Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסתכלו על סנטה אגאטה, איפה שמייצרים למבורגיני, הכל שם כבישים מסועפים ועיקולים ועדיין בוחנים שם את הרכבים לפני הוצאה לשוק :p

אבל עדיין, הרכב הזה מהמם, אהבתי מכל בחינה

Opel Adam S 2017

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה שאני עובד מ8 עד 7 מקווה שהמנהלים יסלחו לי,וכמוני 90 אחוז מעם ישראל.

אף אחד מאיתנו לא יכול וצריך לשכנע אותך איזה רכב לקנות ואיך לנהוג, אבל הטיעונים שלך ידידי לא נכונים.

בתקופה שהיתה לי ה-106XSI עבדתי מ-5:45 (יצאתי מהבית ב-5:30), סיימתי לעבוד ב-16:00 ומשם המשכתי ללימודים שהתחילו משעה 17:00 והסתיימו בשעה 22:00.

בימים שעבדתי משמרת צהריים הייתי מתחיל עבודה ב-12:00 ומסיים ב-22:00.

אבל היה לי את החיידק אז מצאתי מתי לבלות, הייתי מסיים משמרת ב-22:00 וספונטנית בדרך לבית הייתי מאריך את הנסיעה ב-45 דקות כדי לעבור באיזה כביש מעניין, ימי שבת הייתי משקים קום עם עוד כמה חברים ויורד למנחת ערד, כשיצאתי עם החברה דאז לנופש בצימר בצפון היא ידעה שבלו"ז יש כל יום שעה וחצי שלי עם הרכב לבד (את רוצה ללכת לקטיף דובדבנים ? אין בעיה, אני רוצה להתגרזן על איזה כביש...), היו לי גם ביקורים מוזרים באילת- יציאה לאילת ב-23:00 (אחרי יום עבודה ולימודים,כן?..), הגעה לשם ב-2:00, קצת בילויים, שינה של כמה שעות וחזרה למרכז (גרתי בבת ים).

לא היה קל ולפעמים קצת מתיש, אבל אהבתי את זה כל כך שגם כשקיבלתי רכב מהעבודה המשכתי להחזיק את הספורטיבית במשך יותר מחצי שנה (נפרדתי ממנה רק חודש לאחר שעברתי להונג קונג) רק בשביל הפאן פעמיים-3 פעמים בשבוע וכמובן סופי שבוע.

היום אין לי רכב שהוא בהגדרה "רכב ספורט" אבל הוא רכב עם התנהגות מדהימה, אין לו הרבה סוסים באורווה למרות שהמעט שיש שם הם סוסים שבהחלט יודעים את עבודתם, אז אומנם אני לא מתגרזן עכשיו 3 פעמים בשבוע, אבל לא מעט פעמים קורה שאני ואישתי נוסעים לאנשהו ומגיעים לכביש מעניין- אני אפילו לא צריך לומר דבר לאישתי- היא מיד "מהדקת" עצמה במושב ויודעת שאני נכנס למוד "תקיפה" (ביחוד שהיא קולטת אותי מסיט את ידית ההילוכים למצב ספורט ידני).

אישתי כבר למדה שאי אפשר לנסות להלחם באהבה שלי למכוניות ונהיגה ספורטיבית (ובעצם, למה להלחם בזה?) אז היא תומכת ומפרגנת ולפעמים כשאני עסוק מדי בעבודה היא "מזכירה" לי שלא יצאתי כבר יותר מדי זמן לנסיעה.

פרגן לעצמך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אוי נו באמת, כן, מכיר את האוטובאן בגרמניה, בחלקים נרחבים ממנו יש הגבלת מהירות וגם בחלקים הלא מוגבלים עדיין אתה כפוף לחוק של נהיגה בהתאם לתנאי הדרך כך שאם תעשה תאונה על 250 קמ״ש בגלל שאיבדת שליטה לאף אחד לא יהיה אכפת מזה שאין שם הגבלת מהירות.

במילים אחרות, זה שאין הגבלת מהירות לא אומר שאנשים באמת מרביצים שם 300 קמ״ש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סליחה שאני עובד מ8 עד 7 מקווה שהמנהלים יסלחו לי,וכמוני 90 אחוז מעם ישראל.

תאמין לי שאם המצב היום היה כמו ליפני 3-4 שנים גם לי היה רכב ספורט ובטח שידני --והמצב הולך ומחמיר.

סתם מעניין אותי על איזה רכב רכב ידני נוהג FALOU

רז...

אתמול סגרתי את המספרה ב 9 בערב,ב10 וחצי כבר הייתי בנסרינג עד 1 וחצי בלילה.

איזה שטויות אתה מדבר.

פורסם

התירוצים של "אין מה לעשות עם רכבי ספורט או רכבים ספורטייבים" לא ממש תופסים, ובטח ובטח שלא בפורום שכזה.

החלום שלי הוא MX-5 בחנייה, מבחינתי לנקות אותה יעשה לי הרבה יותר טוב מלנקות מאזדה 323. כי אני ארגיש שיש לי רכב הרבה יותר מיוחד, ובכבישים הנכונים, בתנאים המתאימים וה"דרייב" שיש לי אני מאמין שאפשר להנות יותר, בעיקר בפניות.

לא צריך לפחד מנסיעה מהירה עקב רכב עתיר הספק-אני מאמין שיש לנהוג כחוק, ולפי החוקים תיסע 100-90 בכביש המהיר ואתה נשאר עם הרישיון. רוצה להנות באמת? תסע לכבישים הנכונים בשעות התואמות וכמו שאמר עידן "פרגן לעצמך".

אתה לא צריך למנוע את זה ממך כי אתה עובד קשה וכדומה. אני אחרי 14 שעות עבודה כמלצר נכנסתי לI30 והצלחתי להנות "גם" מרכב שכזה. ויש לו במקרה, ואני מגזים, 136 כ"ס, וקמצוץ מומנטום שמגיע יום אחרי. ובכל זאת, תוך כדי שמירה על סל"ד מתאים אפשר להנות ואפילו להוציא חיוך או שניים מגוף עייף במיוחד.

אל תיתן לדרדסים ל"כבות" לך את המדורה. קנה את האימפרזה שכל כך רצית ולך תתקוף כמה כבישים.

בכל זאת, אתה בפורום רכבים.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

החלום שלי הוא MX-5 בחנייה, מבחינתי לנקות אותה יעשה לי הרבה יותר טוב מלנקות מאזדה 323. כי אני ארגיש שיש לי רכב הרבה יותר מיוחד, ובכבישים הנכונים, בתנאים המתאימים וה"דרייב" שיש לי אני מאמין שאפשר להנות יותר, בעיקר בפניות.

רוצה לבוא לנקות את שלי? מבטיח סיבוב (כנוסע :wink: ).

אבל ברצינות לרגע - נראה לי שמר רז לוי צריך מיאטה. זו דוגמה מושלמת למכונית שאפשר ליהנות ממנה בכל מצב. גג פתוח, גג סגור, אקשן, פקקים. you name it.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוצה לבוא לנקות את שלי? מבטיח סיבוב (כנוסע :wink: ).

אבל ברצינות לרגע - נראה לי שמר רז לוי צריך מיאטה. זו דוגמה מושלמת למכונית שאפשר ליהנות ממנה בכל מצב. גג פתוח, גג סגור, אקשן, פקקים. you name it.

רשמתי לפניי(בתנאי שאתה מכבה ESP), ברגע הראשון שאני אתגבר על המפגש האחרון שלי עם אנשים שהכרתי בפורום כזה או אחר.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...