Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנסה להסביר -

מחיר ותמורה לכסף-הכוונה בתקציב העומד לרשותי ולכן אין צורך להתחכם עם מכוניות חלום כי עם היה לי הכסף היינו מדברים על 458 ולא על פחנועים ומכוניות כאילו.

מנוע וההאצות ביניים-"התנהגות" ,מנוע=מומנט-כמה ובאיזה סלד ראה מקרה הS2000,או לחליפין מכוניות משופרות עם טורבו גדול מאד. שצריך לחכות למשיח שיגיע כדי להתחיל לזוז מהר וזה מעבר לכייף גם בטיחות {קיצור עקיפות,השתלבויות לתנועה מהירה וכו}.

תנוחת ישיבה-מה לעשות אני לא נכנס במיאטה דור 1 ו2 וב3 {ולחילופין גם לא באברט500} גם לא כל כך נוח לי{שלא לדבר על הסנובורד או הגלשן},אז אם אתה לא יושב טוב מה זה חשוב כל השאר ?

ואם כל הרשום מעלה פוגע ולטעמי אזי ההתנהגות והיגוי יכריעו את הכף לכאן ולכאן ותהפוך לקרטריון הקובע.

אז כמו שאתה רואה הטבלה מתחילה בעצם מלמטה .

במכונית ספורט יש 3 פרמטרים חשובים-מנוע{גיר וכו}שילדה{התנהגות,היגוי,נוחות,אחיזה}מראה ועיצוב{כל אחד וטעמו]-כל אחד קונה מה שהוא אוהב אבל לי פשוט נמאס שכל מכונית הנעה אחורית הופכת מיד למזילת ריר מהיותה כזו גם אם היא נכשלת באחד הפרמטרים האלה-ומה לעשות הסובארו\טויטה לא מספיק פוגעות בסעיף המנוע {עיצוב הוא עניין של טעם כאמור}.

דוגמא קצת מהצד האחר לדעתי היא הפיגו RCZ גירסת ה200 שכמה שהיא יפה ושימושית, מהנה וטובה ואפילו נמכרת באותה שכונת מחירים היא פשוט לא מספיק מהירה להצדיק רכישה מול המתחרות שלה!

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מבין את הגישה שלך, גם עכשיו זה נשמע הגיוני יותר.

גם אני שבחרתי ב NC העדפתי את המנוע שלה והאיבזור על פני ה NB שלטעמי מתנהגת טוב יותר.

עדיין ,בשבילי, חשיבות השיקול של הנעה אחורית היא הרבה יותר גבוהה מהחשיבות של שיקולים אחרים. בגלל זה אני מעדיף מיאטה עם 190 סוסים על פני ליאון עם 300 (בשני המקרים בעזרת שיפורים קלים).

בגלל זה אני מעדיף את ה BRZ על פני המגאן (לפי תיאורי העיתונאים, ה BRZ היא רכב מאוד מהנה, מאוד מתנהג ובעל תקשורת גבוהה עם הנהג).

כמובן שהייתי שמח לרכב גם מתנהג, גם הנעה אחורית וגם חזק (M1, Z4M, 370Z), אבל כיוון שבתקציב שלי אני חייב להתפשר, אני מוותר על כוח ומהירות בשביל ההנעה האחורית.

אני בהחלט מכבד את זה שרבים וטובים חושבים אחרת...

פורסם

היי

כרגע קיבלתי תמונה של ה BRZ הלבנה מאחד הסוכנים לאחר שפגש אותה בהרצליה. נכון לעכשיו, טרם נקבע לה מחיר.

מה שכן, ה XV החדשה אמור לעלות 160 א' ש"ח לגרסת הכניסה, ו 172 א' ש"ח לגרסת הפרימיום.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
בשביל לשלוט על מנוע חזק, במיוחד בכביש מפותל, גם כן נדרש ידע. הקיבעון של שלדה גוברת על מנוע בכל מצב לא הגיוני ולא משתלב עם העולם האמיתי.

מה פתאום שלדה גוברת על מנוע? המפתח הוא הרמוניה ביניהן. אם נקח את ההשוואה קליאו ספורט מול איביזה קופרה נראה שבכביש מפותל שתיהן מייצרות קצב דומה למדי. נכון שבקליאו צריך לעבוד בסל"ד יותר גבוה בשביל להציג תוצאות דומות, אבל אין כאן נחיתות מבחינתה והאמת - זה חלק מהכיף. ההבדל בהתנהגות הוא כל-כך מוחשי כאן, שאני משוכנע שגם נהגים סמי-ספורטיביים ירגישו בו.

אני זוכר שלפני כמה שנים הייתה השוואה בTOP GEAR בין אוו לאסתי

ובזמני הקפה אוו הייתה יותר מהירה ועדיין כל המגישים אמרו שיהיו קונים את הסובארו.

איכשהוא תמיד סובארו מדברת ללב בזמן נהיגה אליה וכל מי שנסע על STI או GT יבין על מה אני מדבר :-D:-D

אפשר לינק? כי אני מתקשה להאמין שזה קרה. עוד לא שמעתי על מגזין רכב המכבד את עצמו שהעדיף את אסתי על פני איוו, בכל הגלגולים של שתיהן, למיטב זכרוני. נהגתי על שלושה דורות של STI ו-EVO והמיצובישי הייתה טובה משמעותית בכל דור ודור.

מדברת ללב? STI היא מכונת A TO B קלאסית עם טונות של אחיזה ובערך הפוך לזה FEEL. הגה, בלמים, מתלים - שום דבר לא עובד שם באמת כמו שצריך. אפילו המנועים קורסים :wink:

GT היא בכלל overrated לגמרי - נכון, היא הדהימה עם הביצועים בתקופתה, אבל נהג על אחת אחרי שהתרגלת לכוח ותקבל בעיקר הגה מבולבל, בלמים איומים והרבה תת היגוי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי זכור שבסוף אחד העימותים בTOR GEAR בין EVO לSTI .טיף (לפני שעזב היה הבוחן) העדיף את הEVO . וזכור לי המשפט שאמר STI זה רכב לבחורים צעירים אבל ENO לגברים.

פורסם

המבחן של STI נגד EVO היה בטופ גיר החדשה, לא בישנה אם אני לא טועה, קלארקסון ביצע אותו. והוא במפורש העדיף את ה-EVO. הציטוט המדוייק היה The STI is a boy's car but the EVO is a man's car. בנוסף הוא אמר בצורה מאוד לא אופיינית לקחת את הדגם החלש יותר בשל עלויות החזקה שפויות יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מה שכן, ה XV החדשה אמור לעלות 160 א' ש"ח לגרסת הכניסה, ו 172 א' ש"ח לגרסת הפרימיום.

ראיתי את המחיר של ה- XV עכשיו. מופלץ לחלוטין ולהערכתי לא יאפשר להתחרות ברכבים האחרים. אני מהמר שהמחיר לליסינג נמוך בכ- 20%, מה שאיפשר אולי לדחוף אותו כרכב "שטח" רגוע יותר מה- IX נניח, לקהל הליסינג.

נקווה שזה לא ישפיע על שיקול הדעת בתמחור ה- BRZ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ראיתי את המחיר של ה- XV עכשיו. מופלץ לחלוטין ולהערכתי לא יאפשר להתחרות ברכבים האחרים. אני מהמר שהמחיר לליסינג נמוך בכ- 20%, מה שאיפשר אולי לדחוף אותו כרכב "שטח" רגוע יותר מה- IX נניח, לקהל הליסינג.

נקווה שזה לא ישפיע על שיקול הדעת בתמחור ה- BRZ.

קשה לי להאמין שחברות הליסינג ייקבלו הנחה כלשהי מסובארו..

בכל מקרה, רק בשביל הטעם הטוב הייתי מוריד את המחיר של ה XV באיזה עשרייה לפחות..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים הייתה השוואה בTOP GEAR בין אוו לאסתי

ובזמני הקפה אוו הייתה יותר מהירה ועדיין כל המגישים אמרו שיהיו קונים את הסובארו.

איכשהוא תמיד סובארו מדברת ללב בזמן נהיגה אליה וכל מי שנסע על STI או GT יבין על מה אני מדבר :-D:-D:-D

יחד עם זאת לא משנה מי יקנה את הרכב. אני בטוח שיהיה טור לנסיעות מבחן אז סובארו וטויוטה תתקוננו.

גם אני זוכר את זה אבל לא מצאתי את המיבחן ההוא,

מצאתי את זה, הוא די ערוך לטובת הסובארו כי מי שהעלה אותו לא היה אוביקטיבי ומחק קטעים, אבל הסיכום שם

http://www.youtube.com/watch?v=77qSJuOjhcU

פורסם

זה מקסים בעיניי שהכותרת מדברת BRZ ואתם הפכתם את השרשור להשוואה בין אסתי לאיבו שלושה דורות אחורה.

אתם אנשים עם בעיית קשב קשה ואין כאן אף אחד שמחלק רטאלין.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...