Coupe%20f3q_jpg.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זוועה מוטורית ^

סרן חי ברכב "ספורט", האמריקאים כאלו מפגרים לפעמים שזה מדהים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
זוועה מוטורית ^

סרן חי ברכב "ספורט", האמריקאים כאלו מפגרים לפעמים שזה מדהים.

תאמין לי שזה לא אמור לעניין אף אחד. סרן חי, סרן מת, האוטו הזה פצצה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הטויוטה תכנס קודם מאי-יוני במחיר 230-250

הסובארו יכנס יותר מאוחר יולי אוגוסט 200-215

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

מוסטנג אחרי 74 פצצה? :shock:

המקסימום שזה יגיע לפצצה זה אם יגרטו אותו ויעשו פצצה מהברזל.

פורסם

הסובארו יכנס יותר מאוחר יולי אוגוסט 200-215

ניחוש או מקורב לטופ?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבר של משהוא שמכיר את האנשים הנכונים שם גם בסובארו וגם בטויוטה

הטויוטה בטוח תהיה יותר יקרה לפי דעתי זה רק סמל והופעה חיצונית (עניין של טעם) אני אוהב את הסובארו היא יותר "נקיה"

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
מוסטנג אחרי 74 פצצה? :shock:

המקסימום שזה יגיע לפצצה זה אם יגרטו אותו ויעשו פצצה מהברזל.

לא זה... ה2011. הייתי לוקח בכל יום על פני כל הוט האצ'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא זה... ה2011. הייתי לוקח בכל יום על פני כל הוט האצ'.

התחלת להדאיג אותי! :lol:

פורסם

אני שמעתי אחרת, אבל אם זה יהיה בסוף המחיר, ה-GT86 היחידות שנראה תעמודנה באולם התצוגה.

לעומתן, בעוד כשנה, כשההייפ יגמר ולדילרים האמריקאים יהיו סטוקים, נוכל לייבא ביבוא אישי את הסיון FR-S, הזהה ל-GT ב-99%(כולל כיול מתלים), למעט הסמל, הפנסים, המזגן המכני והמיילים בספידומטר - ולחסוך אגב כך כ-50,000 ש"ח.

אני יודע שהחבר'ה בסובארו עוקבים אחר השרשור הזה. מקוה שגם הקולגות שלהם ביוניון מוטורס.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כנראה שאני ילד דור "מהיר ועצבני" - וזה די מעליב.

אבל כן אני מאוד אוהב את העיצוב החדש.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
אני שמעתי אחרת, אבל אם זה יהיה בסוף המחיר, ה-GT86 היחידות שנראה תעמודנה באולם התצוגה.

לעומתן, בעוד כשנה, כשההייפ יגמר ולדילרים האמריקאים יהיו סטוקים, נוכל לייבא ביבוא אישי את הסיון FR-S, הזהה ל-GT ב-99%(כולל כיול מתלים), למעט הסמל, הפנסים, המזגן המכני והמיילים בספידומטר - ולחסוך אגב כך כ-50,000 ש"ח.

אני יודע שהחבר'ה בסובארו עוקבים אחר השרשור הזה. מקוה שגם הקולגות שלהם ביוניון מוטורס.

אין בעיה להביא לפה את הסיון שלא יובאה מעולם לארץ?

מגאן 265

פורסם

איך בדיוק תייבא מותג שאין לו פה יבואן רשמי? ולך תנסה להסביר לדמיקולו במשרד התחבורה שסיון זה מותג של טויוטה... :lol:

וגם ככה אחרי כל מיסים ייצא לך מחיר זהה פחות או יותר למחיר בארץ, מקסימום ייצא 20K פחות מהמחירון בארץ, אחריות יבואן ל3 שנים שווה כספית הרבה יותר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...