Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DELL XPS 15Z יש למישהו את הנייד הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות את הדגם הזה עם 8 GB זיכרון מעבד I7 וקשיח של 750.

אני אשמח לקבל "סיבוב" על המחשב הזה אם יש כזה למישהו באזור המרכז ובכלל לשמוע דעות על הנייד הספציפי הזה.

באתר של דל חלק משבחים את הפלסטיק וחלק אומרים שהוא זוועתי ויש גם תלונות על המשטח מגע של העכבר בחלק מהמקרים וזה מריח לי כמו בעיה בדרייברים.

המחשב נמכר בארץ אבל בגלל מחירו היקר הוא אינו נמצא בתצוגות ולכן זה סוג של חתול בשק ואני רוצה לפני הרכישה לדעת כמה שיותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חפש סרטונים שלו ביוטיוב מריץ משחקים, זה סוג של "לקבל סיבוב".

זה מה שאני עשיתי לפני שנתיים עם האסוס שלי ואני עדיין נהנה מכל רגע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם יש לו בעיה כרונית ב-WIFI כנראה שאני ארד ממנו.

יש המלצות אחרות בסגמנט הזה?

התקציב עד 1400 דולר, המחשב יקנה בארה"ב ויובא לארץ עם המשפחה. אני יודע שדל מעולים ומעדיף מחשב שלהם, אבל עם בעיה כרונית אני לא רוצה להתמודד.

in the face

with a chair

פורסם

תבדוק את מחשבי הגיימינג של איסוס (לא היקרים בטירוף), לדוגמה:

http://bizlaptop.co.il/items/85835

ממה שהשוותי הם נותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר ונהנים ממותג חזק ואמין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מחפש משהו של 13-15 אינץ'. לא למשחקים אלא ללימודים ועבודות מחשב של מכונות וירטואליות.

משחקים לא יהיו על המחשב הזה. אם יש אפילו מקום לזוג קשיחים זה בכלל מצויין. אני זומם להוציא את הקשיח הרגיל, להכניס במקומו SSD, ואת הרגיל להפוך לקשיח נייד. אני גם חושב קדימה ולכן לוקח מחשב יחסית חזק כדי לא להחליף בעוד שנה

in the face

with a chair

פורסם

מציע לך לעשות קצת סקר על התוכנות שתשתמש והדרישות שלהם.

אני אישית נדהמתי עד כמה ברוב המקרים מחשבים זולים ופשוטים יחסית יכולים לעשות את זה העבודה באותה צורה כמו מחשב יקר יחסית. ומחשב ב-1400 דולר בארה"ב שהוא לא סופר קומפקטי, זה מחשב מאוד יקר.

פורסם

שים לב, האחריות של דל אינה בינלאומית, ותצטרך לעשות דרך האתר שלהם "העברת אחריות" לישראל אחר כך, קצת מעצבן.

בכל מקרה בתקציב כזה אפשר להביא אחלה Ultrabook חדש, למרות שקשה לי לראות אותך נהנה עם וירטואלי והמעבדי ULV שיש שם.

בכל מקרה, U36 של אסוס, יש לו גם גרסה שמגיעה כבר עם SSD של 160 ג'יגה, שזה פלוס רציני, גם נכנס לך בתקציב בלי בעיה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש מהעבודה לנובו t420, עמיד וחזק מאוד, מצד שני יש לי בבית מקבוק פרו שזה פשוט עולם אחר לגמרי אם אתה מוכן לעבור צד..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לי יש את הנייד הזה, נקנה מארה"ב לפני כחצי שנה.

יתרונות: ביצועים חזקים, דק ורמקולים פסיכיים.

חסרונות: מגיע עם אחריות לשנה ובשביל 3 שנים נאלצתי להפרד מעוד 200 דולר.

אגב שווה לך לראות בעודפים של דל אם יש להם את הנייד הזה, אני קניתי מהעודפים ב-500 דולר פחות מהמחיר שלו.

לגבי אחריות שביקשתי מהשירות של דל בישראל (יעל פתרונות משולבים) הצעה להארכת אחריות, הם הבר העבירו לי את האחריות לארץ בעצמם.

לגבי תצוגה, תבדוק בנוטבוק קלאב בפתח תקווה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ראשית - לגבי גודל המחשב: אם מדובר במחשב שיהיה עליך לשאת על הגב קנה "13 או, לכל היותר "14, כל אינטש וגרם מעבר לכך יכבידו עליך וכדאי להמנע מהם מראש. אם תקנה מחשב "15 ותסחוב אותו הרבה צפה לרכישת מחשב נוסף, יותר קטן, תוך מספר חודשים.

מבחינת מעבדים - לפני כשנה רכשתי לבני מחשב Asus U35Jc עם מעבד i5-460M (הדור הקודם של i5). המחשב משמש אותו כסטודנט שנה ד' בטכניון ומריץ היטב את סימולציות המאטלאב הדרושות. כנראה שלמטרות אלה לא דרוש מעבד מפלצתי. המחשב עלה כ-4,000 ש"ח ב-KSP והמחיר כולל 3 שנות אחריות במעבדות היבואן. כמובן שבמחיר זה תקבל כיום מחשב יותר חזק.

לגבי נושא הדיסק הקשיח - הרשה לי לחלוק על הרעיון שהעלית, וזאת משתי סיבות. האחת היא שפתיחת המחשב והחלפת הדיסק הפנימי תגרום לאבדן האחריות. השניה היא שעדיף להסחב עם כמה שפחות רכיבים חיצוניים, עדיף לסחוב מחשב, מטען ולכל היותר עכברון ו-DOK. ד"א - אני ניסיתי להעביר דיסק מתוך מחשב נייד למארז חיצוני והעסק לא פעל, אבל יתכן שמדובר כאן בשילוב מקרי של דיסק ומארז לא תואמים. מסיבות אלה לדעתי עדיף דיסק פנימי בנפח הדרוש, גם אם מפסידים את מהירות ה-SSD.

מבחינת ניסיוני האישי עם יצרנים - יש לי שני מחשבים מתוצרת Asus (המחשב שתואר לעיל וכן נטבוק מדור מוקדם) ואני מרוצה מהם. לי, אישית, יש מחשב "15 של דל שנרכש לפני כ-4.5 שנים ומשמש כ-desktop replacement בלי שום בעיות. היה מחשב אחד שאכזב אותי - מחשב מדיה "13 מתוצרת HP עם מעבד AMD שהיה בעל מסך ומקלדת איכותיים ביותר אבל שבק לאחר 2 שנות שימוש, ככל הנראה לא עמד בתלאות הנשיאה היום יומית בתיק לטכניון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...