Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב לבחור מעלי שרשם מישפחטומטית,

ניראה אותך נוסע מתחילת איילון עד לצומת לגרדיה על כל רכב שתירצה שהוא ידני וניראה תוך איזה פרק זמן ימאס לך ותעבור לאוטומט.

ואם לא אז תוך זמן קצר מאוד תישרוף את הקלאץ, ואז ימאס לך.

ואני בתור אחד שלא סובל אוטומט ומעדיף ידני מיתענה בפקקים בבוקר ולכן הוחלט על אוטומט.

מעבר לזה את האמת אני וויתר על הרכב ביום יום- פשוט סיוט להגיע לעבודה ועוד יותר סיוט לחזור הבית.

שלא לדבר על הקמ והדלק שאני שורף את כל אלה שאני חותך ועוקף.

כרגע אישתי נהנת מהרכב והיה לי הזדמנות להחליף להיתקדם אישתי לא רצתה לישמוע על החלפת הרכב היא פשוט מאוהבת בו.

פעם ראשונה אחרי שהיה לי מעל 7 רכבים איכפת לה מהרכב.

אבל זה כבר נושא אחר.

רז...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניראה אותך נוסע מתחילת איילון עד לצומת לגרדיה על כל רכב שתירצה שהוא ידני וניראה תוך איזה פרק זמן ימאס לך ותעבור לאוטומט.

ואם לא אז תוך זמן קצר מאוד תישרוף את הקלאץ, ואז ימאס לך.

אל תיפגע, אבל זה נשמע כאילו מעולם לא נסעת בידני. יצא לי לנהוג במשך כמה שנים טובות ברכב ידני, לנסוע לצפון ולדרום. בשום נסיעה הקלאץ לא נשרף. אבל הי, אני יודע שלא כולם יודעים להחליף הילוכים כמו שצריך... מה גם, שבאירופה, שם כולם נוסעים בפרארי על 300 קמ"ש בעירוני, יש לא מעט נהגים עם ידני. אמנם אני לא אזרח של שום מדינה באירופה, אבל יש לי הרגשה שגם שם יש פקקים.

ואני בתור אחד שלא סובל אוטומט ומעדיף ידני מיתענה בפקקים בבוקר ולכן הוחלט על אוטומט.

סבבה - זה אתה. אל תשליך מזה על אחרים

מעבר לזה את האמת אני וויתר על הרכב ביום יום- פשוט סיוט להגיע לעבודה ועוד יותר סיוט לחזור הבית.

שלא לדבר על הקמ והדלק שאני שורף את כל אלה שאני חותך ועוקף.כלומר שאתה נוהג בביריונות על הכביש.

אוקי, אז תוותר. תזכיר לי שוב מה אתה עושה בפורום של רכבים?

כרגע אישתי נהנת מהרכב והיה לי הזדמנות להחליף להיתקדם אישתי לא רצתה לישמוע על החלפת הרכב היא פשוט מאוהבת בו.

בסופו של יום, אתה לוקח את המקרה המאוד מאוד פרטי שלך, וקובע אותו בתור כלל לכולם. אם אתה לא מסוגל לשלוט על עצמך, אז כולם לא יכולים לשלוט על עצמם. אני אגלה לך סוד: יצא לי לנהוג ברכבים של 200 כ"ס ויותר. האם נהנתי? כן. האם עברתי על החוק? לא.

ומסתבר שצדקתי: אתה פשוט ממורמר מדו"חות שקיבלת, אז נורא חשוב לך שכולם יהיו ממורמרים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זאת לא הכוונה .

מה הטעם ב 1000 כוח סוס שאתה בפקק.

וכן אני לא מיתבייש אני מושפע שאני על רכב עם כוח ומחפש למאצות אותו.

אני נוהג על ביואיקים עם 300 כוח וקאדילקים החדשות למינייהם ותאמין לי שאני מזה מתאמץ להישאר כחוק.

וזה שוויתרתי על ידני לטובת נוחות לא הופך אותי לפחות חובב מכוניות או פחות חבר בפורום מכוניות.

היתה תקופה שהיינו חברה עם מכוניות משופרות ותאמין לי שחלק מכרו ועברו לאופנועים 250 סמק וחלק לרכב מהעבוד.

חוץ מזיכרונות לא נישאר שום זכר(רק דוחות ושלילות) אנשים יתחתנו יתמסדו למרות האהבה שלם למכוניות.

כל אדם שתישאל היה רוצה רכב ספורט אבל במצב הנוכחי הרבה יעדיפו אופנוע 50 סמק(ככה אצלינו בחברה לפחות)

אני לא בא לבאס אף אחד, זה מצב ואחנו לא בנורבגיה או גרמניה.

כשהמדינה תחליט שהיא הוציא מספיק כספים מהאנשים עם המצלמות והחוקים החדשים(וראינו כמה וכמה דוגמאות) והיא באמת תירצה להפחית תאונות אז תיראה את הפסי האטה מפוזרים בכל הארץ כול 30 מטר בערך ואז ניראה איך תחייך עם הפרארי שלך.

דרך אגב היתה עד ליפני נגיד 3-4 שנים היתה תקופה אש למכוניות ספורט\כוח זאת התקופה שנהנתי בה.

ניראה לי שמיציתי את העיניין.

כל אחד וקו מחשבה שלו.

רז...

פורסם

אני בן 39 ולא היה לי רכב אוטומטי בחיים, כולל התקופה שחייתי בראש העין.

שאלות?

נ.ב. זה שבחרת לא להתעניין ברכבים, בעייתך, אבל אם לא שמת לב, כאן זה פורום רכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה קבעת שאני לא מיתעניין ברכבים ???????

גם לי עד לפני שנה וחצי האחרונות לא היה אוטומט מיתוך 12 רכבים בערך ואני בן 29 מה הקשר.

אה נכון שחכתי אם לא היה לך אוטומט אף פעם אז אתה גבר, חובב רכב מושבע, וכל מי שיש לו אוטומט צריך ליזרוק אותו מהפורום- הרי זה פורום של חובבי רכב אז אתה מוזמן ליפנות למנהלים שיעשה בישבילך את הסלקציה.

מי אתה שתישפוט אותי אם הידתי אצלי ברכב היא ידנית או אוטמטית

אני מוכן להיתערב שהאהבה שלי למכוניות בימיוחד ספורט גדולה בהרבה מישלך ומרוב חברי הפורום כאן,

וזה שהמדינה שלך יורק עליך בפנים עם מחירי הדלק והמיגבלות השונות בתעבורה ועדין אתה מיתרטב ואומר אני יקנה רנו ספורט או כול רכב אחר אני חושב שהבעיה אצלך וזאת הבעיה שרוב עם ישראל כמוך נירטבים .

הגבתי דווקה לשרשור הזה כי נימאס לי ליראות כתבה של רכב חדש שיוצא עם נתונים טובים מהחברה ובתכלס אין לי מה לעשות איתו ביום יום.

רז...

פורסם

הגבתי דווקה לשרשור הזה כי נימאס לי ליראות כתבה של רכב חדש שיוצא עם נתונים טובים מהחברה ובתכלס אין לי מה לעשות איתו ביום יום.

רז...

נו זה בדיוק ההבדל. לך אין מה לעשות איתו ביום יום, לאנשים אחרים יש. אז מה אתה רוצה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סליחה שאני עובד מ8 עד 7 מקווה שהמנהלים יסלחו לי,וכמוני 90 אחוז מעם ישראל.

תאמין לי שאם המצב היום היה כמו ליפני 3-4 שנים גם לי היה רכב ספורט ובטח שידני --והמצב הולך ומחמיר.

סתם מעניין אותי על איזה רכב רכב ידני נוהג FALOU

רז...

פורסם

רז, אתה ננעלת קצת על הידני. יש מספיק אלטרנטיבות כמעט מספקות כמו ידניות (או ליותר דיוק - אחת, DSG).

גיר ידני תורם להרגשה הספורטיבית, אבל זה בכלל לא הכרח ויש אפילו רכבים אוטומטיים לגמרי שעדיין הם מכוניות על (SLR?)

אני חושב שאתה מפספס את ההגדרה והמטרה של נהיגה ספורטיבית...

פורסם
סליחה שאני עובד מ8 עד 7 מקווה שהמנהלים יסלחו לי,וכמוני 90 אחוז מעם ישראל.

תאמין לי שאם המצב היום היה כמו ליפני 3-4 שנים גם לי היה רכב ספורט ובטח שידני --והמצב הולך ומחמיר.

סתם מעניין אותי על איזה רכב רכב ידני נוהג FALOU

רז...

אתה פשוט התברגנת וסדר העדיפויות שלך השתנה. ובנוסף כמו שרשמתי אין לך ממש את הרעל בדם למכונית ספורטיבית.

מזה אתה יכול להבין את ה"תירוצים" שאתה נותן לקניית הרכב שלך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רז,

לא צריך לנסוע מהר כדי להנות מרכב ספורטיבי. במיוחד לא כל הזמן, במיוחד לא מהוט האץ'. אני למשל לא אוהב לנסוע מהר, ובכל זאת נהנה מכל רגע עם האוטו שלי. חוץ מזה שיש גם מעבר. אבזור, יחודיות, חשיבה מחוץ לקופסא.

מי שמתלונן על נהיגה ברכב ידני בפקק, לא יודע לנהוג ברכב ידני. כל אלו שאתה רואה בפקק שנותנים גז, מצמצמים את הפער ובולמים, אליהם הכוונה, בגלל זה יש להם אוטומט. ואגב, בגלל אלו הפקק קיים בצורה שהוא קיים, אבל את זה אין אפשרות לשנות. אני נוסע בפקקים כמעט על בסיס יומי. מעולם לא התבאסתי, מעולם לא הרגשתי לא בנוח. כמו כן, לא כל הזמן יש פקקים.

המקומות בהם ניתן להנות מהרכב, גם אם זו נהיגה של "80 אחוז" ואפילו פחות, לא מאכלסים מצלמות. הפעלת שיקול דעת סביר והכל בסדר. אתה לא מפריע לאף אחד, לא מסכן אף אחד.

!AWDSOME

פורסם

רז...

אני נורא מצטער על הקשיים שלך, שאין לך מה לעשות עם רכבים ספורטיבים, כי אתה נשוי ועובד ויש לך חיים, אבל למה זה נושא לדיון בשרשור על רכב חדש?!

רוצה לפתוח שרשור למה אין לך חיים מוטורים - בבקשה.

זה לא שייך לשרשור הזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איזה קטע, אני נשוי, עובד ועם ילד קטן, לא הייתי מוכן לוותר על רכב ספורטיבי ואני לא מצטער על כך אפילו לשניה.

לפני כמה ימים יצא לי לעשות נסיעה ארוכה על אחת המועמדות שהיו לי בזמנו, מזדה 6 2300 סמ"ק.

יחסית ללאון 4 שרכשתי וטיפחתי לשלמות מכאנית המזדה הזאת פשוט מרגישה עגלה, עגלה אוטומטית.

אני מנצל את יכולות הרכב בכל הזדמנות, קצרה ככל שתהיי, גם כשאני נוסע 50 קמ"ש או פונה בכיכר.

הכוח, בהאצות, תקיפת הפניות, כל אלו מרגישים מגוחחים עם רכב שאינו ספורטיבי וגורמים לי, גם אם לפרקי לזמן קצר, לאושר רב.

נכון, בתקציב שהיה לי יכלתי לקנות 407 מפנקת משנותן מתקדם יותר וצריכה שפויה יותר של דלק, אבל כנראה שהייתי הולך לישון בלילה אדם קצת פחות שמח ממה שאני עכשיו.

אפילוג:

יום ראשון האחרון נסעתי לבלות עם אישתי, אך אבוי, הבילוי התעכב והבייביסיטר הייתה צריכה לחתוך הביתה.

בשעת לילה מאוחרת, כאשר הכבישים ריקים והאוויר קריר אישתי אמרה לי להגיע הביתה זריז.

לא היה מאושר ממני.:twisted:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...