Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האדום + הג'אנט הזה פשוט מזעזע. תא הנוסעים הוא שיפור, במיוחד מבחינת הצבעים (הלך הצהוב!). בסך הכל שיפור לטובה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תא הנוסעים מתחיל להראות כמו שצריך והשינוי בהחלט מורגש.

אם התמחור הנכון היא תוכל להתחיל להגדיל נתחים.

השאלה אם קרסו ייתנו לה את הבמה הראויה לה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעניין מה יעלה בגורל גרסת הTrophy, האם נראה גרסה חזקה יותר מ265 כ"ס במהדורה מוגבלת או שמה רנו תפסיק את ייצור הגרסה הזאת.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אל תיכעסו עלי הרכב באמת יפה מהיר וכל מה שתגידו.

לא יודע מה הטעם ליקנות כזה רכב או בכלל רכב אחר עם נתונים דומים.

לדעתי חבל על כל שקל, לאן שתגיע תימצאו את עצמכם בפקק או שתיהיו מוגבלים ל 100 קמש.

לא דווקא לרנו אלה לכל המכוניות שהם קצת מעל הממוצע.

יצא ליראות רכבים שעומדים להגיע עם 500 כוס סוס ומהירות סופית של 300 קמש - זה לא מתאים למדינה המעפנה שלו.

אפילו מזדה 3 מנוע 2000 זה כבר מפחיד ליקנות.

רז...

פורסם
אל תיכעסו עלי הרכב באמת יפה מהיר וכל מה שתגידו.

לא יודע מה הטעם ליקנות כזה רכב או בכלל רכב אחר עם נתונים דומים.

לדעתי חבל על כל שקל, לאן שתגיע תימצאו את עצמכם בפקק או שתיהיו מוגבלים ל 100 קמש.

לא דווקא לרנו אלה לכל המכוניות שהם קצת מעל הממוצע.

יצא ליראות רכבים שעומדים להגיע עם 500 כוס סוס ומהירות סופית של 300 קמש - זה לא מתאים למדינה המעפנה שלו.

אתה יודע, יש גם חיים מעבר לבועה התל אביבית.

והחבר'ה האלה גם אימתו את זה: :wink:

EnvHW30CgDc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש בארץ לא מעט כבישים בדומה לזה בסירטון בהם ניתן לבחון את היכולות של רכב כזה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מסכים איתך חלקית ולא תבין אותי לא נכון ואני יסביר.

אני בעד מכוניות ספורט חיי ונושם את זה .

גם אני ליפני 5 חודשים יתלבטתי בין רכב עם יתנהגות ספורטיבית לבין רכב עממי.

יצא לי להיות לא פעם ולא פעמים בכבישים בארץ בימיוחד בצפון ותאמין לי שאתה לא הייתה רוצה להנות מרכב כזה בסוף כל סיבוב לגלות רכב שנוסע על מקסימום 55 קמש.

אם אתה הולך למצאות את עצמך עם רכב כזה בכבישי ארצנו אז אתה לא תיחייה לנצח ואני אמאמין שתיגבה איתך עוד חיי אדם.

ושלא תבין אותי לא נכון אני אחד שהולך למיפגשים ואוהב רייסים וכו אבל הגעתי למסכנה שעם רכב כזה או שתישאר ללא רוח חיים או במיקרה הטוב תישאר ללא רישיון.

והמצב הולך ומחמיר מיבחינת חוקים וצפיפות.

אני לא חושב שזה מצדיק בישביל פעם נגיד בשבועים לעלות לצפון שגם ככה הדלק יקר ולהנות מירכב תוך כדי סיכון עצמי והסביבה.

ושוב הבעיה לא ברכב אני בטוח שהרכב פנטסטיק אלה בנהג ההישראלי והחוקים החדשים.

אני כרגע על מזדה 6 פרימיום ותאמין לי שהרכב הזה מעל והרבה מעל למה שניתן למצות אותו בארץ.

אבל שוב הנהג ההישראלי כמות הרכבים ותוסיף את כול התמרורים והחוקים ומסחטות הכספים ותגלה שאני נהנה מהרכב בידיוק כמו אחד שנהנה מסוברו DL ישנה-- שנינו מגיעים לאותו מקום, אותו פקק, ואותה מהירות באותה מהירות.

השיקול שלי היה גם לגבי איביזה או אימפרזה טורבו ובסוף העדפתי רכב עמחה (או איך שלא רושמים את זה) ותאמיןם לי שעוד שילמתי יותר ממה שאימפרזה באותו מודל עולה.

ששלא נדבר על החזקה שוטפת ובלאי.

גם אם ההיתי עשיר אני חושב שלא הייתי מגיע רחוק עם רכב כזה אלה רק מיסתבך.

אבל באמת הרנו ניראה טוב ואני מאמין שהיא באמת גם חווית נהיגה.

רז...

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מסוגך חושבים שבכל העולם נוסעים על מינימום 300 בכל כביש.

אתה יודע שיש בחו"ל כבישים בהם המהירות מוגבלת ל30 קמ"ש? ואלו לא סתם רחובות צדדים משולבים כמו פה (אבל אל תגלה לאף אחד, זה סוד).

ועוד סוד קטן: יש אנשים בארץ שיש להם פורשה, ואפילו פרארי! והם מצליחים לנסוע בהן מבלי שישלל להם הרשיון! ממש מחדל מה שהולך כאן. אתה לא חייב לנסוע על 200 קמ"ש כדי להנות מנהיגה.

לא'דע למה, אבל תמיד כשמישהו כותב שיש לו רכב X וזה 'מעל ומעבר' ממה שצריך בארץ, נדמה לי שהוא ממורמר / מתוסכל / מאוכזב מהרכב שבבעלותו, ורוצה שכולם יצטרפו לנאחס שלו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...