Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתף בקטנה:

ישנן שמועות על הנחות ענק שנתנות מידי פעם, כמו הנחה "מאוד לא מבוטלת" שקיבל קצין בכיר ומפורסם עד מאוד ששמו מזכיר משחק קלפים פופולרי...

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים זה תלוי רק בנו ,ברגע שיתפרסם מחיר רשמי בארץ ולא רק שמועות שאולי הן בלוני ניסוי לבדוק את רמת המחיר מעבר לחמדנות הבסיסית שלהם ,ברגע שיש מחיר משווים לרכבים מקבילים שיש בעולם שווה ערך ומחירם בארץ ואז בכול פורום ובמה אפשרית כל מי שיכול שיצעק איך יכול להיות ש.... תאמינו לי זה יוצר אפקט גם מי מי שרוצה לקנות ולא רוצה לצאת ממש פראייר יחכה , חלק יקנו אבל חלק גדול לא, לצעוק לצעוק בכול במה אפשרית איך יתכן שאתם מוכרים ראב 4 ב180 ואת זה ב210 שבאנגליה זה אותו מחיר, ועכשיו נראה אותם מתפתלים בתשובות של אנשי מכירות ממולחים שכולם יודעים שזה איזה שקר שכרגע המציאו ...

פורסם

זה רק באנגליה אותו המחיר או גם בשאר העולם?

כי אם זה רק באנגליה יכול להיות שזה בגלל מדיניות מיסוי, למשל מיסוי גבוה במיוחד על SUV-ים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
זה רק באנגליה אותו המחיר או גם בשאר העולם?

גם בגרמניה ובשווייץ. אבדוק בהמשך לגבי מדינות אירופיות נוספות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שאלה שעלתה בתרד אחר, האם זה נכון שהסובארו שמיובאת על ידי יפנאוטו לא מגובה באחריות יצרן אלה באחריות שניתנת על ידי היבואן בארץ ? נראה לי בעייתי משהו, לא?

פורסם

הפתרון הכי משתלם לדעתי, הוא לייבא BRZ מארה"ב

ולמי שמודאג מהבדל בהתנהגות בינה לבין הטויוטה, להשקיע חלק מהסכום שנחסך בכיוון פרונט/שדרוג מתלים

המכוניות הללו הרי כמעט זהות לחלוטין...

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

לפי הבנתי (ויתקנו אותי כתבי הרכב כאן) הרכב מצטיין בפאן שלו יותר מאשר בביצועים ואחיזה וזמני הקפה במסלול.

אני אישית מעריך את זה.

לכן כתבתם שאין עוד רכב שמעלה חיוך כמו הטויוטה/סובארו הנ"ל ומסיבה זאת אין לו כמעט מתחרים.

השאלה היא, כעת, שדלק מוטורס התחילו למכור כאן מיני JCW חדשה במחיר של 220K ש"ח (עדיין יקר מאוד, אך זול ב-30K מטויוטה), מי מביניהן נותנת יותר פאן?

האם מבחינת פאן נטו המיני לא נותנת פייט לטויוטה, זאת בנוסף לביצועים עדיפים?

פורסם

קשה לי לחוות דעה על המיני JCW, מכיוון שטרם נהגתי בה.

לכשתגיע ה-GT86 לישראל, מבחן משולש של מגאן RS קאפ, מיני JCW ושלה יהיה בהחלט מפגש מרתק ומסקרן.

למרות שקשה לייצר השוואה ישירה של הטויוטה עם האחרות, זה יהיה מבחן בו אלמנט ההנאה מהנהיגה יהיה זה שיכריע.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

בתור אחד שהיה הבעלים של מיני JCW למשך שנה, אני יכול לומר שהרכב מאד מהנה ומהיר אבל....

1. ה- Torque Steer נוראי בהאצה חזקה ממהירויות נמוכות

2. הבלמים מעולים

3. איכות ההרכבה ממש ממש מאכזבת לרכב של BMW במחיר הזה (ובהשוואה ל M3 E46 שהיתה לי באותו זמן). שלי היתה מודל 2009 עם 20 אלף מייל בזמנו עם הבולמים הספורטיביים האופציונאליים

cars.jpg

לדעתי האישית: הנעה אחורית > הנעה קדמית, למרות שה JCW תהיה יותר מהירה בסופו של דבר מהטויוטה/סובארו

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

השאלה היא, כעת, שדלק מוטורס התחילו למכור כאן מיני JCW חדשה במחיר של 220K ש"ח (עדיין יקר מאוד, אך זול ב-30K מטויוטה), מי מביניהן נותנת יותר פאן?

האם מבחינת פאן נטו המיני לא נותנת פייט לטויוטה, זאת בנוסף לביצועים עדיפים?

לא צריך ללכת עד ל-JCW, גם קופר S רגילה היא מהנה מאוד. אבל אם בהנעה קדמית חשקת, תשווה את הטויובארו למגאן RS או CUP, כמו שעשו בחו"ל. יש כאן השוואת "פאן" מעניינת מאוד, אפילו ואולי בגלל הבדלי ההנעות. עם זאת, במחיר של 250K עבור הטויוטה, ההשוואה הופכת ללא רלוונטית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שי, משהו בסגנון הזה

25K$ הרכב + 30K$ מיסים + בערך 2-3K$ משלוח לארץ

ועוד קצת תשלומים וכאב ראש בארץ

הגעת בשקט ל230 אלף

רכב של 35,000$ בארה"ב כגון מיצובישי איוו 10 ידנית עולה כאן 359,000 שח .

רכב של 32,000$ בארה"ב כגון סובארו STI ידנית עולה כאן 330,000 שח

אז כמה אתה חושב שתעלה ה BRZ כאן אם היא עולה 25,000$ בארה"ב ?

אני מודיע לכם שהרכב הזה יעלה בארץ 250,000 שח לפחות אם לא יותר !

אז תפסיקו עם הניחושים הדבילים של 180,000 שח וכדומה , כשסיאט ליאון קופרה R עולה כאן 239,000 שח .....

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

ויש לך מושג כמה רווח היבואן עושה עליך עם המחירים האלו?

הניחושים הדבילים הם לא שלנו. הכניעה הדבילית לנורמה המעוותת הזו כולה שלך.

אגב, רק להשכלה כללית, בשנת 2008 סובארו הציעו לי STI ידנית שמחיר המחירון שלה היה כאמור 330K ב-250K.

זאת אחרי שהם יצאו במבצע של 50K הנחה מראש - והיתר היה נתון לכושר המיקוח של כל אחד ואחת.

ועכשיו אתה מוזמן לחשוב כמה באמת האוו המדהימה שלך היתה צריכה לעלות.

לילה טוב.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אז כמה אתה חושב שתעלה ה BRZ כאן אם היא עולה 25,000$ בארה"ב ?

אני מודיע לכם שהרכב הזה יעלה בארץ 250,000 שח לפחות אם לא יותר !

אז תפסיקו עם הניחושים הדבילים של 180,000 שח וכדומה , כשסיאט ליאון קופרה R עולה כאן 239,000 שח .....

קונטרה (בנוסף למה שאמר 504):

גולף GTI בסיסית עולה בארה"ב 24000 דולר. 1500 פחות מהטויובארו. בארץ? פחות מ-200 אלף.

מאזדה מיאטה בסיסית עולה 23500 דולר. פה בארץ גרסה מאובזרת יותר עלתה כ-190 אלף.

מאזדה 6 2.5 ליטר עולה שם כ-25000 דולר לגרסה מאובזרת. בארץ - פחות מ-190 אלף.

יונדאי ix35 הכי מאובזר 2.4 ליטר עולה שם 25000 דולר. בארץ - 200 אלף שקלים.

הבנת, או להמשיך? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...